• mali M
    5.7k
    Ovako će nam biti dok god se gradska vlast više bavi ideologijama nego stvarnim problemima jednog grada i kvalitetom življenja njegovih stanovnika.
  • Jaro
    7.7k
    Opa, stupici za zute trake... jedva cekam Ilicu od Kustosije do Vrapca - zapravao - kolona ce do Maribora i Ljubljane vjerojatno nastati. Ovi debili kaj vide grad su vece stetocije od Bandica. A samo jedan mandat...
  • nemapredaje
    3.7k
    Vozim se autom na posao već skoro 20 godina i nikada nije bilo tako loše kao zadnjih godinu dana. Već mi je par puta palo na pamet kako bi bilo pametno ići biciklom na posao (udaljenost cca 15km).
    Javnim prijevozom bi mi trebalo cca sat vremena pa ne dolazi u obzir.

I sada kada si malo razmislim, to je upravo ono što oni žele postići. E neću, jebite se !!
  • mali M
    5.7k
    ma, pa Zagreb nije selo da se s biciklom dođe s jednog kraja na drugi za 15-20min. Ta muljaža za uvođenje bicikala kao prevoznog sredstva je samo bacanje blata u oči. Pa nemre to nigdje zaživjeti. Da je riješena infrastruktura i javni prijevoz onda ok, napravi i ozbiljne biciklističke staze i sve pet. A ne da bi ja od Maksića do Trešnjevke trebao ići s biciklom i, ili kršiti sva prometna pravila jer NEĆU silaziti svakih 30sec i gurati bicikl jer nema biciklističke staze, ili bi mi s biciklom trebalo 2,5 sata ako želim pratiti sva prometna pravila.. kakvi bicikli, koje su to fore. Nek srede prvo javni prijevoz pa ćemo se razgovarati o ostalome
    edit. i onda mi neki liberali i ljevičari imaju obraza tvrditi da kritiziram vlast i njezino vođenje grada zbog "iDeoLogijE"... a grad se raspada po svim šavovima.. od prijevoza, infrastrukture, komunalija, nejednakih mjerila za sve građane, al je ideologija problem... zapravo im je bed reć da im je crkva problem, a to im zapravo jako malo ljudi prigovara..
  • puxigadjurdja
    1.8k

aLi PovEČan jE KrEditni RejtINg

plus Bandić jelte.
  • Fanboy
    2.8k
    Pa cure novci iz Eu fondova kao ludi...Budemo vidjeli šta će biti za 2 godine, tu mislim i na Vladu. Lako sad voditi kad dobiješ 4 milijarde Eura i još hrpu sa strane....

Kaj se tiče simbola Zg-a to je najveća glupost ikad. Tak mi svejedno za NY i Rio...
    Najveći simbol Zagreba je Dinamo uz katedralu, tu su još Cibona, Rk Zagreb i Mladost kao europski prvaci.

Za mene je to uvreda da se traži neku simbol tj logo sa strane. Vani kad spomeneš Hrvatsku 90% ju zna po sportašima, Modriću i ostalima.

Ovo je čisto izvlačenje love....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.