• Mentalni Gimnastičar
    1k
    Imao je par loših utakmica zbog navodnih problema, ali kad je derbi u pitanju neupitno je da će dati sve od sebe.
  • don
    7.8k
    da kad netko od njihovih odigra loše to je zbog ozljede, kada netko iz Dinama odigra loše to je nekvaliteta, precjenjivanje kadra i sl...

Rakitić je dobar za hajduk ali je već duže vrime totalno van forme i više im ne donosi ono šta im je donosija protiv Šibenika/Gorice na početku sezonu (vidit ćemo jel može to protiv jačih ekipa). Općenito su im igrači u lošoj formi izuzev Livaje. A više me strah Prpića koji im se vratija zbog iznošenja lopte
  • Mentalni Gimnastičar
    1k
    To su naši pljuvači koji jedva čekaju kiks da mogu likovati nad lošom izvedbom pojedinaca, Rakitić kakav god da je očekujem da će dati sve u derbiju, ne znam kako će naši pristupiti utakmici. Nadam se najboljem. AJMO DINAMO!
  • Blue Label
    13
    0:3
    Kulenović
    Torrente
    Stojković
  • bbb medimurje
    3.4k
    ali ako krenemo s Rogom i Pavićem, nema nam spasa u nedjelju.Haza

Ako su misic, ademi, sucic ozljedeni
    Koga bi ti onda stavio ak ne roga i pavica?
  • CherryHood
    1
    Poklanjam ulaznicu za sutrašnji derbi.
    Ujutro sam na istočnom dijelu grada, popodne i navečer zapad.
    Javite se u inbox da se dogovorimo oko preuzimnja,

LP
  • serbus
    4.4k
    Neznam jel ima gore probuditi se, upaliti mobitel i vidjeti da je prijevoz otkazan.

Ako netko ima 1 slobodno mjesto za sutra molim da se javi u inbox , hvala.
  • NORTE
    12.6k
    Ako su misic, ademi, sucic ozljedeni
    Koga bi ti onda stavio ak ne roga i pavica?
    bbb medimurje

Bernauera svakako. Drugi Rog ili Pavić, nemamo ostalih opcija.
  • Noel
    7.2k
    Sutra očekujem debelih 0:0 bez izrazitih prilika. Eventualno koja polušansa sa jedne i druge strane ali to je to.. Jako bi me iznenadilo da krenemo protiv tovara dominantno i napadački kao Šafarićev Varaždin.
  • Haza
    6.4k
    Ako su misic, ademi, sucic ozljedenibbb medimurje

U tom slučaju ipak prije Bernauera nego Pavića, mali će izgoriti u grotlu Poljuda, moramo ga dozirati.
  • nemapredaje
    3.8k
    Imam osjećaj da nas podcjenjuju dole i misle da smo se raspali, nešto kao što smo mi njih prije zadnjeg derbija.

Moglo bi to dobro završiti za nas.
  • Haza
    6.4k
    Rakitić je dobar za hajduk ali je već duže vrime totalno van formedon

To se poklopilo sa zadnje tri lošije utakmice Hajduka, samo što Rakitić nije igrač koji će izgledati dobro ako cijela ekipa izgleda loše, on je profil igrača koji neće proći dva igrača, zabiti gol ili oduzeti 5 lopti u 15 minuta, on je igrač koji daje ritam utakmici, njima je bitan kao nama Mišić, prošle godine je njima najviše falio takav profil igrača.
    Rakitić kad Hajduk igra dobro, kao i Mišić kod nas, su uvijek među tri četiri najbolja igrača, mi kad igramo loše, odmah ti je Mišić po definiciji među gorima, slično je i sa Petkom, zato i bude najveća pljuvačina prema njima kad izgubimo.
  • Zagreb1992
    1.8k

Sumnjam da nas podcjenjuju ..i oni i mi u lošoj formi...sutra bi potpisao minimalnu pobjedu uz očajan nogomet ..Mišić i Ademi ako nisu na 100 % ne isplati se riskirati
  • Jaro
    8k
    Vjerojatno nećemo imati na raspolaganju ni Mišića ni Ademija. Nevistić i Cordoba sigurno neće igrati, određenih problema ima i Ristovski, vidjet ćemo može li on nastupiti. I Bočkaj ne trenira zadnja 3-4 dana, u HNL-u ima pravo nastupa, bio bi opcija, ali neće biti na raspolaganju
    Petkovic je valjda "vani" do kraja godine kad se vise ni ne spominje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.