• Blueshadow86
    2.1k
    Kad je se ristovski uspio ozlijedit?veliki peh ne bude li igrao on je bas igrac za derbijemorales

Kaže Bjelica da je Ristovski upitan, da nije trenirao 2 dana i da se i on priključio ovoj dugačkoj listi ozlijeđenih igrača.
    I kolko god je van forme, ali slažem se da je Ristovski u ovakvoj utakmici jako bitan faktor i igrač.
  • Sixthway
    563
    Nadam se da će zvat neke juniore tipa Mikića da nebude ko u Ligi Prvaka gdje od 6 igrača ima 5 veznih
  • Omake
    4k
    trebao bi. Juniori igraju danas protiv Splita koji je već u 13 kola primio 95 golova. Mogu ih i s mlađim pionirima dobiti. Mikić, ,Baković, Ćutuk ili Rimac su imena koja bih ja vodio.
  • Droljo
    9.8k
    Apsolutno katastrofalna situacija s ozljedama. Ne volim takve narative, ali bod sutra bi bio fantastičan.tigric

Nikad pa ni tad!
    Budem i obrazložio. Mi kad tamo uzmemo bod znači da su i oni dobili bod. Oni kad dobiju bod ja dobijem proljev. Enter
  • Hectorharatti
    179
    Sutra bi tri boda bila veca nego ikad.
  • Simpatizer
    594
    Sad kad sam poslušao ovu Press konferenciju Bjelice malo me smirila, kad je rekao da idemo dolje sa pobjedničkim stavom
  • NitkoBitan
    20.7k
    RPG desno, Ogiwara lijevo. Jos samo fali da "izgubimo" Ristovskog.
  • Crni86
    6.5k
    Olivari: kadmo smo vec kod pitanja evo jos jedno pitanje.

Odgovor Nene: kad smo kod odgovora, evo jos jedan odgovor :rofl:

Nekim novinarima stvarno treba zabranit da rade svoj posao.
  • Peškaman
    5.4k
    Nama je sve osim 3 boda poraz.
    Kada nisi dobio Goricu,kada nisi kući dobio Osijek,kada si prošlu utakmicu protiv Rijeke odigrao ispod nivoa Rudeša,izvolite se čupat na najneugodnijem mjestu.
  • ZrnTSCHeZ
    535
    Zašto se više ne spominju Perković i Perić? Zar se nisu oporavili potpuno??ElDorado
    oni su povratničku tekmu imali u onoj prijateljskoj u Sv.Martinu 10.10...iako naravno prjateljske služe tome, ipak mi nije bilo baš najjasnije zašto su poslani na teren koji već "na oko" nije bil baš u idealnom stanju...Perković se tada odmah i iznova ozlijedil (čini mi se kod doskoka), ali nastavil igrati još neko vrijeme
  • NitkoBitan
    20.7k
    Zašto se više ne spominju Perković i Perić?ElDorado

Peric se oprostio od ozbiljnog nogometa, sta vam je... Ne racunajte na to da cete ga ikad vise gledat osim eventualno na nekoj kup utakmici. Izgleda da odraduje ugovor do kraja jer nigdje drugdje ne bi imao koliko tu ima.
  • Keyser Soze
    11.1k
    Sutra je najbitnija utakmica polusezone, pobjeda bi bila najbolja jer bi se sasvim približili prvom mjestu, x bi isto bio solidna opcija, a poraz bi bio katastrofa. Nažalost, događa se ono čega sam se pribojavao i o čemu sam pisao tu, ne znam kako ćemo se skrpati za ovu tekmu i kraj polusezone. Sutra opet ništa zamjeriti igračima u slučaju lošeg rezultata jer će nam faliti doslovno pola prve ekipe.
  • Neron53
    1.1k

Ma samo nek se ne useru i povuku nego ostave srce na terenu
  • hardek
    3.4k
    Jel može netko iz kluba objasniti malo šta se događa jer ja ne razumijem ništa više.

Prije 10 dana trebali smo igrati utakmicu protiv Bjelovara, na toj utakmici Nevistić je u zapisniku kao prvi golman. Utakmica se nije odigrala, a u sljedeće 3 utakmice Nevistića nema ni na mapi.

Perković i Perić su kao zdravi i treniraju već mjesec dana, ali ni jednog nema ni na klupi. Moharami je zdrav već 2 mjeseca, odigrao je onu prijateljsku utakmicu u predzadnjem reprezentativnom prozoru, nema ga ni na mapi od onda.

I sada se mi kao izvlačimo da nemamo sreće, e pa dobro je stručni stožer znao koliko utakmica se igra u koliko dana, da igrači imaju reprezentacije itd. ali dok su svi bili zdravi raubali se se konstantno isti igrači iz dana u dan a da stvar bude gora igra i rezultati su bili katastrofa. I sada po starom dobrom Dinamovog receptu, bacamo u vatru ove koji nisu 300 minuta skupili u sezoni i očekujemo čuda od njih. I uvijek netko od njih ispliva, ali povlači se pitanje struke i zašto ti igrači koji imaju kapacitete provode vrijeme na klupi i moraju čekati ozljede da bi dobili ikakvu priliku?

Petkovića nema valjda već preko mjesec dana, kao možda se vrati sutra a možda ga nema pola godine. Pa malo ne igra, pa ga malo stavimo protiv Gorice na onom karambolu od terena jer eto zašto ne.

Neno ima dosta sljedbenika ovdje koji romantičarski gledaju na njegov prošli mandat, ali budimo realni trenutna situacija je velikim djelom zbog njegovog nedovoljno dobrog vođenja ekipe.
  • Neron53
    1.1k

Treba zaboraviti njegov prosli mandat jer ama bas sve sto je onda bilo pozitivno (glede rotacije, autoritativnog odnosa prema "senatorima"..) , sada sve radi kontra a to na nasu zalost, donosi samo ozlijede i lose igre na tekmama gdje smo favoriti i ocekuje se lak posao.
    Nadam se samo da ovo sve ne radi radi kontriranja onima koji kroje sportsku politiku kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.