• Mihaljević
    10.5k
    Benjamin Tahirović
    ajax-profile-photos-ajax_tahirovic.png

Godine : 21
    Visina : 191cm
    Ugovor : 06/28

Mišiću je zamjena pod moranje, Pavić je the man tu, ali Tahirović je moderna šestica sa brutalnom tehnikom koji djeli lopte na trepavicu, nije se snašao u Ajaxu kao i dosta novih igrača tamo. Mourinho je izjavio da je on budućnost nogometa. Žele ga se riješiti jer ima dobar ugovor. Sa njim se ne može pogriješiti.

Luka Ivanušec
    250098468.webp

Godine : 26
    Visina : 175cm
    Ugovor : 06/28

Šta da kažem o Ivanušecu a da se već ne zna? Kada je u formi jedan od najboljih igrača reprezentacije. Otpisan u Feyenoordu, kad ste ga znali utopiti za smiješno, probajte ga vratit za smiješno. Da je realan - realan je.

Marin Pongračić
    129.webp?v=1725373980

Godine : 27
    Visina : 193cm
    Ugovor : 06/29

Dvije godine prekasno, ove sezone čak i igrao u Primaveri kako bi brže uhvatio ritam utakmica nakon ozljede, šanse su nam male, ali samo sam ga stavio jer želim stopera takvog kalibra.

Gabriel Vidović
    GUDYJJJWYAA46YA.png

Godine : 21
    Visina : 180cm
    Ugovor : 06/26
    Mnogi se neće složiti ali meni je on bio stvoren za krilo u Dinamu, nije mi on za desetku. Dajte im kolko traže i vratite Oršu jr. Sve bi igrače ovog prijelaznog roka mjenjao da smo otkupili njegov ugovor.

Ezgjan Alioski
    67314870.png

Godine : 32
    Visina : 173cm
    Ugovor : /

Brat igra samo za reprezentaciju i trenutno nema klub a non-stop je u prvih 11 Makedonije, vse se već zna o njemu, kratkoročno i dobro rješenje za beka, po ukusu trenera.
  • Pesca90
    63
    Tahirovic je odbio transfer u Coventry,jel nije htio u championship.Naišao sam da je Copenhagen zainteresiran za njega,a za Ratnika Aek i Paok.
  • Rakovica1986
    739
    baš sam danas razmišljao o Ivanušecu i općenito igračima koje se može dovest (bar na posudbu), a da znaju koji je ulog i koliko je bitno pobjediti svaku tekmu.

Cijenim kolege koji dolaze sa prijedlozima raznih stranih igrača no nama u ovom momentu trebaju Dinamovci koji su stvarali taj pobjednički mentalitet Dinama.
  • Olmic
    3.7k
    gabi je polomio krizne ako se ne varam
  • Izet Hajrović
    2.5k
    nisu križni jer navijači u komentarima pišu da se vraća za 4-6 tjedana. Vidio sam i ja tu sliku u bolničkom krevetu. Bez obzira na sve, imamo mi desetki dovoljno, ne treba nam on.

Pongračić i Ivanušec bi mogli na posudbu, to bi bila dobra opcija, a Tahirović je isto dobar prijedlog.
  • Tranzicijski Napad
    223
    Pongracic ima u fiorentini 2,7mil godisnje, ako mislis dovest igraca na posudbu moras mu pokrit placu.

Ivanusec ima blizu 1mil, to je cak i moguce ostvariti.
  • thomas22
    265
    Mitrovski iz Varazdina?
  • Filip 91
    955
    rasmus-lauritsen-dinamo-zagreb-1623334642-64671.jpg?lm=1623334652

Jedan od boljih i dražih stranaca unazad nekoliko godina. Volio bi ga opet vidjet u Dinamovom dresu...
  • Crni86
    5.3k
    Moze li kolega @Omake postat skaut kluba? Mozemo pisat peticiju ako treba, dizat transparente. Uvjeren sam da bi do zime naso barem 5 kvalitetnijih igraca nego trenutni SD i njegova skautska sluzba.
  • Sibirski plavac
    2.3k
    https://www.transfermarkt.com/jetro-willems/profil/spieler/146258

