• Praskaton
    2.6k
    Ne bih tjerao nikoga.Za Ristovskog ima mjesta,problem je što on igra gotovo sve moguće minute na svojoj poziciji.Jednostavno bi mu smanjio minutažu samim tim i utjecaj.
    Aki je idol,dobio je sve sto moze od nas murale,skandiranje.I zasluzio je.Al sad je vrijeme da mu se objasni da vise ne donosi ekipi sto je nekad donosio.Minutaža mu mora bit smanjena kao i uloga u igri prilagođena kad je unutra.
    Peric je cini se odigrao svoje u Dinamu.
    Misic,Ktc i Petko jos uvijek imaju veliki utjecaj na igru.Definitivno bi ih gledao i iduce sezone.Ne moraju startat svaku al ima mjesta za njih.

Nisam pobornik velikih rezova.Moze se smjena nositelja igre odradit kroz 2-3 prijelazna roka.Samo to treba odradit planski.
    Veliko je pitanje imaju li Maric i Bjelica snage i znanja za to kao i jesu li na istoj valnoj duljini po tom pitanju
  • Daliban
    2.6k
    To je politički problem. Potrebno je razbiti senatorsku kliku, u suprotnom će nastaviti kontrolirati svlačionicu. Trebalo je to napraviti već ljetos, bilo je očigledno. Sada je krajnje vrijeme jer stvari samo nazaduju. Došli smo do toga da je Ademi opet prvotimac, a nije bio dovoljno dobar ni prije odlaska u Kinu.
  • Maxova dijagonala
    2k
    uglavnom se slažem sa tobom ali oko bacanja Mikića sad u vatru nikako.
    Moramo bit svjesni da nam gori pod nogama,nije vrijeme za neke eksperimente nego za sanaciju štete...
    Amo Mikića uvodit postepeno u kontroliranim uvjetima kad može i pogriješit a ne sad kad je svaki bod,gol,kiks bitan.
    Ogiwaru i Oliverasa treba poslat nazad doma i kupit novog lijevog beka kojem će backup bit Bočkaj i Perković...do tad neka to krpa RPG.
    Na ljeto kad se(bar se nadam riješimo Rileta) nek Noa uz RPG-a bude ta alternativa na desnom beku.
  • Jurki
    13k
    Nitko ne veli da nekog igraca treba tjerati iz kluba, vec trebaju igrati najbolji i najspremniji.
    Znam, da sad ispada da sam se okomio na Ristu, ali treba cinjenice pogledati trezveno.
    Njemu traje ugovor jos 7 mjeseci, na njegovu poziciju pikira igrac koji je spremniji, gladniji rezultata i ima duzi ugovor.
    I postavlja se pitanje dal smo klub koji titra jajca senatorima ili klub koji tezi cim boljim rezultatima sa vizijom koja je duza od 7 mjeseci?
    I ako se smatra da je Risto nezamjenjiv, a po nekim upisima tak ispada. Zakaj mu onda nije produzen ugovor?
    Meni se cini da se ceka istek njegovog ugovora.
    I da, treba mu zapljeskati, pokloniti uokviren dres sa brojem nastupa i cvijece.
  • Daliban
    2.6k
    uglavnom se slažem sa tobom ali oko bacanja Mikića sad u vatru nikako.
    Moramo bit svjesni da nam gori pod nogama,nije vrijeme za neke eksperimente nego za sanaciju štete...
    Maxova dijagonala

To je sanacija štete. Ogiwara ionako odlazi sad na zimu. Meni je u redu da Perković igra, ali iznad se postavilo pitanje LP gdje Perković nije prijavljen, Mikić tamo može.

Problem je što Mikić još uvijek nema ugovor, to treba riješiti prije nego mu se daju seniorske minute.
  • MasniBrkMarkaViduke
    24
    Problem je što Mikić još uvijek nema ugovor, to treba riješiti prije nego mu se daju seniorske minute.

To je već trebalo bit riješeno.
    Očito ne vjeruju malom,to je i vise nego očito.
    Jer da ga gledaju za budućnost,nebi do toga doslo.
    Evo ti poteza Hajduka prema Durdovu..
  • Daliban
    2.6k
    Očito ne vjeruju malom,to je i vise nego očito.MasniBrkMarkaViduke

Sumnjam, vjerojatno se opet cigane s parama i bacaju pred malog neke glupe ugovore za kikiriki.

Bitno da su onom klošaru Mmaeeu na lijepe oči dali 2 milje za nekoliko mjeseci i predstavili ga kao da prajm Ramos potpisuje.
  • MasniBrkMarkaViduke
    24
    Nevjerujem da je problem u lovi. Brijem da imaju trenutno “veće” brige. Ali točno mj dana može otic “for free” meduostalim,pisao sam o tome.
    Jel bi ti ostao negdje da ti krilo igra beka,klub oteže sa ugovorom?
    Pokazao si dvoje pripreme kao 16-godišnjak neke stvari i donio Ramljak nakon 9 godina.
    Jel bi ti ostao? Vjerujem da ima ponuda.
  • Daliban
    2.6k
    Slažem se s tobom, pišem i ja o tome ima već barem pola godine pa me uvijek svi otpile kao da histeriziram. Vjerujem i ja da ima ponuda, zato i mislim da je glupo škrtarit s ugovorom. To škrtarenje je MO ove ekipe, jednostavno im nije jasno da će tako izgubit najbolje talente.
  • MasniBrkMarkaViduke
    24
    smatram da ugovor još i nije frka,ali stvari koje radis prema igraču su veći problem. Smatram da je zaslužio vise minuta nego jedan mbuku ili mmae,prvenstveno jer je nas.
  • Jurki
    13k
    situacija je vrlo jednostavna.. (vjerujem da bu mali potpisal profi ugovor) nakon kaj napuni 18. godina.
    Ali ako ode nekam drugam zbog nonšalancije sportskog sektora.. sd mora platiti otkazom.
    Za 2 mjeseca bu napunil 18 i onda bumo pametniji.
  • Daliban
    2.6k
    smatram da ugovor još i nije frka,ali stvari koje radis prema igraču su veći problem. Smatram da je zaslužio vise minuta nego jedan mbuku ili mmae,prvenstveno jer je nas.MasniBrkMarkaViduke

Slažem se, ali ne znam koliko je to stvarno problem. Škrtarenje s ugovorom mi djeluje vjerojatnije jer to gledamo za svakog mladog igrača, bilo iz škole ili da dolazi izvana.
    Već sam pisao da to nema nekog posebnog smisla jer tada već može otvoreno pregovarati sa svima. Ništa nas ne košta potpisati prije pola godine.
  • MasniBrkMarkaViduke
    24
    jako me podsjeća na slučaj “Murić”.
    Neznam zašto,ali sami dolazimo u situaciju i rizik.
    Da su nešto desava,sigurno bi se čulo ili potpisalo već.
    Očito svjesno ulazimo u rizik,znaci da nam igrač ne znaci puno!
  • Probirštift
    610
    Koji je plan sa Oliverasom je taj mali uopće odigrao jednu minutu ove sezone?
  • JMastermind
    107
    može posuđenica, ali jednačenje po zvučnosti nalaže b-p, dakle suPstitucija.

Nema na čemu. :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.