• bbb medimurje
    3.4k
    Kaj se tresete, bit cemo prvaci.
  • Giovanni86
    125
    Ide tema "Novi trener Dinama" haha
  • jedan u nizu
    9.6k
    Za pocetak, pola ekipe treba preseliti na tribinu.
    Nema upozorenja vise, igrasa kada zasluzis.
    Nikakvi otkazi, nikakve takve promjene, prvo igrace razdrmati i igrati sa juniorima 3 mjeseca ako treba.

Ovi igraci su u stanju drzati Monaco na -2 skoro do kraja, pobijediti Salzburg i razbiti Slovan, a onda gubiti od Osijeka i Hajduka (da svi su nemjerljivo losiji od nasih europskih protivnika).

Rile neka citira ssam sebe i neka se torpedira na tribinu, zajedno sa pola prvotimaca, a onda da vidimo oce igraci igrati istim zarom i birati utakmice gdje ce se 'pojaviti'.

Od Bjelice sam ocekivao takve postupke i prije koji tjedan, ali ako sada ne uvede drasticne mjere onda se bojim da je sat krenuo odbrojavati.
  • Crni86
    5.3k
    Danasnje selektiranje igraca je najveci samar sportskom sektoru na celu sa sportskim direktorom. 3 pozicije ti igraju igraci van pozicije. Pa koji k? Tko ce odgovarat za to? Tko?

Nasa je duznost da mail s pitanjima za dan clanstva zasujemo s pitanjima veznaim za sportski sektor. U ovom trenutku me nista drugo ne zanima, nit marketing, nit financije, ma nista. Jedino i samo sportski sektor koji je danas pokazao da je kadar teska banan. Od sirine nemamo ni š. A neki igraci ocito stvarno ne shvacaju tezinu naseg dresa. Steze me u zelucu dok mi gubimo 1:0 da vidim osmijeh na bilo cijem licu koje nosi nase boje. To je jedan sramotan cin, koji potice pitanje da li je pojedinicima i malo stalo.

Baturina je nasa klasa i dijamant, ali kakvo je ono pimplanje u 16 metara? Pa znasas da cekaju takve prilike. Tako amaterski reagirat. Kao da sigur ima nezz kolko europski tekmi i reprezentativnih, a ne bati.
  • Haza
    6.4k
    Imamo -7 od Hajduka i -4 od Rijeke, narativ na Forumu je da su oni koji su ljuti i nervozni talibani.
    Danas smo bili šaka jada, pukli jedan put na gol. Nažalost ovo sam očekivao, ne nisam za smjenu Bjelice, ali sam protiv uhljeba u klubu ala Džemal, Šokota i slični (znamo tko se sve uhljebio), isto tako, tko nam daje za pravo nadati se da će SD, nakon debakla na ljeto, nešto popraviti.
    Polusezona nam se svela na slavlje zbog pobjeda protiv Qarabaga, koji je kanta za napucavanje u EL, na pobjede protiv prvaka Slovačke, i trenutno 6. ekipe Austrije.
    Nećemo se lagati, mi smo u četiri tekme protiv Rijeke i Hajduka dali jedan gol, dva puta popljugali, dva puta odigrali iks, od toga jednom sretno, i to sve u sezoni kad nam je prva europska tekma bila krajem kolovoza, i kad smo imali osiguranih 15 milka eura.
    Nisam hejter, samo sam realan, ovo je debakl.
  • Olmic
    3.7k
    Ne vidim covjeka u klubu da moze pokrenut ovo
  • striko
    1.8k
    Ne tražim previše, samo da dobijemo sljedeće 3 do pauza i spustit će se na prihvatljivih 4-5 bodova.

Problem je što ja u naše 3 pobjede ne vjerujem ni 2%.
  • db-izbjeglica
    16.1k
    osobno smatram da je greška napravljena u tome što se previše mrcvarilo iste igrače, jer se nije imalo hrabrosti dati više prilike igračima s klupe u HNL-u.

čisto sumnjam da bi imali manje bodova da se više rotiralo i da su osjetno veću minitažu dobili stojković, kačavenda, špikić, hoxa, rog, mbuku, pavić..

također, prodaja brodića u neki gulasz szereszfehervarosz je bio totalno besmislen potez.

koliko vidim komnen andrić je u nemilosti riječkog kluba, treba reagirati, boljeg, a jeftinijeg trećeg napadača teško možemo naći.

također, poradio bi na vraćanju bartola franjića u dinamo, polivalentan igrač koji može zatvoriti više pozicija i na svakoj biti jako, jako solidan, defanzivno čak i beton!
  • Maxova dijagonala
    2k
    po meni SD ne smije ni dobit šansu popravit se.
    Sad ćemo se svi okomit na Batija(sa razlogom zbog te opuštenosti u svojih 10 metara) ali onaj njegov pas u 50 minuti bolji bapadač iskoristi.
    Evo ti imaš informacije...pa koliko je to Boto tražio za Miereza da tako odustanemo. Imam osjećaj da se je taj transfer mogao riješit uz neke igrače koje bi im dali(možda Špikić,Soldo,Rukavina,Brodić...)
  • austrijanac
    4.3k
    S obzirom da na Zapadu (i po birtijama) vlada već narativ da nas je Zajec vec jednom skoro uništio, te će sad opet, najviše me ovaj poraz pogodio jer tim polunavijačima samo dajemo goriva za ove stvari.

Trgnut se svi skupa, i pokazat neki plan. Jer ga zadnjih par mjeseci nema ni na vidiku.
  • FrodoJePurger
    129
    Također, sram me je biti dio navijača kaj bacaju baklje među ženu i djecu na zapadnu tribinu. Odvratno ponašanje

Edit: sve za što stojimo je otišlo kvragu u 90 minuta.
  • Mihaljević
    10.5k
    Pojačanje nabavljamo u rezervama Caglijara, Granade, Urawa Red Diamondsa, Belupa, Parisa...

Plaćamo milijunske odštete za igrače koji uopće nemaju reference ozbiljnih igrača.

Kad vidim da žalimo za igračem poput Brodića, onda znaš di smo.

Imamo trenera koji i u drugom mandatu zaredom ignorira mlade igrače u klubu koji ima jednu od najboljih akademija u Europi.

Čim se mora platiti odšteta za ozbiljnog igrača, ciganimo se i ne želimo dati, pa umjesto njih dovedemo igrače koji su četri puta lomili koljeno.

Ne želimo naći zajednički jezik sa mladim igračima iz HNL-a. Mladim igračima treba Dinamo, Dinamu trebaju mladi igrači.

Iran, Kosovo, Congo, Kolumbija, BiH, Japan... Skupljamo nenogometne nacije kao sličice.

Stranac ako nema CV ala. Theophile prije dolaska ne trebamo ga ni pogledati više, previše ih se nakotilo a ne pokazuju apsolutno ništa.

Toliko se promašivalo sa transferima da bi nama na svakoj poziciji dobro došao kapitalac, nema veze golman, stoper, vezni, bezvezni, na svakoj.

Nakon svega toga -7 je rezultat baš takav kakav i treba biti, kako smo sijali tako ćemo i žeti. Ali da si nakon prošle sezone dozvolimo isti istovitu grešku to je sramota.
  • morales
    215
    hahahaha trebali bi ih hvalit?Zvijezde primaju po 600 700 tisuca godisnje igraju ko picke.Kako ih nije stid doc pred bad blue boyse
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.