Iskusan lijevi bek, preko 140 nastupa za PSV, oko 50-ak nastupa za Eintracht Frankfurt, proveo samo jednu sezonu u Newcastleu, ali navijači tog kluba su ga uvelike hvalili dok je bio tamo, nakon toga je igrao za nešto slabije klubove tipa Greuther Furth, Groningen i Heracles. Bio je i nizozemski reprezentativac sa preko 20 nastupa. Trenutno igra za španjolskog drugoligaša Castellon u kojem je redovan starter. Ima jednogodišnji ugovor koji mu ističe idućeg ljeta. Uvjeren sam da je i njemu nakon par godina po slabijim klubovima namjera vratiti se u neki solidan klub koji igra europska natjecanja, i mislim da bi nam sa svojim iskustvom igranja istih dosta pomogao. Vrijednost na TM mu je oko 400k.
  • Silvek1986
    31
    Juninho iz Qarabaga na meti zvezde, netko ga je spominjao ovdje. Odličan igrač. Ima igru glavom, dribling, nos za gol, brz...
  • Laugreano
    2.6k
    Meni samo nije jasno kako mi nismo jednog beka u portugalu uspjeli iskopat. Barem tamo ih ima. OVo je super potez Legie.
  • Omake
    3.7k
    haha, hvala na lijepim riječima. Već zamišljam naslove na portalima, Dinamo dotakao novo dno, traži skaute na forumu Haha.
  • Facke
    4.1k

On ti je bil svarne jake dober bek. Nazalost se vec duze muci s psihickim problemima , zato je i jednom pauziral par mjeseci. Prije par let bi reko uzmi ga odma el je kvaliteten igrac. Sad nazalost nije vise opcija za nas.
    Dal je prije par meseci intervju di je izjavil da se dalje muci s tim problemima i s depresiju.
  • Krizy
    47.5k
    https://www.transfermarkt.com/arnaud-nordin/profil/spieler/324811

Arnaud Dominique Nordin ima porijeklo s Martinika, baš kao Kévin Théophile-Catherine i Ronaël Pierre-Gabriel, s kojima je Dinamo pogodio.

Na Instagramu Nordin prati oba igrača Dinama, a zanimljivo je da je s Kévinom skupa odigrao 14 utakmica, a još 3 s Bernauerom.

Baš kao Kévin i Ronaël, i Nordin je igrao za St. Etienne.
    Još jedna stvar veže Nordina, Bernauera i Pierre-Gabriela, a to je ista menadžerska agencija, koja pod svojim "krovom" drži i Thomassona, kojega sam spomenuo jako puno puta na ovoj temi.

Pozitivna stvar oko eventualnog dolaska ovoga igrača je to da je njegov Montpellier trenutno posljednji sa samo osam osvojenih bodova te da ga ugovor s istim veže do kraja sezone.

Vjerujem da bi želio početi osvajati trofeje budući da tijekom dosadašnjeg dijela karijere nije osvojio niti jedan.
    Nije previše nastupao ni u europskim utakmicama. Ima samo osam utakmica za St. Etienne u Europskoj ligi, gdje je kao mladi igrač osjetio slast samo jedne pobjede.

Borba za trofeje i igranje europskih utakmica bi mu, vjerujem, bili primamljivi.

U posljednje dvije i pol sezone upisao je 19 golova i 9 asistencija u 4800 minuta za skromni Montpellier.
    Otkako je stigao u Montpellier sudjelovao je u čak 28 golova od ukupno 102 koje je Montpellier postigao u utakmicama u kojima je igrao, odnosno u 28% golova kluba.

Još jedan plus je što je podjednak broj utakmica u karijeri odigrao na lijevom i desnom krilu, a upisao je i tridesetak utakmica kao špica.

Fizički izuzetno jak, tehnički fantastičan i jako brz. Mislim da bi radio razliku za Dinamo.

Odigrao je 28 utakmica i upisao 10 golova za mlade uzraste francuske reprezentacije.

https://youtube.com/shorts/yUFt5aUf4kM?si=s-kH3ebjN_CScVvY
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.