• Praskaton
    2.6k
    Toliko sam bijesan da je bolje da ne pisem.Al hocu.
    Jebena sramota.Sramite se svi koji ste istrčali u plavom dresu veceras.

Snimku ove utakmice treba puštat prije svake utakmice igračima u svlacionici.Ovakva količina mržnje,ovoliko sudačkog navlačenja,ovoliko izležavanja i bahaćenja.
    Pa pojeo bi jebeni teren prije nego izgubio.
  • ElDorado
    492
    Čačko oprosti nam!!!
  • striko
    1.8k
    Rogu su vjerojatno posljednje minute bile večeras. Ne briga me više Celtic ni 1%, ako bude još jedan kiks u sljedeće 3 HNL utakmice zapalit ću sve
  • De Oliveira
    1.2k
    Peric u spici u najvaznijoj utakmici polusezone... Ogledalo svega...
  • Moubandje
    11
    Gdje su oni sad sto su govorili da utakmica protiv zupanijskog ligasa ne pokazuje nista?
    Gdje su ti optimisti sada, koji je njihov komentar?
    Bit ce dobro? Vidjet cemo na kraju sezone?

Al ajd, barem imamo 50000 clanova, koga briga za bodove i prvenstvo
  • Bruh
    997
    -7 sad... ma osvajamo čemu brige
  • morales
    215
    mi bi pojeli a oni ne jer su pizde i boli kurac za sve ovo
  • CastAway1986
    1.8k
    Bjelica je za tvoju informaciju stvorio europski moderan Dinamo , sam je sastavio momčad tada ,od vreće za napucavanje napravio je ozbiljnu momčad ti sad hoćeš reći da nije dobar trener.
    Nije on kriv što imamo ovoliko poluigraca u ekipi
  • Toni90d
    808
    Ovo je sad ozbiljno pitanje za sportski sektor kluba. Aj izgubiti od Bayerna i BVB, ali mi gubimo od Osijeka, Gorice, Hajduka, Istre, Slaven Belupa. Šta se događa? Uz najveći budžet u Ligi, najbolje plaćene igrače. Mi zaostajemo 7 bodova za prvim mjestom!
  • ElDorado
    492
    oni legitimno igraju na rezultat i boli ih uho i boli me kuac za njih. Mi tri tekme nismo šanse stvorili
  • Dani Olmić
    542
    Koga sad briga one 2 pobijede u LP? Mislim da to trenutno nema nikakvog znacenja…
  • dinon7
    1.2k

Bjelica je dobar trener. I stvorio je europski Dinamo.
    Ali prijatelju moj dragi. On je sada IZGUBLJEN
  • cibona
    3.6k
    Netko mora snositi posljedice za ovu blamažu i to večeras, nadam se da se nas navijače ne smatra budalama.

Vrijeme je da nadlaženi preuzmu odgovornost. Ovo ne može proći bez posljedica. Jednostavno ne može.
  • tp1997
    661
    Mi smo danas izgubili naslov.

Pa me prozovite mamićevcem ili tovarom.

Igru komentirati neću, a niti Moharramija i Perića kao naša zlatna rješenja. Nek se tornja sportski direktor van iz kluba, da bar za iduću sezonu dovedemo nekakva pojačanja.
  • Markelo
    2.9k
    Napisao sam nakon što su tovari remizirali sa Osijekom da su zadnje 3 utakmice u kurcu i da ih u život može vratit jedino Dinamo u nadolazećem derbiju i evo ga. Već bi se odavno sasuli do kraja da nije nas. Igramo takav nogomet da sem Šibenika, ne znaš jel možemo ikog još dobit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.