• mrgud
    194
    Krivo je more
  • NitkoBitan
    19.7k
    Za sve je kriva buraElDorado

Nije za sve, ali necemo se lagat... U takvim uvjetima ne mozes normalno igrat.
  • Neron53
    1k

Ma kakvi kasno.
    Od sutra bjelko carobnim.stapicem sve okrece za 180
  • morales
    215
    dok su god takvi ko on i maric u dinamu bit cemo jadni.
  • E46
    740
    Misic je smjesan kad protivnički igraci igraju na kontre, on to ne može pratit protiv nk bjelovara a kamoli negdje dalje, budi realan.
  • Jurki
    13k
    Nije za sve, ali necemo se lagat... U takvim uvjetima ne mozes normalno igrat.NitkoBitan

Zakaj mi to nismo iskoristili prvo poluvrijeme, kad smo bili bwt svjeziji?
    nebumo se lagali igramo za kurac.
  • rioda
    5.5k
    Bjelica:

"Zaslužen poraz. Mislim da se Hajduk bolje adaptirao na uvjete, na vjetar, jednostavno je zasluženo pobijedio zbog toga. Dinamo se ugasio? Mi smo bili onoliko bolji od Hajduka u prvom dijelu koliko su i oni bili bolji u drugom od nas. Bura je smetala", rekao je Nenad Bjelica i nastavio:

"Već nekoliko utakmica je stanje s ozljedama loše. Otkad sam došao imamo jednog napadača, situacija nije idealna. Sve utakmice su nam bitne, kasnimo sedam bodova za Hajdukom, Baturina je dobio udarac u mišić, sastavit ćemo što možemo. Moharrami se pojavio, nešto ćemo već pokušat pripremit".

Ako ništa drugo, drago mi je da je Ademi dao izjavu, a ne recimo Stojković
  • Felip
    239
    Meni je drago da su se vratili Moha i Perić. To je sve što imam za napisati.
  • mrgud
    194
    Gatusso je doktor nogometa za bjelicu
  • BBB Sibenik
    4.8k
    Bura=ispumpane lopte. Nije dobro al biće bolje triba se uozbiljit
  • Mentalni Gimnastičar
    1k
    Pun mi je kurac ovih hohštaplera koji ulaze na stručne funkcije u klubu bez ikakvog znanja ili rezultata. Jedino što imaju je "ljubav prema klubu". Marić nikad nije smio ostati stalni sportski direktor. Zapošljavanje bivših igrača kao skauta i ostalih legendi u klub će nas dovesti na razine seoske prčije s juga. Sramota što su nam danas priredili, ali nije da nisam očekivao. Neno ima svoj dio krivice, ali kad lovi rezultat i mora stavljati Perića (!?!?!?!?!??!?) ne može se osloviti kao glavni krivac.
  • Brusa
    1.8k
    , al ovo je GGGaijiZG

Što ovo znači?
  • Sixthway
    543
    promjenil im je mentalitet , pogotovo livaji koji nije više toliki živčenjak ko prije
  • ElDorado
    492
    pa Gatuzo je ovu mocad pripremao i selektirao. A kae dobio Bjelica? Hrpu igraca selektiranih bezveze, igru bez igre, umidljene velicine, fizicki lose pripremljene s hrpom ozljeda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.