• Brusa
    1.8k
    znači kad si ti ovo napisao ,mislio sam da su izveli neku "akciju" i to napravili, ali koliko vidim po twitteru, to je tako zamišljeno, to je namjerno napravljenoj od onih koji su bor postavljali i kititi.
    Njima stvarno ništa nije sveto.
  • Bruh
    997
    Zna li tko hoće po trenutnom planu katedrali vratiti krov sa crijepovima?
  • NKDZ86
    2.2k
    ko je ukrao crepove s katedrale nek vrati.
  • Bruh
    997
    Zapelo na granici od 74e
  • NORTE
    12.6k
    Što se gradi kod pothodnika na Glavnom? Tamo na mjestu one srušene napuštene zgrade.

Inače u blizini je Paromlin gdje je zatvoren parking i tamo se gradi garaža od 350 mjesta.

Stari parking
    GK%20Paromlin_fotomonta%C5%BEa%201.jpg?preset=clanakFotogalerijaSmallImageLightCase

Novi kompleks Paromlin povezan s Lisinskim
    GK%20Paromlin_fotomonta%C5%BEa%202.jpg?preset=clanakFotogalerijaSmallImageLightCase
  • jedan u nizu
    9.6k

Josip Baričević, sadašnji vlasnik zgrade, u proljeće lani počeo je s pripremama za rušenje toga starog ruševnog objekta. Najavio je da će nakon rušenja na tom mjestu izgraditi novu zgradu. Kaže da je staru zgradu Zagrebačke banke u Paromlinskoj kupio 2018. godine, ali da zbog pandemije koronavirusa nije mogao ništa raditi.
  • Sajla
    6.1k
    Sad čitam da su te "kuglice" postavili iz "Inicijative mladih za ljudska prava" kao čin političkog aktivizma. Udruga, 3 zaposlena, jedan od osnivača se proslavio kad je tražio od UEFAe da se zabrani izvođenje "Lijepa li si" na Euru 2016.
    Među donatorima udruge su Grad Zagreb i Središnji državni ured za demografiju, znači i Grad i Država im daju za plaće. Dođe mi da se raspitam kako platiti više poreza sad kad znam da ide u ovak dobre svrhe. Kakve veze ovi imaju s demografijom da im taj Ured daje novac? "Oh, gle, javila se neka udruga mladih, dajmo im lovu!" Ovi dibidusi možda i potiču ljude na jebanje matere (pardon my french), ali sumnjam da bu nas to odvelo do demografskog oporavka.
  • flexXy
    2.5k

U Hrvatskoj ne postoji hrvatska ljevica i liberali, postoji samo jugoslavenska desnica koja i dalje preko svojih bivsih clanova parazitira na drzavnom proracunu kao sto je i u zauvijek bivsoj drzavi. Najveca greska je sto nije sprovedena lustracija nakon rata, nebi imali ovakve gamadi vise u javnom prostoru.
  • Sljeme
    2.7k
    jedan od osnivača se proslavio kad je tražio od UEFAe da se zabrani izvođenje "Lijepa li si" na Euru 2016.
    Među donatorima udruge su Grad Zagreb i Središnji državni ured za demografiju, znači i Grad i Država im daju za plaće.
    Sajla

Osnivač je novinar Telegrama Mario Mažić. Navodno bivši predsjednik mladeži SDP-a Sisak. Osim borbe protiv pjesme "Lijepa li si" vodio je i u borbu s pločom HOS-a u Jasenovcu. Za Pupovčeve Novosti je pljuvao po Bljesku i Oluji itd.

