• Sajla
    6.1k
    iako će dio današnjih godišnjaka sa zapada Maksimira ići na jug i sjever nove Kranjče, zanima me usporedba broja godišnjih trenutno izdanih za ZD u odnosu na budući kapacitet od 2286. prilično blizu su ta dva broja, zar ne? a dio tih mjesta mora biti rezerviran za UEFU i sl. ja u svakom slučaju namjeravam jednog dana uzeti godišnju za zapad da imam bolji pogled na utakmicu, ali možda i bitnije - na navijačku tribinu preko puta ;)
  • Neron53
    1k
    Na kojoj tribini je gostujuci kavez?
  • Sajla
    6.1k
    dovesti Barića u program i potpisati ga kao "arhitekt" je kao dovesti Plenkovića i potpisati ga s "pravnik".
    a tip je licemjer samo takav. "HDZ je surađivao s Bandićem, katastrofa", tri minute ranije "ja sam s Lovrićem osnovao stranku Plavi Grad". jer Lovrić s Bandićem nema nikakve veze?
  • Dino
    2.9k
    Nisam tocno pohvatao, ali me zanima hocemo li mi morati opet davati cijelu tribinu gostima na potencijalnoj novoj Kranjci ako ni u ovom slucaju nece biti spojene ko kak ni na Maksimiru nisu?
  • NitkoBitan
    19.7k
    Necemo ako ce bit ogradeni kavez. U teoriji ne bi trebali ni na Maksimiru da je jasno ograden dio tribine.

Uostalom i zbog sigurnosti nece bit moguce jer ce BBB bit na tribini do.
  • NORTE
    12.6k
    Nadam se da naša Rujevica neće nikad biti izgrađena, potpuno nepotreban stadion za bilo koga. Za Dinamo neadekvatan, a Lokomotiva može igrati i na sadašnjoj Kranjči. Ovih 50+M koliko će koštati preusmjeriti na novi Max...Dinamo dok čeka novi Max može igrati HNL isto na sadašnjoj Kranjči, a LP negdje u Sloveniji ili Mađarskoj.Baneki

Moglo se to napravit u zadnjih 15-20 godina kad je sve bilo daleko jeftinije pa ništa nije napravljeno.
    Svetice su godinama prazan prostor.

Nije nam ni ovaj Maksimir adekvatan, ali nova Kranjča bi privremeno itekako mogla bit.
    Mogla bi i bitno pojačati dinamove sportske i ostale rezultate.
    Atmosfera će biti brutalna, cijeli stadion će navijat kao jedno.

Trenutno je procjena 44 milijuna eura gradskog novca, a prije godinu-dvije procjene vlasti bile su 19 milijuna eura, baš velika razlika, više nego duplo skuplje, ali projekt stadiona, krova i fasade je drugačiji i cijene materijala i rada su otad opet porasle.
  • SAS1987
    15.1k
    Čeferinu vrime je, Tomaševiću, pričekaj malo sa stolicama :lol:

Clickbait alert: Nije za cijelu europu, samo za odabrane zemlje.

UEFA agree to more safe standing across its competitions
  • masacusec
    4.1k
    Projekt stadiona izradio je sirrah projekt, osječki projektni biro koji je projektirao pampas, stoga za očekivati je vrlo sličnu konstelaciju i organizaciju tribina na stadionu.
  • NORTE
    12.6k
    Moram priznati da jedva čekam da dinamo useli na novu Kranjču i non stop ispunjen stadion.

U jednu ruku i prezirem ovu našu ružnu grdosiju bez krova i smisla pa se zaista veselim modernom "dinamovu" 25 puta godišnje u centru našeg grada.
  • DrawTube
    5.5k
    Na neki glupi način bih volio da Kranjču otvorimo upravo pod pljuskom i da se svi na stadionu čudimo kako unatoč kiši stojimo suhi u kratkim rukavima
  • Bosskovitz
    12.9k
    dovesti Barića u program i potpisati ga kao "arhitekt" je kao dovesti Plenkovića i potpisati ga s "pravnik".Sajla

Meni nikako ne ide u glavu zašto se stalno za komentar stadiona pita čovjeka koji nikada u životu nije projektirao ni jedan stadion. Zar stvarno ne postoji arhitekt koji je u stanju komentirati ovaj projekt, a da istovremeno nije oronuli populistički političar i zastupnik Bandićeve stranke?

To je nesto sto bih volio pogledati i poslusati. Ne nekog iz Mozemo niti nekog iz oporbe, nego nekog strucnog tko objektivno moze pristupiti temi.
  • bluepower86
    996

Potpisujem.Javi se jednom godisnje i kad god trebamo dobit stadion on pocne sa svojim misljenjem i predikcijom.
  • NORTE
    12.6k
    Mnogi vjerojatno uopće nisu ni svjesni da je ovo što je predstavljeno prvi korak (do) budućnosti bez granica.

Uskoro dolazi prvi dio te budućnosti - onog trenutka kad tamo uselimo kreće nova era jakog dinama!
    Mišljene s kojim se jedan dio dinamovaca trenutno možda i neće složit, ali to je činjenica i uvjerit će se i oni kad ta lavina krene.

Dio ljudi ovo potpuno pogrešno smatra "novom rujevicom"... zar stvarno mislite da ćemo mi trajno dočekivat razne Barcelone u LP i repka igrat pred samo 11 tisuća ljudi?!

Dijelu dinamovaca smeta i što je ovo od nule do početka izgradnje odradila ova gradska vlast.

Pa evo moje hvala ovoj gradskoj vlasti što gradi novi moderan stadion u centru našeg grada na koji useljava samo jedan stanar - naš dinamo.
    20+ godina pohodim stadion u Maksimiru i to je 20+ godina očaja i nemoći. Nova Kranjča je 100 puta bolja opcija od igranja na najvećem ruglu bez krova, sramoti kluba i grada.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    nadam se da ce u neposrednoj blizini nove kranjce biti i fanshop, mozda bi bilo najbolji uzeti kontejner kao i na Maksimiru.
  • mali M
    5.8k
    Brate mili koliko likovanja nad posve pogrešnom premisom. Dio likova ovdje (uključujući i mene, prije nego se noktićima ulove dežurni) ne podnosi lokalnu vlast zbog nesposobnosti. To je jedini razlog zašto se sumnja(lo) u njihovu sposobnost da naprave stadion u roku ako i uopće. Pa naravno da se svi jednako veselimo stadionu ako se napravi, pa da ga gradi tko god. Ispada da je bitnije drugoj strani da ga napravi TT da bi mogli likovati. Koda nebi išli na Max da ga je Francek zbilja napravio, a neznam tko nam je više štete kao navijačima napravio... Ponavljam nit ću glasat za niti protiv onoga tko napravi stadion jer su to dvije različite stvarnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.