• i more je plavo
    1.1k
    toliko toga je lose postavio da nema smisla ni pisatdbut

Daj molim te napisi kaj je on zasral a ti bi bolje...
  • Orc123
    9k
    Bjelica je u slobodnom padu od odlaska iz Dinama....bio sam za njega ali sam stalno ponavljao da smo mogli dovesti puno ozbiljnijeg stranog trenera jer stalno prevracamo domaca imena koja se nisu dokazala nigdje i Dinamo im je vrhunac karijere.....
  • Olmic
    3.7k
    pa upravo smo im pljeskali,ocito smo zadovoljni ili se ne smije sad zvizdat i kritizirat
  • Cif
    89
    ne laprdaj pola igrača je dovedena prije bjelice.A u pravu si za poluigrače.Npr najbolje hrvatsko krilo ljubimac Špikić.Odvratno
  • CastAway1986
    1.8k
    sve 5 ali rezerva St.etienna i Augsburga Dinamu ne može biti pojačanje, zabio je očajnom Šibeniku i onaj eurogol Gorici..Drugo sve što je napravio velika nula..
  • db-izbjeglica
    16.1k
    Rogu su vjerojatno posljednje minute bile večerasstriko

Realno, nije ništa drugo ni zaslužio.
    Ne vidim baš da se predstavama na terenu pokazao kao igrač koji je trenutno vrijedan zadržavanja. Cijela povijest ozljeda, nije više baš ni mlad, a sigurno nije jeftin.
  • blubach
    533
    I kak sad ne dobit ban nakon ove utakmice?
    Osjećam se kao da mi je srce puklo na 2 djela. Uprava i igrači su izgubili moje povjerenje. Nikad nismo imali veću priliku napravit vrhunski Dinamo, a sve ide prema tome da smo napravili najgori Dinamo od lige za bedaka.
    Nije pretjerivanje da još noćas moraju pasti glave ako želimo dogodine uopće do Europe.
    Nije pretjerivanje da kažemo da je stanje alarmantno.
    Nije pretjerivanje da kažemo - raspadnuti smo.
  • Hectorharatti
    170
    Jedino riješenje je kesa na zimu. Sve ostalo su zablude.
  • Gringo
    221
    E znam uopće kako komentirati naše utakmice kad ti fale Petko, Mišić, Sučić, Neva...Bati i Rile su iscrpljeni.

Naredni prijelazni rok brutalna pojačanja očekujem, ne moramo potrošiti 10 mil.€ ali brate nema nam tko igrat.

I btw. uopće ne paničarim i ne gubim nadu da ćemo biti prvi na kraju.
  • Infinity
    16.7k
    Sta nam uradise ljudi. Ni u jednom trenutku nisam imao dojam da cemo izjednaciti. Katastrofa teska. Debakl.
  • Plava 9ka
    19
    Ne znam kaj se dogodilo na poluvremenu. Bili smo super prvo poluvrijeme i onda nis, Baturina može igrat samo 45min čini se, zato ga i vadi svaku tekmu.
  • IceMan
    2.3k
    Kolko sam uspio proletjet, 12 bodova u zadnjih 12 utakmica…

Treba nešto još dodat?
  • NitkoBitan
    19.7k
    Mi smo danas izgubili naslov.tp1997

Cujemo se u svibnju, u trajni ban oklada da cemo osvojit.
  • Orc123
    9k
    za kolko minuta? To isti kurac ko Kaneko na poljudu prosle sezone...treba dobiti u kontinuitetu prilike pa da pricamo! To su drugi dobili!
  • Ludovic IX
    7.5k
    Morat ćemo dobit hajduka dva put na proljeće i to je to. U ostalim utakmicama ćemo imati više bodova od njih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.