• Simpatizer
    488
    Šta je rekao Bjelica?
  • recikaj86
    460
    Ovo više nije zajebancija, nema onih "bodova" kao prošle godine iz zaostalih tekmi. Alarmi odzvanjaju u Maksimiru, jer ovo ne liči na ništa.
  • Zagreb1992
    1.8k
    Bjelica isto snosi ogromnu odgovornost ..Pa nisu ni ozljede bile toliko protiv Istre, Gorice i Osijeka ...za ovu sramotu netko mora odgovarati
  • rakurs
    347
    Na zimu će bit teško dovest par igrača vrhunske kvalitete koji će raditi razliku na terenu u ovakvim utakmicama. Zimski rok je takav, jebiga, zato ja nit nemam nade u to. No, ovo kaj se napravilo u posljednjih par rokova je strašno. Ne krivim sad tu nikoga konkretno, ali netko će za ovo morati odgovarati, jebiga, nisu ljudi ludi kaj to traže, previše se fulalo da bi to bila slučajnost.

Mi ovisimo o Petkoviću puno previše, bez njega nas nema, svi se smiju tovarima koliko ovise o Rakitiću i Livaji, a mislim da je očito koliko mi patimo bez Brune.

Ozljede, transferna politika, psihološko stanje igrača... previše otvorenih pitanja na koje nitko nema odgovor. Imamo još 21 utakmicu za odigrat, ali ako se ne povuku drastični potezi ne bu dobro.
  • veselko tenžera
    2.6k
    I dalje stojim pri tome da uzimamo naslov. Hajduk je baš loš i oni neće moći vezati pobjede. Mi igračku kvalitetu ipak imamo i vjerujem da će isplivati.

Tek se sad vidi koliko Jakir zapravo nije bio loš. Ne mogu i on i Bjelica biti teški levati, a imaju iste probleme. Mislim da je naša zvijezdica, za prodaju predodređeni, vjerojatno jedan od najvećih problema. I na Zoni mu se gleda kroz prste, za 1 Monaco dođe 8 loših utakmica i ne ide vani prije 75. minute. Još će doći stručnjaci i objašnjavati da on mora igrati kakav god bio.

Kao kluba nas nema nigdje, Kolarići i Belovi se sprdaju s nama svaku utakmicu. Ne znam šta je gore, da nitko u klubu nije znao da je sudac prve HNL aktivni Torcidaš ili da su znali, a šutjeli. Opet će se naći pametnjakovića da kažu kako nismo stvorili šansu, ali to nije ova priča. Ovih -7 su navukli suci, a nastavljaju i dalje.

Do Božića spustiti na 5 ili manje i to će biti dovoljno.

Više neću, još sam vruć.
  • DrawTube
    5.5k
    Ova gospoda danas nisu zaslužila ni 600 ljudi na Slavenu, a doći će nas 10x više

img-1-1699560717879.jpg

Sramite se svi
  • ZrnTSCHeZ
    410
    Prvo poluvrijeme se još može probaviti, drugo je sramota i blamaža.

Posljednje 3 tekme imamo ukupno 3 udarca u okvir od čega dva kak piceki.
    Od dolaska novog stožera 50% u HNLu...pedeset faking posto u kak se stalno provlači "nikad slabijem HNLu"...strah me uopće kolko bi bilo da nemamo 6 trenera s UEFA Pro licencom

Imaju tovari generalno poguranac i dobili su bodove gratis protiv drugih, ali za naše stanje i naše bodove nam nitko nije kriv već isključivo sami (ako je to dopušteno konstatirati).

Znali smo unaprijed da budemo igrali 2 tekme tjedno jer nam je EL bila zagarantirana...pa tome jebeno i težimo svih godina, ne bumo se onda na to vadili kak opravdanje...do kraja kolovoza nismo morali igrati ozbiljnu tekmu...znali smo koliko široki i kakav nam kadar treba, kolko su nam igrači stari, da ih je pola rekovalenscenata, da su neki skloni ozljedama...isto tak smo raubali stalno jedne te iste igrače nepotrebno protiv slabijih protivnika...sami si pucali u noge u onome kaj je trebala biti relativno komformna domaća sezona

I sram me zbog gađanja Rakitića bakljom.
  • runtothehills
    429
    Taj isti Baturina nas je vadio iz sranja ne znam koliko puta, tako da ne razumijem pljuvanje na decka od 21 godinu. Da li je pogresio? Je. Da li zasluzuje pluvanje? Ne.
    Danas smo izgubili kao ekipa, koja se prilagodila tovarskoj nabijacini i koja se prepala, jer se vidilo od pocetka drugog poluvrijemena da smo stali i dam se unio nekakav strah. Razlog? E pa to je pitanje za Bjelicu.
  • dzis
    870
    Ovo je uzas. Opet necu spavat tjedan dana dok njih boli kurac. Jako jako lose,bez ikakve emocije.
    Volim Batija ali nebude velik igrac,Previse je ovakvih bolimekurac utakmica u zadnje dvije sezone.

Bio sam veliki zagovornih bjelice Ali i on snosi odgovornost. Tri tekme 1 udarac na gol. Mi lovimo rezultat a Moha ulazi,Daj nemoj me jeb..
  • javolimtebejako
    1.6k
    stanje je alarmantno, ovo je bilo užas. al nije prekasno. 1.12 je ljudi.
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Da li je pogresio? Je.runtothehills

Nije problem pogrijesiti,problem je kako izgleda u derbiju,taj govor tijela i njegova neodgovornost u igri.
  • Sixthway
    543
    Zamjenili smo uloge s tovarima , nekoć su nama igrali juniori , a njima senatori. Još dobro stojimo na tablici s obzirom koliko smo potrošili na "pojačanja" , prodat Sučića i Baturinu još dok nešto vrijede i uložiti minimalno 15 miljuna sad na zimu na pojačanja. Jebo ih štednja. Dolaze nam doma Slaven i Varaždin koji igraju deset puta bolji nogomet od tovara , nek nam Bog pomogne da sve dobimo do kraja jer samo Bog nas može izvući iz ovog.
  • Peškaman
    5.2k
    Hajduk je baš loš i oni neće moći vezati pobjede.veselko tenžera

Shvatite više da nije bitno što je Hajduk loš nego što smo mi loši.

Nemojte igrače vrijeđati,onako ambicioznu igru prema naprijed u drugom poluvremenu treba pohvaliti.
    Osim toga treba pohvaliti i Kuletove duele na terenu,bomba.

Gospodine Mariću ako imate imalo razuma podnesite ostavku,uzmite otpremninu i lagano u Sesvete na učenje pa u budućnosti ako izrastete u SDa dođite opet.
  • Jurki
    13k
    Potrosite svih 40 milja eura na trenere na pojacanja... zelim titulu i ove godine.
  • ElDorado
    492
    Bjeličina izjava je naprosto sramotna. Za sve je kriva bura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.