Možda Zoran Milanović opet stane u njegovu obranu kao u slučaju protiv "Lijepa li si" kad je za RTL televiziju izjavio: “Ne vidim čemu hajka na Marija Mažića , njegovo je legitimno pravo tražiti zabranu nečega što nas sviju vrijeđa".
  • mali M
    5.8k
    U Hrvatskoj ne postoji hrvatska ljevica i liberaliflexXy

Slažem se samo sa dijelom rečenice. Liberali sigurno ne postoje, u Hr je liberal moderan naziv za onoga koji se ne želi javno prozvati ljevičarem. Jer se doslovno ne drže niti jedne politike liberala nego samo udaraju po lijevim ideologijama. Ovo da je Hr lijevica stara Jugo desnica neću ni komentirati jer je glupost. To vadiš na mišljenju pojedinačnih starih prdonja koji se mjenjaju kako vjetar puše.. Hoćeš reć da su Pejovićka, Rada, Možemosi i slični nesposobnjakovići desnica? Jedino što je točno za njih u tvom nazivu je da su "Jugo"
  • Bruh
    997
    SDP i dalje nije predao arhive partije koliko mi je poznato, Veliki premijer Račan zaslužan za predaju oružja TO čitave Hrvatske prije prvog sabora (kasnije na komadiće razvalio sve što valja u HVu i policiji) , HDZ zatvorio arhive udbe nakon što su otvoreni, Možemo paradira pod jugoslavenskim zastavama na krijesovima dok govore da domovinski rat treba ostaviti iza nas, stalno javno laprdanje o srpskoj ugroženosti i kako su sve strane krive za rat preko obitelji zec i ahmića itd. Ima tog još ovog se iz glave sjetio.
  • mali M
    5.8k
    slažem se sa svime što si napisao. To mi samo govori da nam je skoro cijela politička scena lijeva... Zapravo ja ti više ni ne vjerujem u te lijevo i desno fore. Dijelim ih na one bez morala i trunke ljudskosti i na one koji imaju empatije za svoj narod i bar se trude imati moralne vrijednosti...
    P.s. - ne razumijem zašto si me tagirao?
  • Bruh
    997
    To je jugo desnica... samo čista izdaja svih nacionalnih interesa jer ili su bili dio starog sistema ili su zadojeni tim sistemom. Da pitaš SDPovca ili Možemovca o zločinima jugoslavije glavna stvar koju ćeš čut je "ali". A o prikrivenim željama nekih za ujedinjenje "regiona" je bolje ne pričat.
  • mali M
    5.8k
    ma dobro, meni ti je čim vidim Račan jasno kakva je to bila "desnica"... HDZ, ista stvar.. kao "desno", a sve lijeve politike...
    Ontopic, i sad će meni netko reć da nije Tompa u Zagrebu sve podredio izborima. Znači nije se napravio niti jedan kapitalan projekt, ništa se ozbiljno nije radilo po pitanju infrastrukture, niti sporta niti kulture ma ništa ništa. 3 i pol godine gledamo prodaju demagogije i đabalebarenja, i lik sad u zadnjih par mjeseci prije izbora kopa ceste u 12mjesecu. I onda tu neki kažu da nije sigurno mogao planirati toliko u naprijed da se podredi izborima. U svojih 40+ godina, NIKAD se nisu raskapale i asfaltirale ulice zimi. Ljeti se to radilo kad je manji broj ljudi u Zagrebu, a mi 3 godine nismo pomakli prstom, i sad se u vrijeme najvećih gužvi i vremenskih neprilika to radi na valjda 150 lokacija.. Ista stvar je sa bazenom, stadionom, dvoranom.. kao niiiiišta se od toga nije moglo početi prije dvije godine i sada je baš pravo vrijeme da se krene sa svime time.. Baš me zanima kako će mu izgledati kreditni rejting kad se uzme sve ovo što je započeo u kalkulacije.. Busao se sa njime dok nije ništa mrdao prstom 2 godine, a sad će ga strovaliti u nedođiju.. I opet ćemo kao i svi veliki gradovi glasati za te "liberalne" lijenčine i nesposobnjakoviće.. Ljudima kao da nije bitna kvaliteta života i onoga što će ostaviti za život svojoj djeci u naslijeđe..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.