• badjibadara
    4k
    Čelik još ne ,previše je napravio kikseva u zadnje vrijemeCastAway1986

Ćuže se igrao sa njim za vikend. Cijela napadačka linija Zrinjskog im je radila strašne probleme. Onaj Mulahusejinović je baš odličan igrač čak i za bolje klubove HNL-a.
  • CastAway1986
    1.8k
    On je projekt kluba zato ga i guraju a u zadnje vrijeme je Čelik baš puno kiksao, u obje protiv Zrinjskog i jednom protiv Širokog te mi prve padaju na pamet..Čak i navijači Sarajeva žele da ga se malo ohladi klupom..Ja bi ga volio vidjeti u nekom klubu iz Hr.lige čisto da vidim kako bi se snašao..
    Što se Nardina Mulahusejinovica tiče taj može igrati u solidnom broju klubova HNL-a , odlično je odigrao polusezonu tako da se nije osjetila ozljeda Bilbije..
  • Laugreano
    2.6k
    Ratnik bi nam odmah bio pojačanje. I profil stopera bas kakav nam treba. Bit cu razocran ako ga bar ne pokusamo dovest. Olimpija od 17 utakmica 13 bez primljenog gola. u Europi primili 1 gol.
    Gledao sam ga prosle sezone di je odskakao, a ove igra jos razinu bolje, i prerastao je Slo ligu.

Netko je rekao da je Ratnik slovenski Bernauer, a ja bi rekao da je bliže Šutalu.
  • Orc123
    9k
    jak na lopti, kvalitetan mlad stoper da.....Slovenska liga se jako dize i nije to vise bas velika razlika između nase i Slovenske lige...razlika je ali nije vise tako izrazena....
  • Laugreano
    2.6k
    @Daliban Zanima me tvoje misljenje o Ratniku. Mislis da je to igrač kakav nama treba?
  • Daliban
    2.7k
    Sviđa mi se što sam gledao, ovisilo bi mi o brzini.
  • Laugreano
    2.6k
    Mislim da nije nesto najbrzi,ali mu je jako dobra startna brzina. Sto je mozda cak i bitnije.
  • Maxova dijagonala
    2k
    Po meni dovođenje Ratnika je sigurno operacija od bar 3 milijuna eura.
    Isto vrijedi i za Vidovšeka koji je strašan golman...dobar je Neva ali Vidovšek je životinja
  • Laugreano
    2.6k
    Siugrno ga nece dati ispod 3m, i to sa postotcima od buduce prodaje.
  • Daliban
    2.7k
    Ovisi o kontekstu. Nama trebaju stoperi koji komotno stoje na suparničkoj polovici i ne libe se proaktivno ući u duel jer su dovoljno brzi da sustignu napadača na duge staze.

34 km/h je neki minimum koji trebamo ciljati za maksimalnu brzinu i to bez teretnog starta. Idealno i preko 34 km/h.

Ratnik mi se sviđa kao mladi stoper, kao i onaj Osuji kojeg sam osobno spominjao, ali ne bih doveo nijednog ako postižu ispod 34 km/h u sprintu. Mi nemamo te podatke, a teško je odokativno procijeniti.
  • NKDZ86
    2.2k
    ja ne znam ko očekuje dobit dobrog stranog igrača, a da nije u poznim godinama za 2. mil. e
    nije to ko prije... ispod 3 mil e. nema toga vani, a i u hrv. polako.

edit: govorim o igračima koje treba platit, naravno ima i za džabe al ih treba nać na vrijeme.
  • Orc123
    9k
    evo Torrentea si dobio za 0 eura,...jako dobar stoper za nase prilike i ako bude uparen sa jos jednim jakim stoperom koji ce nadopuniti njegove nedostatke, top...
  • Maxova dijagonala
    2k
    Meni samo nije jasno kako su prosječni forumaši zapazili potencijal Florutza,Fruka i Crnca prije dvije godine a ovi naši koji su plaćeni za taj posao nisu.
    Danas je Florutz najbolji igrač slovenske lige
    Crnac je prodan za 11 milijuna
    A Fruk je prošle sezone imao 16 asista u Rijeci i najbolji je igrač tog kluba.
    Ovi naši(ne odnosi se to na Marića) su se fokusirali na Alžirce i Japance.
    Totalno nejasno...
    Zaključak je jasan,Mariću prati zonu!
  • Efes Pilsen
    8.8k
    Fruk je bio pred potpisom pa smo odustali, Pasalica nismo htjeli, htjeli smo Vidovica kojeg na kraju nismo otkupili. A je to.
  • Sibirski plavac
    2.3k
    Zaključak je jasan,Mariću prati zonu!Maxova dijagonala

Al stvarno, bez zajebancije, na ovoj temi se već godinama predlaže kvalitetne i jako zanimljive igrače, od kojih se za neke na kraju ispostavi da su stvarno top, ali jebiga, tada bude kasno jer su već potpisali za neki jači klub i postali financijski nedostižni....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.