• Marley
    2k
    Ej, jel bi mi mogao netko tko ima ispunjeno, uslikat HNL stranicu gdje su Dinamovi igraci? Nesto me zanima, a kasno palim
  • Marley
    2k
    Rijeseno, hvala kolegi jos jednom :blush:
  • serbus
    4.3k
    Evo malu mi u vrtiću navukli na vatreni put sličice ako tko ima za razmjenu, prodati dupliće uzimam ....

Taman sam mislio da sam nakon barbie izbjegao metak ali eto ništa od toga
  • Ljubs
    8
    zna li se za ovu sezonu kada stižu album i sličice?
  • Raul
    124

Navodno u prosincu ako sam dobro skužio.
  • Hrwoje
    2

Album i sličice dolaze najkasnije u prvoj polovici 12og mjeseca. Već je počela narudžba boxova
  • Majki2111
    3.4k
    Odkud vam to??
  • dodo992
    47
    clanovi udruge imam-imam-nemam imaju ekskluzivne informacije :D a i mislim da je javno izasla informacija da je panini potpisao ugovor na 5 godina.
    p.s. ici ce i album sa tvrdim koricama, doduse za sad samo u prednarudzbi za clanove udruge, a ako nesto ostane ce vjerojatno ic u daljnju prodaju
  • Hrwoje
    2

Točno .
    Počele su predbilježbe/ narudžbe boxova/albuma za članove udruge IIN .
    Album sa tvrdim koricama također će biti u ponudi ali kao neka ekskluziva . Mi u udruzi možemo naručiti samo 1 takav album po članu. Poslje možda bude tih albuma na webu od Promaxa ( uvoznika )
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.