• Jaro
    8k
    samo što ćeš kao i u drugim europskim zemljama biti sukladno tome i oporezovanmiro

A sad ne placam porez? Registraciju? Naknade za okolis, kurce, palce... Naknada za ceste, pa i kod tocenja goriva... Kaj dobijem za to nazad? Rupa na rupi, isti 1 prometni pravac ko 87e kad sam doselio u kvart, sa istim brojem Zetovih linija (al manje polazaka kojih u praksi ima jos manje), kvart u kojem su obiteljske kuce s dvoristem zamijenike trokatnice sa 10+ stanova (minimum), okolne brezuljke na kojima su urbane vile s 3-5 stanova zamijenile vocnjake i livade. Zadnje izgradjen vrtic je iz 2009. Kad je izgradjen i blok od 200-300 stanova... od ostale infrastrukture - velika nula...
  • NORTE
    12.6k
    -centru-zagreba-otvorili-jos-jednu-biciklisticku-stazu-gradani-ljuti-zbog-parkinga-strucnjak-kaze-u-sad-u-su-to-zabranili-Nolifer

U pravu je ovaj s Prometa.
    Ješ jedna ozbiljna greška i krivi potez vlasti.

A ona bike staza kod Hnk je isto opasnost i loše napravljeno!

Zadnje vrijeme po gradu popriličan broj semafora koji ne rade! Sramota i opasnost.

Radovi na cestama traju mjesecima.

Kad vidim nešto novo i pozitivno odrađeno iznenadim se. Toliko su unazadili sustav upravljanja, koliko god se možda trudili nešto poboljšat.
  • Sljeme
    2.7k
    Kompletan promet je u kolapsu zahvaljujući kretenima na vlasti. Sinoć je cijeli tramvajski sustav u Maksimirskoj propal, iste stvari se vidim događaju i drugdje po gradu. Busevi i dalje ne voze po rasporedu. Onaj otpad od tramvaja kaj je platil ko suho zlato stoji pokvaren na Remizi. A s autom se negdje dopeljat, muka po Ivanu. Zagorčavaju nam
    život svaki dan, jedino za kaj su sposobni je paradiranje po ulicama.
  • NORTE
    12.6k
    Kompletan promet je u kolapsu zahvaljujući kretenima na vlasti.Sljeme

Katastrofa i ovo je prevršilo sve mjere.
    Gužve su bile i prije, ali zatvaranje cesta i to više njih van ljetne sezone godišnjih odmora je čista sabotaža grada i građana.
    Šta bi ljudi trebali biciklima po zimi?!

Grad otvoreno brani radove tvrdeći da su ceste loše, ljudi dragi jeste li vi normalni?
    Pa to se ne radi u ovom obujmu i ovom periodu godine.

Ili ljeto ili samo kritične prometnice ako je baš potreba.
    Pravaca je premalo, a onda ih se još i zatvara.
  • Majki2111
    3.4k
    Hahaa križanje vukovarske i držićeve previše auti. Neko napravio grešku i cijelo križanje zblokiro. Tramvaj otvorio vrata nasred ceste. :lol:
  • Ali
    2.3k

Da i ja sam nazalost morao kroz to raskrizje danas....

Strasno crkne semafor na tako velikom mozda i najprometnijem raskrozju malo prije 16h , postaj prve prometne policijske je na cca 500m zracne linije, motorom sa rotacijom max 5min.

Ali ne pola sata i vise nema nikog da regulira nastali kaos, kolona od savske do drziceve..
    Strasno....
    Bravo za zg ceste koje uoravljuju video nadzorom i semaforima i bravo za policijsku upravu zagrebacku...
  • mali M
    5.8k
    Pa to se ne radi u ovom obujmu i ovom periodu godine.NORTE

Ah čuj, kad sam davno rekao da je glumljenje sa štednjom i kreditnim rejtingom izborni trik i da ćemo vidjeti kako će to izgledati u zadnju godinu prije izbora tu su neki radili salto mortale da me prikažu ideologom. Eto to se sad događa, lik lupa čim više projekata da se ima s čime opravdati, a dovodi grad na rub kolapsa po svim segmentima... I nek opet pobjedi na izborima, dok god će ljudi opravdavati svaku kritiku na vlast ideologijom, bolje nismo zaslužili. Vjerujem da ćemo slično doživjeti i sa stadionom, ali sve u svoje vrijeme
  • reziser
    6.9k
    kaj se tice krizanja drziceve i vukovarske, danas sam prosao onuda oko 11, semafoci nisu radili i 2 policajca su kontrolirali raskrizje i sve je islo bez problema
  • NKDZ86
    2.2k
    Sutra!
    "Plavi tramvaj
    Naime, ZET i Grad Zagreb izašli su u susret dinamovcima pa će u srijedu od 19 do 20 sati uvesti dodatne linije tramvaja broj 12 (Ljubljanica – Dubrava) kako bi svi navijači na vrijeme stigli od KC Dražen Petrović do stadiona Maksimir."
    Svi u Cibonu, svi na Maksimir!
  • jedan u nizu
    9.6k
    kaj se tice krizanja drziceve i vukovarske, danas sam prosao onuda oko 11, semafoci nisu radili i 2 policajca su kontrolirali raskrizje i sve je islo bez problemareziser

Nije mi jasno zasto odjednom nema policajaca?
    Ako su bili cijelo prijepodne, odjednom su naglo nestali u vrijeme poslijepodnevne guzve.
    Uopce ne djeluje kao da se potencira zadnja aktualna tema u Zagrebu, a to je promet.

Doslovno ne mogu otvoriti drustvene mreze ili portale bez da mi iskoci 700 clanaka o krkljancu u Zagrebu.

Nije mi jasno zasto nitko ne pokrene pitanja prema policiji ili gradu, onome tko je zaduzen za regulacije prometa sa policajcima. Zasto su odjednom nestali, i to ne u podne, nego bas eto popodne kada je ionako vec krkljanac na tom krizanju?
  • Jaro
    8k
    Ako su bili cijelo prijepodne, odjednom su naglo nestali u vrijeme poslijepodnevne guzve.jedan u nizu

Ha, vjerojatno smjena, pa moraju otici ranije do postaje, odraditi papirologiju, drugi doci na posao, odraditi papirologiju, doci na krizenja - taman da se stvori guzva :rofl:
  • Eduardo
    21.3k
    LDffca1.jpeg

⚽️ 14:00 – Dinamo U19 vs Borussia Dortmund U19
    Liga prvaka mladih | Stadion u Zaprešiću

17:45 – Futsal Dinamo vs Olmissum
    Futsal Liga prvaka | Draženov dom

20:45 – RK Zagreb vs HBC Nantes
    EHF Liga prvaka | Arena Zagreb

⚽️ 21:00 – Dinamo vs Borussia Dortmund
    Liga prvaka | Maksimir
  • Mentalni Gimnastičar
    1k
    Zagrebački bor ispunjen porukama "antifa" ekipe, nadam se što ranijem uklanjanjem istih.
  • Nolifer
    8.7k

Tko je moga, zamislit lani, da ce Bozic, slavit partizani...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.