• Marley
    2.1k
    Ma sve to stoji inace. Samo sto je i moj dojam ove konkretne situacije, ne bas dobar. Ako je istina da covjek vec mjesec dana odradjuje treninge normalno (ajmo pretpostavit da je tako kako novinar kaze), zasto ga onda nema ni na klupi?
    Koliko me sjecanje sluzi, u pocetku ove sage je Bjelica odgovarao da je Neva "upitan", kao jos cemo vidjeti, radi stanja koje je nekad bolje, nekad losije.
    Zadnjih par puta je samo rekao "sigurno ne konkurira".
    Ne treba biti neki veliki paranoik da se covjek zapita sto se ZAPRAVO dogadja.
  • ElDorado
    492
    Ne događa se nista posebno. Leđa nisu ozljeda nego stanje i zahtjeva pažljiv i dug tretman. Moze on trenirat ali to ne znaci da je spreman za ekstremne situacije koje su moguce u tekmi. Golovi koje je primio protiv Osijeka to jasno pokazuju. To cak moze biti i nekaj kronicno ako je neko ukljestenje i potrebni su dugotrajni tretmani. Jbga nije bas optimisticno.
    A ove Olivarijeve škrabotine su teska glupost
  • Dalmatinec
    656
    Bacite koju slikicu prije ulaska.
  • sebenico
    968
    Ne makne li se Zajeca, pisca njegove biografije i Marića nakon ovoga, onda ne znam više. Za 6 mjeseci su doveli klub u rasulo.
  • db-izbjeglica
    16.1k
    Ljudi moji, dinamo u zadnjih 8 utakmica (od promjene trenera) u HNL-u ima 3 pobjede (lokomotiva, varaždin, šibenik).

Situaciju od čiste grozote dijele 3 dobre utakmice u ligi prvaka. Dinamo je trenutno na 55% osvojenih bodova u HNL-u, to je razina iz sezone "liga za bedaka".

Situacija je krajnje, krajnje ozbiljna i zabrinjavajuća, nije bitno tko je kriv, nema smisla bacati blato, nema potrebe situaciju činiti još gorom nekakvim dubiozama, prozivanjem igrača, trenera, svađama na forumu, u javnosti i stvaranjem dodatnog nemira, nužna je samo stabilizacija i bilo kakav pomak prema naprijed u igri te podizanje razine osvojenih bodova.

Mislim da je situacija takva da treba reći, jebeš LP-a, lova se uzela, skupilo se dosta bodova za klupski koeficijent i to je to. Ovo više nema smisla, HNL je prioritet i voda je došla do grla.

Nitko od konkurenata u HNL-u na kraju sezone neće prebaciti 70% osvojenih bodova.

Spašavajmo što se spasiti da, još uvijek nije kasno, al ono - ni blizu kasno!

Samo bi momčad ostavio na terenu pola sata nakon utakmice da gledaju kako magarad slavi i kako ih cijeli stadion vrijeđa.
  • NitkoBitan
    19.7k
    Ajmo panicari, dosli ste na svoje. Svatko da napise po esej i na spavanje.
  • FrodoJePurger
    129
    Tuga, drugo poluvrijeme ništa nismo napravili
  • luftwaffe
    655
    Potpisao bi odma da Rijeka osvoji naslov!
  • NitkoBitan
    19.7k
    Dobro ekipa, vidjeli ste kako ovakav Hajduk izgleda. Past ce sami od sebe kad tad, a nama ce se vratit ozljedeni igraci, nesto cemo valjda usecerit u prijelaznom roku i otarasit cemo se "Europe".

Jest da je 7 bodova, ali imamo 2 derbija. Uostalom tu je i Rijeka. Situacija nije bajna ali nije ni nekakav kolektivan raspad.
  • Davieboy86
    269
    Necu biti bezobrezan niti dizati paniku ali NB stavljanje Benauera u srce ekipe je sramota svih sramota! Laku Noc
  • sebenico
    968

Jel ti bivši ministar Grčić što u rodu?
  • San Lorenzo
    17.1k
    Jel ti bivši ministar Grčić što u rodu?sebenico

Baš jbt, sve je super, dotaknuli smo dno, sad možemo samo gore!
  • Toni90d
    807
    Dobro ekipa, vidjeli ste kako ovakav Hajduk izgleda. Past ce sami od sebe kad tad, a nana ce se vratit ozljedeni igraci, nesto cemo valjda usecerit u prijelaznom roku i otarasit cemo se "Europe".

Jest da je 7 bodova, ali imamo 2 derbija. Uostalom tu je i Rijeka. Situacija nije bajna ali nije ni nekakav kolektivan raspad.
    NitkoBitan

Koje je objašnjenje da se ekipa ne pojavi drugo poluvrijeme? Koja nam je garancija da ćemo dobiti prestala dva derbija i Rijeku. Ovo je već postalo tužno i žalosno. Do sad sam imao neku nadu, ali nakon ovakvog drugog poluvremena, samo mi se povraća.
    Sportski dio kluba ima od mene palac dolje, Marić-Zajec, svejedno mi. Neozbiljno za klub Dinamove razine, i nekoga tko želi 1/8 finala LP.
  • đole
    320
    Ajde ajde, i ove sezone ćemo bit prvaci.
  • FrodoJePurger
    129
    Inače sam optimističan, ali ovo nije za optimizam. Nešto se treba promijeniti. Razumijem ljude kaj kažu da nam je pol prve ekipe ozljeđeno, ali to nije opravdanje za ovako loše drugo poluvrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.