• Crusades1986
    13.1k
    Siguran sam di mi iz Međimurje plina već nitko nije na mail odgovorio preko tjedan dana.

Znam s kim sam potpisao ugovor i tko mi je poslao račune, a nije trebao.
  • jedan u nizu
    8.9k
    A ti si siguran da ta greška ime veze s Međimurje plinom, a ne s podacima koje su preuzeli od GPZ-a? Ja sam prilično siguran da je to tetejca, a ne do Međimurje plina.emilperska

Prvo se napadalo GPZO jer su izgubili natjecaj, tj stavili previsoke cijene.
    Onda kada je GZPO ponudio 10 centi nizu cijenu, se sralo kako sada oni mogu to ponuditi, zasto nisu to na natjecaju ponudili. (ima smisla slazem se, makar je njihovo objasnjenje da su kasnije kupili plin po jeftinijoj cijeni pa to mogu).
    Onda je Mediurje plin ponudilo 20 centi jeftiniju cijenu, a nitko ni 'a' nije rekao. Po meni je to ciganluk teski, jer zasto onda oni to nisu ponudili na natjecaju (isto mislim i za GZPO), a nisu se ni opskrbili jefitnijim plinom. Cisto me zanima koliko su isli ispod cijene na natjecaju, jer ako su isli minimalno ispod cijene koju je ponudio GZPO, onda je ocigledno da je natjecaj nariktan za njih.

Nakon toga deseci tisuca (ako ne i stotine - zab sam broj) korisnika ipak prelazi na GZPO, ali se naslo prigovarati zbog nekog manjeg broja kakti nepravilnih ugovora (slazem se da nijedan ugovor nebi trebao biti sumnjiv). Pa se krenulo drvljem i kamenjem kako je GZPO podlo vabio korisnike na svoju stranu i kako krse zakon.

Nakon toga Medimurje plin salje racune i onima koji su na GZPO, i onima koji su ostali njima, i cak salju racune sa procjenama od nekoliko stotina eura vise, koji su nevjerovatna povecanja u odnosu na prijasnju potrosnju. Da bi se nakon takvih njihovih sranja, tek jedva pronasla pokoja rijec online.

Suma summarum - svaki potez GZPO (gradske vlasti) se doceka na noz i pisu se eseji o tome, dok svaki potez midurje plina prode ispod radara.
    A po meni ni jedni ni drugi nisu cistog obraza.

Ja sam 'ostao' na medimurje plinu jer mi se nije dalo prebacivati i jer mi nije toliko bitno, jer ce se i jedni i drugi ciganati oko cijena i na kraju cu samo isfrustriran izgubiti svoje vrijeme i zivce radi ustede od nekoliko eura ove zime.
    Jebala ih politika, da ih jebala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.