• Izet Hajrović
    2.5k
    "Dinamo proveo ‘inspekciju‘, ono što su saznali o Hajduku nitko ne želi reći na glas, u Maksimiru postoji bojazan

Dinamo bi mogao žestoko reagirati prema HNS-u i nagaziti Kuću hrvatskom nogometa

Moramo spomenuti još nešto. Šetajući u subotu prije podne maksimirskim hodnicima, spoznali smo da je u plavom domu napravljena analiza suđenja u dosadašnjem dijelu prvenstva te da je ona pokazala da su suci svojim pogreškama donijeli Splićanima čak devet bodova više!

Da, u modrom klubu razmišljaju o tome kako će suditi Patrik Kolarić. Iako to nitko ne želi i nije javno rekao, kao da postoji bojazan da bi Majstor s mora mogao imati “poguranac” u derbiju. Ako se to dogodi, imamo uvjerljiv dojam da će Dinamo žestoko reagirati prema HNS-u, da će javno istupiti i “nagaziti” Kuću hrvatskog nogometa, Sudačku komisiju i francuskog povjerenika za suđenje." - SN.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/hajduk/dinamo-proveo-inspekciju-ono-sto-su-saznali-o-hajduku-nitko-ne-zeli-reci-na-glas-u-maksimiru-postoji-bojazan-15528120
  • Jaro
    8k
    kad procitam el croatiko, potjera me na wc i dio mene umre...
  • don
    7.8k
    poguranac ne znači samo penal, nama poništen gol i slično. Poguranac može biti sjeckanjem naše igre, prelako dobijenim žutim kartonima, njima gledanje kroz prste.. tako da i u tom slučaju triba "nagaziti"
  • Doktor Kunić
    3.9k
    jutarnja kava je ništa za taj izraz :rofl:
  • Crni86
    5.3k
    Šetajući u subotu prije podne maksimirskim hodnicima, spoznali smo da je u plavom domu napravljena analiza suđenjaIzet Hajrović

Najjaci dio recenice. Setajuci hodnicima. Nemoram ni ulazit u clanak znam da je Olivari, ali sad sam saznao i da sa zidovima prica. Koji je to lik

Ovo je samo podpaljivanje vatre.
  • Maxova dijagonala
    2k
    spuštamo se na njihovu razinu i to nije dobro.
    Amo se fokusirat na sebe,imamo mi dosta većih problema u svojim redovima od suđenja.
    Učestale ozljede bitnih igrača
    Odnos senatora i Bjelice
    Širina kadra i deficitarne pozicije
    Neprofesionalizam pojedinih igrača
    Itd...
    Pustimo njima kmečanje a mi idemo danas po ta tri boda koja mogu i nama i njima okrenut sezonu!
  • jedan u nizu
    9.6k
    ako se smatra da je Risto nezamjenjiv, a po nekim upisima tak ispada. Zakaj mu onda nije produzen ugovor?
    Meni se cini da se ceka istek njegovog ugovora.
    I da, treba mu zapljeskati, pokloniti uokviren dres sa brojem nastupa i cvijece.
    Jurki

tocno to. Ako cekamo kraj ugovora, zasto onda igra i zaustavlja razvoj ili minutaze nekim drugim igracima.
    Ako je nezamjenjiv, zasto onda ne dobije novi ugovor.
    Smanjiti mu minute i neka se onda vise bori kada igra. Ako je nezadovoljan neka se popravi. Ako ce srat i raditi probleme, onda na klupu a ionako nema velike stete kada mu istjece ugovor za 7 mj.
  • jedan u nizu
    9.6k
    Dinamo proveo ‘inspekciju‘, ono što su saznali o Hajduku nitko ne želi reći na glas, u Maksimiru postoji bojazanIzet Hajrović

ovo mi je drago da se spomene, ovaj dio recenice

''nitko ne zeli reci na glas''

Ocigledno je da se suti i da se ne zeli kvariti 'mir', jer se zna kako bi se reagiralo kada bi se reklo da se gura hajduk.

Samo nek se to cim vise spominje, malo po malo rusiti mit o guranju dinama i zakidanju Hajduka.
  • mali M
    5.8k
    imamo mi dosta većih problema u svojim redovima od suđenja.Maxova dijagonala

Ja sam prvi koji se slaže po tom pitanju s tobom, ali... Brate ne možemo se praviti glupi, tj ne smijemo dozvoliti da nas se pravi glupima. Suđenje je postalo tragikomično iliti sportska verzija suđenja Sanaderu. Komina i kad je našao stotine grešaka to nema nikakvu posljedicu, zato se suci i ponašaju tako. Rađe će dalje navlačiti na mlin tuge s juga, jer znaju da od toga imaju koristi, a to što će neko reć samo pec pec i idemo dalje ih boli briga...

Zapravo trebamo oboje, naš dio je sportski sektor koji se mora podhitno posložiti (ili presložiti), a drugi dio mora ići sa ganjanjem pravednosti. Moramo biti posloženi na svim razinama kluba
  • DiddyGuela
    2.3k

Mislim da su ovo obicne novinarske pred-derbi konstrukcije. Odbijam vjerovati da bi se mi kao klub spustali na ovu razinu.
  • nemapredaje
    3.8k

Čovjek zvan demanti.
  • ElDorado
    492
    Mislim da ne treba traziti previse logike u postupcima naseg vrlog SDa
  • Gringo
    221
    Klasična Židakova škola, "hodajući maksimirskim hodnicima" ili "naišli smo na goste koji se čude i smiju Dinamovom stadionu"

A inače što se tiče "inspekcije" mislim da to nije nikakvo spuštanje na neku nižu razinu već poruka da smo tu i da sve vidimo.

Poguranac od početka prvenstva kroz medije prikazuju kao da su žrtva kao da su oni zakinuti. Klasičan spin, sve već viđeno.
  • Marley
    2.1k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/sto-ce-napraviti-nenad-bjelica-na-poljudu-bi-mogli-svjedociti-necemu-sto-je-donedavno-bilo-nezamislivo-15528210

Olivari povlaci aktualno pitanje Neve i Zagija. Inace bih odmahnula rukom i rekla da su samo klasicna novinarska petljanja... ali vise nisam bas sigurna. Sto vi mislite :meh: ?
  • Majki2111
    3.4k
    Rekao je Neno u presici da Cordoba i Nevistić sigurno nisu u konkurenciji za Hajduk. Mišić i Ademi vjerojatno neće biti spremni, a upitni su Rile i Bočkaj.

Sve ostalo su špekulacije.

Ako ne vidim citate u novinarskom članku, tekst je napisao neka osoba iz određenih novina, onda je to njegovo mišljenje i viđenje situacije. Ne uzimam ga relevantnim i može, ali i ne mora biti daleko od istine. Nit je točno nit je krivo. Ne znam. Ali puno relevantnije su trenerove riječi na presisci nego Olivarijev članak.

Izuzetak koji uzimam relevantnim mi je Tironijev novinarski članak s 24 sata sa sintagmom "prema našim saznanjima" ili slično. U sličan koš mi ulaze tu Gemanijak i sportske i možda index ali za nijansu ih manje smatram pouzdanijim. To mi spada u nivo: "Di ima dima ima i vatre"; "Može bit, a i ne mora".

Uglavnom, vjeruj svojem dojmu i statističkim podacima koje pročitaš više nego Olivarijevom članku na SN.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.