• Dr Hofmann
    1.7k
    Jako težak tjedan iza nas, mislim da ovo nitko nije očekivao...Boli me najviše što smo opet pali iz jednog metka, jebemu Sunce Baturina izbij tu srpsku loptu van...Ali sad natrag nema, prošli tjedan je meni u glavi bio najbitniji, ali nakon ove tri tekme nemam opravdanja, sad ide najbitniji dio zimske sezone, sve do kraja moramo dobit, pa valjda smo sposobni barem za to, ajmo Dinamo jebem Vam sve

Ubi me Dinamo, baš pišem bedastoće
  • Bosskovitz
    12.9k
    I nemojte mi o tom da određeni ljudi odgovaraju za svoj sektor, drugi za svoj. Izbacite te glupe "plave tjedne" sa drugim "Dinamima" na pressicama, 158 objava o kvizu, dinamovom, reviji, obilascima i nebitnim stvarima. Niste u poziciji da to radite, niste. Ušutite se i sa glupim izjavama pune patetike i krenite jebeno radit! Radit!don

Ne razumijem koji je ovo k? Kog ti tjeraš da jebeno radi? Ljudi koji smišljaju kvizove, pišu revije, vode obilaske, organiziraju Dinamovo, objavljuju na društvenim mrežama… svi ti ljudi jebeno rade. Nije njihov posao da zabijaju golove i pronalaze pojačanja nego točno to što rade. Ne razumijem što bi sad, kad nam na terenu ne ide sjajno, svi ostali u klubu trebali stati sa svojim poslovima i čekati da sportski sektor nešto popravi? Da se pozatvaraju i shopovi, jer kog vraga se sad bavimo prodajom dresova? Da zatvorimo Plavi korner jer, zamisli, ti ljudi tamo toče neke pive i peku kobase, a mi gubimo 3:0 od Borussije? Kaj je to nego jebena patetika?

Vruće su svima glave, nezadovoljni smo time kako izgledamo na terenu, ali ajmo stati na loptu. Ovakve filipike ne koriste ničemu i nikome kome je stalo do Dinama.
  • don
    7.8k
    zašto se druruštvene mreže često bave više nenogometnim, nego nogometnim stvarima?
    zašto smo jedini klub na planeti koji tako radi?
    Zašto nam dolaze igrači futsala na pressice GNK Dinama?
    Zašto se neki forumaši, koji rade u Dinamu, ne oglase i dan danas po pitanju ulaznica za Bratislavu, a pojave se kada triba opravdati tkz dobar rad unutar kluba, komercijalne prihode itd?

suština;

Ne želim više nikad vidjeti plave tjedne, isforsirane posjete međusobnim utakmicama, presice koje drže jedni, drugi, treći u plavim salonima.
    GNK Dinamo neka se bavi svojim problemima.
    Futsal Dinamo svojim.
    Svi ostali “Dinami” svojim.
    Maksimirska 128 je radno mjesto zaposlenika GNK Dinama. Nikoga drugoga.

Ne želim više vidjeti Šokote i Mustedanagiće koji se zapošljavaju u Klubu bez referenci.
    Odjebati takve pizdarije.
    Prionuti na žestoki posao.
    Klenx

a meni osobno smeta ono što sam gore naveo.
  • blueboy
    145
    Očigledno neki stvarno ne razumiju kako i čemu služe društvene mreže.
  • don
    7.8k
    izgleda da smo prvi na svitu otkrili tu metodu.

