• Haza
    6.4k
    Ovoj našoj ekipi treba remont, jer u suprotnom neće dobro završiti, pod remont mislim baš ozbiljno osvježenje ekipe, hrabro uvođenje klinaca, i to što prije (dvije do tri godine je previše vremena).
    Mi smo u situaciji da stariji igrači guše promjene, nama Ristovski izbaci iz ekipe Gabriela, koji je po svemu što sam vidio najbolji desni bek u HNL unazad ohoho godina.
    Slična stvar se događa na mnogim pozicijama u ekipi, i ako nas prošla sezone nečem nije naučila, onda nas je ova jesen morala naučiti.
    Ozljede će postati trademark Mišića, Ademija, Petka, a vjerujem uskoro i Rileta. Nama treba nova krv, gladni igrači, ali karakterno jaki, i svjestan sam da to nije lagan posao (većina stranaca nemaju toliko izražene karakterne crte), i zato treba cijeli klub, od ambasadora, prijatelja kluba, aktivno ući u zimski prijelazni rok u kojem mi moramo dovesti tri pojačanja.
  • Jurki
    13k
    Mi smo u situaciji da stariji igrači guše promjene, nama Ristovski izbaci iz ekipe GabrielaHaza

Ovo je najveci problem. Zar smo dosli do toga da je Rile veci i od kluba?
    Znam da imamo i kriticnijih pozicija za rijesiti.. ali po meni treba konacno zasvagda razjebati senatore.
    Rileta transferirati sad u zimi. Ademiju jasno iskomunicirati da moze igrati sporednu ulogu u klubu i to samo zbog minulog rada svih ovih godina.
    Dal je kompletni sportski sektor sposoban napraviti takve rezove.. vidjet cemo u narednim mjesecima.
    Ova ekipa je davno prosla svoj zenit..
  • vjeko1701
    9.8k
    Ovoj našoj ekipi treba remont, jer u suprotnom neće dobro završiti, pod remont mislim baš ozbiljno osvježenje ekipeHaza

Jurki i ja raspravljamo o sportskom sektoru a ne momčadi.
  • Jurki
    13k
    haha najzalosnije je kaj nam i u igrackom i sportskom dijelu treba remont.
    Bas razmisljam o izjavi Riste.. za tezinu dresa... pa na kraju krajeva on sam ne shvaca tezinu Dinamova dresa kad ne zeli priznati da je njegovo vrijeme proslo.
    I na njegovoj poziciji ne igra igrac koji je bolji po svim parametrima, vec igrac koji igra samo na racun proslih par godina i populizmu prema navijacima.
    Kad igraci kolo vode to nemre dobro zavrsiti. Nikad nije ni nebu dobro zavrsilo.
  • don
    7.8k
    Rileta transferirati sad u zimiJurki

da a Arsenalu ćemo na noge ić sa Ogiwarom kojem i moja baba pobigne i sa točno 0 zamjena za te pozicije.
    Forma Ristovskog je najmanji problem u ovoj ekipi, ima tu puno igrača koji već duže vrime igraju ispod svog nivoa. Naprotiv, Ristovski je do Gorice bio u odličnoj formi.
  • masacusec
    4.1k
    Bespotrebna pljuvačina po Risti.
  • vjeko1701
    9.8k
    Općenito će trebati malo promisliti o trenutnom rasporedu nove LP ili barem dopustiti neki manji broj (2-3) substitucija prjavljenih igrača u slučaju odlaska iz kluba tokom ligaške faze.
  • ElDorado
    492
    Debelo smo svi bili svjesni ljetos da cemo postati taoci ‘senatora’. Napisao sam to za Petka pa je pala vređavela. A mislio sam upravo to kaj su gore dečki napisali. To nam se i desilo al kak se kaze nije svako zlo za zlo. Sve se vec u zimi moze u znatnoj mjeri popraviti s 2-3 prava pojačanja i malo odlučnijeg sastavljanja momcadi i igre.
  • Brusa
    1.8k
    dopustiti neki manji broj (2-3) substitucijavjeko1701

Nemoj se naljutiti :grin: al daj napiši zamjena :grin: što će nam strane riječi koje nasilno guramo u jezik.
    Nemoj shvatiti osobno, ali primjećujem da se to sve češće događa, a po meni bespotrebno.
  • vjeko1701
    9.8k
    Pa dobro, to je tehnički riječ hrvatskog jezika koja spada pod posuđenice... Isprike al nekako mi je prirodno koristiti puno anglizama jer svakodnevno puno komuniciram na engleskom vezano uz druge stvari. S godinama postala deformacija.
  • Brusa
    1.8k
    ma nemoj se ispričavati, ali mene takve stvari nekako bodu u oči...a ne volim te nove posuđenice iz engleskog, za koje imamo svoje riječi.
    Sve kužim, samo sam eto reagirao. Nemoj misliti da ti hoću soliti pamet.
  • vjeko1701
    9.8k
    Sve 5. Nisam te uopće zapamtil i sad samo čekam neki prijestup :brow:
  • Jurki
    13k
    Bespotrebna pljuvačina po Risti.masacusec

Nije pljuvacina po Risti, vec je cinjenica da Dinamo kao razvojni klub ne smije dozvoliti da nam se opet desi slucaj Ljubicic.
    RPG je po meni bolji igrac na RB nego Risto. I valjda moraju igrati najbolji na svojim pozicijama.
    Treba nam remont ekipe. Ako ga nismo napravili u ljetu, sad u zimi moramo.
    Isto tak treba uzeti u obzir njegove godine i trajanje postojeceg ugovora.
    Zar bumo jos jednom starosjediocu koji u veljaci puni 33 godine produzili ugovor? I zar je to normalno da ti igrac koji ima ugovor 7 mjeseci kroji odnose u svlacionici?
    Meni je normalnije uz RPG-a dovesti mlađeg desnog beka i de bi bili pokriveni tak dugo dok mali Mikic ne stasa.
    Edit: ista stvar se dogodila sa Ademijem.. jbg imas igrace koji ne mogu kvalitetno pridonesti.
    I koji vec u 60.toj minuti iskasljavaju pluca.. i onda se cudimo kak drugi igraju brzi i direktniji nogomet, a mi smo spori ko blato.
  • Droljo
    9.4k
    sad samo čekam neki prijestup :brow:vjeko1701

Pogotovo gramatički :snicker:
  • don
    7.8k
    je po meni boljiJurki

valjda moraju igrati najboljiJurki

nekima je netko drugi najbolji.
    (iako dojma sam da je RPG livo jer nemamo livog beka ali ajde)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.