• dzis
    870
    Dosta je pozitive..vrijedaj igrace viseeee
  • Endeavour
    626
    Hajduk zasluženo pobjedio. Mi smo u nekakvoj čudnoj situaciji. Nešto kao City.
  • Slavonac86
    428
    I onda se nakon ovakve predstave od nas tu na forumu trazi da ne pljujemo po igracima, stozeru i upravi? Ovo danas je dno dna.
  • vjeko1701
    9.8k
    Sramota, katastrofa i čista noćna mora. Opća mobilizacija svih u klubu. Zimski rok mora biti najozbiljniji rok zadnjih 5 godina. Prelijepa je bila pozicija na ljeto da bi sve to skupa ovako izgledalo. U HNLu nismo dobili nijednu bitnu utakmicu.
  • Cif
    89
    po čemu je Bjelica zaslužio tu čast da bude sportski.Da proba prvo biti normalan trener?
  • maksimirski istok
    256
    Sramota. Bez udarca na gol u 45min protiv rivala u utakmici koju gubiš 1-0.
  • Orc123
    9k
    jel zasluzuje sansu? Sto donio Spikic ove sezone i prethodne 4...doni je moj kurac na batini...eto toje...a ti danas donosis zakljucke o Mbukuu a nismo loptu mogli iznjeti cijelo 2. Pol....tko je danas zalsuzio prolaznu ocjenu....tko? Daj molim te...zasluzuje Mbuku da starta! Pa nek pokaze.....
  • Mozart4
    170
    Postali smo seoska ekipa čija igra se svodi na nabijačinu koja ne donosi ništa. Bolje od ovog nismo niti zaslužili, tovari su nam nabili rogove u zadnjih 5 od 7 utakmica i mi ništa nismo naučili. Ova razlika je i dalje dostižna, treba se nekako dovesti do kraja polusezone...
  • Mihael2305
    110
    Podhitno podijelit otkaze osobama koji ne mogu radit svoj posao. Ovu tekmu ak smo 5 udaraca imali max. Još se samo nadam da nas ne bu ovaj slaven ko zadnji put taktički odradio
  • Marc
    194
    Kakvi klauoni su nas dobili a mi jos gori, a Bjelica nezzz
  • morales
    215
    Prodaji odma baturinu nek negdhe drugo zvijezdu ovo je vec treca utakmica da je on zasro,umislio se balavac
  • dbut
    41
    Jako losa utakmica bjelice, toliko toga je lose postavio da nema smisla ni pisat...
  • Noel
    7.2k
    Tri utakmice. Rijeka Borrusia Hajduk. 1 bod. 0 zabijenih golova. Neko za ovo mora odgovarat. Fuj. Neću ni govorit kolko već poraza imamo u prosincu u HNLu. Sramota svih sramota.
  • Benito
    991
    Rubrika bez komentara...kraj utakmice samo gledao bez emocija, prazan, šokiran koliko smo jadni
  • San Lorenzo
    17.1k
    Prošli tjedan Rijeka, utakmica sezone 0 šansi, danas, nova utakmica sezone 0 šansi...pojačanja su tragikomedija, ali da Oriovac vodiš moraš biti u stanju neki kurac iskreirati prema naprijed...Perić u špici, Moharrami ulazi nakon godinu dana...brate dragi, Bjelica se pogubio ko magare u magli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.