@Bosskovitz inače glagol "radit" u gornjem postu se odnosio na igrače, kao šta sam i naveo, nakon nekih izjava prije utakmica a ne na ljude u klubu.
  • Sven
    43
    Kada "sjedaju" novci od lige prvaka? pretpostavljam na kraju sezone? S obzirom na cinjenicu da klub nije zatecen u nekom bajnom financijskom stanju, ne znam zasto svi ocekuju milionska pojacanja? Prijelazni rok nije dovoljno dobar, situacija u kojoj se okosnica prvih 11 nalazi je isto losa zbog godina tih igraca. Potrebne su promjene i mozda je ovo dobar pokazatelj da ih ne bi trebao voditi ovaj SD, ali to sigurno nece biti samo tako lako kako se cini. I da, Dinamo i dalje ima najbolji kadar ove lige.
  • M94
    1.4k
    Drugacije je kad gledas uzivo i na TVu, al ne treba posebno oko da se vidi da je ovo bilo tragikomicno, pogotovo 2. Poluvrijeme.
    Ne stima nista, igraci neki nisu dorasli, Bjelica se gubi, igraju igraci koji zive na staroj slavi.
    Odes u Split, mislis si sad ce pokazat neki qurac u derbiju, nabrijan si, nisu ovi prijasnji porazi i iksevi pravo stanje, ali kita, samo nemoc.
    -7 nije nedostizno ali je pomalo zabrinjavajuce, tim vise sto protiv Rijeke, Hajduka i Osijeka na pocetku sezone imas samo jednu pobjedu i to iz zadnjih minuta.
    Strasno.
  • Carrasco
    4.3k
    Meni je najžalosnije da smo osvojili 25 od mogućih 45 bodova, a da nitko od juniora nije dobio nešto ozbiljniju minutažu... Stavljanje Bernauera ispred Pavića je teški apsurd.
  • rioda
    5.5k
    Kada "sjedaju" novci od lige prvaka?Sven

U rujnu je sjeo prvi, veći dio, ovaj koji smo zaradili ulaskom. Barem se tako komuniciralo kroz medije. A za ostatak nisam siguran sjeda li u fazama tokom sezone ili opet odjednom na kraju sezone.
  • Jurki
    13k
    sjeda li u fazama tokom sezone ili opet odjednom na kraju sezone.rioda

Koga boli kurac kad pare sjedaju. Postoje banke i krediti.
    Imas jelte kaj zaloziti.
    Nema nikakvog opravdanja da se špara.. al bas nikakvog opravdanja.
  • Nolifer
    8.7k
    Gdje je nestao onaj ratnički, hrabri Dinamo? Treba promjenit pristup u HNLu, biti ponizan, radit u miru, tišini, imat viziju i široki kadar momčadi, koja će moć parirati i ne dopustiti više da se to dogodi kao što se desilo ove sezone.

Vremena je sve manje za popravit situaciju, pravo na kiks više nemaš ukoliko želiš osvojit naslov.

Nažalost, ljetni prijelazni rok nije ništa bolje donio, jer se raubaju igrači, kako bi se goruće pozicije pokrpale.

Nadam se da smo financijski stabilni i da će se pametnije i kvalitetnije kupovati u zimskom i da će nam posloženija momčad donjeti novi naslov prvaka, jer samo se to neće dogoditi....
  • BlWfl
    34
    upravo to! Nije Dinamo fizička osoba pa da ne može dobiti kredit. Zaduži se, uostalom ako izgubiš prvenstvo i plasman u Lp, kolika je onda rupa? Neka to bude vodilja..20+ milja zarade, dakle 10+ možeš potrošiti. Skuplje će nas koštati gubitak prvenstva, nego kredit i zatezne kamate
  • Haza
    6.4k
    Volio bi ipak da jednu stvar razjasnimo. Ako gledamo Dinamo kao instituciju, kad radimo rezime poslovanja, kad povučemo crtu na kraju godine, možemo konstatirati samo da je podbacio jedan sektor, i to sportski sektor. Nema potrebe da sad zbog ljutnje napadamo sektor marketinga, članstva, i sl.
    Marketing je nešto na čemu se radi godinama, i ne možemo ga povezivati samo s vremenom kad klubu ide dobro. Tipa prvi smo na tablici, sad se možemo baviti marketingom, kad smo treći, onda ljudima damo otkaz u marketingu.
    Problem bi bio da naš SD sastavlja kviz prije tekme, ili da Zeko obrađuje članske prijave, ili da skaut smišlja marketinški slogan, ali to oni ne radi, nema potrebe zato napadati one sektore kluba, koji su ove godine bili uspješni.
    Problem je što do nedavno mi kao navijači nismo ni znali da postoji marketing povezan sa sportom, pa nam je sad ovo sve očito novo, ali za -7 nad Hajdukom, odgovoran nije onaj koji je osmislio aplikaciju Dinamo, kviz ili onaj koji je doveo do 51 tis članova.
    Situacija je alarmantna, jutro je teže nego noć, mene brine samo da bi nas loš zimski prijelazni rok mogao odvesti u provaliju i što se tiče ljeta. Usudio bi se reći da će nam ovo biti jedan od najbitnijih prijelaznih rokova u modernoj povijesti kluba.
  • Jos-Optimus
    3k
    Tužan sam i razočaran. Tužan sam zbog količine sreće koju pojedini "navijači" isijavaju jer su "bili u pravu". Tužan sam jer ne razumijem što radi Bjelica i zašto na Poljud izlazimo kao da igramo protiv Celtica u gostima? Zašto nije mogao odmah upariti Stojkovića, Roga i Baturinu pa da vidimo, da se nametnemo, da napadnemo (Znam da je Rog dobio crveni, ali nemamo pojma kako bi to izgledalo da je krenuo od početka i da smo krenuli odmah po pobjedu). Tužan sam je sve pridošlice su samo to, nikakva pojačanja i gotovi igrači, ništa, nula. Ali mi više nismo klub koji izlazi sa stavom da ide po pobjedu. Jučer je Hajduk bio bolji i to je ono najgore. Ponovno ovisimo o Petkoviću i to je najveći križ ovog sportskog direktora. Zavucite ruke u džep i kupite 2 gotova igrača jer to je minimum koji nam treba.
  • Jaro
    7.9k
    možemo konstatirati samo da je podbacio jedan sektor, i to sportski sektor.Haza

E jebga, nije to "samo jedan sektor" - Dinamo je nogometni klub, nogomet, tj. sport mu je broj 1, sve ostalo je servis toga. Kad je Proljece predstavljalo ljude, i kad su ti ljudi usli u klub - protivnici su iskazivali na manjak ljudi koji se bave nogometom. Sad se to pokazuje kao stvarni problem - pokriven si svugdje - osim u primarnoj djelatnosti. Tu si dao posao zatecenom pocetniku i dodao mu Zajeca. Po pricama, taj covjek je imao svoj izbor za trenera, presudio Zajec (uz pomoc IO?) I povukao se populisticki potez s povratkom Bjelice. Ne moze klub slusati(citati) forum kod dovodjenja igraca i trenera jer je to zisofreno.Daliban hoce svoje, Captain America svoje...
    Ako IO i Zajec ne vjeruju u izbor SDa - daj mu otpremninu, pedalu i zaposli drugoga kojem vjerujes, ali onda mu daj i slobodu, a preuzmi odgovornost za svoj izbor. Ovo je vec druga sezona gdje se jedan od osnovnih sportskih ciljeva NECE ispuniti - uvodjenje mladih igraca - jer Dinamo NIKAD nece kupovati kalibar Lige Prvaka - Sutale, Olme, Baturine moze samo proizvesti... Ali ako se natrpas jeftinim/besplatnim skartom koji ne doprinosi bas nikakvom sportskom iskoraku osnovna funkcija kluba ne ispunjava ciljeve.

Skace se na kritiku drustvenih mreza, broja ja clanova i slicno - OK, ali stani malo i pogledaj sa strane: kad ti rezultat kaslje, kad igre nema, kad mladih igraca nema na radaru, onda ohladi malo sa objavama, sa svime i svacime nenogometnim jer - ljudi pocinju vidjeti jogurte, japanke i "sto iljada clanova" koji sakrivaju 3,5,10 bodova zaostatka, skart u momcadi i losu igru.
    Ajmo se sloziti - to nije marketing koji Dinamo zeli. Ili jest?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.