• Sibirski plavac
    2.4k
    https://www.transfermarkt.com/jure-balkovec/profil/spieler/181410

Još jedno iskusno ime(30),lijevi bek, igra za Alanyaspor, slovenski reprezentativac sa 38 nastupa,igrao na prošlom Euru svih 120 minuta protiv Portugala i bio najbolje ocjenjeni igrač nakon Šeška,Bijola i Oblaka. Ima iskustvo igranja u Italiji (Bari, Hellas Verona, Empoli), zadnje 4 godine igra u Turskoj (prvo dvije godine za Karagumruk, pa onda 2022. do danas je član Alanyaspora). Prema TM vrijednost mu je 1,2 milijuna, a ugovor do ljeta 2026.
  • Mihaljević
    10.7k
    Nidal Čelik
    GGoVIEfWQAAIEdO.jpg
    Godine : 18
    Ugovor : 06/27
    Visina : 189cm
    Čudo od stopera, sa 17g postao kapetan Sarajeva koji se bori za titulu, Zekić ga otkrio i ubacio u vatru. Igrač koji pomaže i u izradnji igre, što mi trenutno nemamo. Već je postao reprezentativac.

Marcel Ratnik
    GZ86pMUXoAACh2Z.jpg:large
    Godine : 18
    Ugovor : 06/26
    Visina : 186cm
    Opet ću ga predložit, brutalan igrač, i on je od ove sezone kapetan Olimpije.

Tarik Muharemović
    Muharemovic%20lecce%20sassuolo%20coppa%20italia.jpg?auto=webp&format=pjpg&width=3840&quality=60
    Godine : 21
    Ugovor : 06/26
    Visina : 187cm
    Na posudbi iz Juventusa, krasna lijeva noga, skuplja staž na posudbi u Sassuolu u Seriji B.

Tri stopera koji igraju u klubovima koje se bore za naslov prvaka i koji znaju šta znači igrati svaku tekmu na pobjedu, svi mladi i gladni pobjede za razliku od nekih.
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    top! Izgleda da smo se svi ohladili od legije stranaca :lol:
  • Omake
    4.1k
    Čelik da igra za GOSK nitko ga ne bi ni spominjao. Ne pamtim kada je premijer liga imala precijenjenijeg talenta. Ratnik je slovenski Bernauer
  • Mihaljević
    10.7k
    Čelik da igra za GOSK nitko ga ne bi ni spominjao.Omake

Jebeno, da Yamal igra za Espanyol sigurno ga ne bi nitko spominjao kao sada kada igra za Barcu.

Ratnik je slovenski BernauerOmake

Ni blizu, Ratnika na svakom prekidu čuvaju dvojica, Bernauer je beskoristan na prekidima, mislim da se malo stopera sa time mogu pohvaliti.

Mislim ono Ratnik probuši golmana sa 25 metara, mislim da Bernauer nema snage dobaciti do golmanovog peterca. Bernauer bi sa 26 godina trebao već biti fizički izgrađen stoper a ne kao srednjoškolac. Ratnik je iz sezone u sezonu sve bolji i fizički i tehnički, Bernauer je isti istoviti odkada je došao prošle sezone.
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Ratnik je top igrač. Volio bih ga vidjeti kod nas. Još uz njega dovesti nekog solidnog mu sunarodnjaka na lijevi bek (npr. Janžu ili Balkovca koje sam već spominjao na ovoj temi) da mu prilagodba bude lakša i imat ćemo top obranu sa slovenskim dvojcem, francuskim trojcem te sa Torrenteom i Riletom kao dodatkom. :cool:
  • Calello5
    84
    Ne bih se složio, pogotovo ne za lijeve bekove Janžu i Balkovca. Reprezentacija je totalno nešto drugo...
    Ratnik još možda i da, ali moramo težiti fizičkim predispozicijama kod svih novih igrača. Recimo Niko Galešić i taj Ratnik bi mogli biti dobra kombinacija.
  • Sibirski plavac
    2.4k
    pogotovo ne za lijeve bekove Janžu i BalkovcaCalello5

Meni se čine ok, iako i ja bih puno radije prihvatio nekog mlađeg i poletnijeg na lijevom beku :up:
  • Calello5
    84

Uzet ću za primjer SP u Rusiji i partije Pivarića i Strinića, čovjek bi rekao da su vrhunski. I ne podcjenjujem ih ni malo pri tome, Pivarić je meni bolji igrač od Ogiware, Moubandjea i takvih. Mislim da je ista priča i na još nižem nivou sa Janžom i Balkovcem.
    Opet ponavljam se, ali mislim da je rješenje fizički moćan igrač, dakle brzina i duel pa makar bio tehnički lošiji i slabiji u fazi napada. Realno, Perković je relativno blizu takvog tipa igrača i po meni je izgledao puno bolje na boku od Ogija.
    Uzet ću za primjer francuski Brest, nemaju oni igrača kvalitete Baturine ili Sučića, ali su fizički moćni, hrabro posloženi u taktičkom smislu i nema tu bunkera. Ne izgledaju toliko podređeno protiv jačih ekipa kao mi.
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    David Brekalo
    -Slovenac
    -25 godina
    -stoper
    -desna noga
    -trenutni klub Orlando City
    Ne znam jel prije spomenut ovdje ali djeluje sasvim solidan stoper i zamjena za već vremešnog Theophila.
    Trenutno u Orlandu ima određene probleme sa minutažom i vjerujem da bi ga se moglo dovesti za razumnu odštetu. Također,iza sebe ima 3 odlične sezone u Norveškom Vikingu,solidnoj ligi sa nekim dobrim ekipama poput Moldea,Bode Glimta i Rosenborga.
    Koliko sam vidio po klipovima radi se o igraču kojem je velika vrlina izgradnja igre,zna izać iz presinga,uputit dobre dijagonale pa čak i zaletit se preko centra i podvalit loptu krilu ili napadaču.
    Mislim da Dinamo kao najveći klub sa prostora bivse juge mora tražiti ovakve igrače kojima bi bila čast nastupat za balkanski Real i predstavljat ga u ligi prvaka.
  • Krizy
    48.7k
    Spomenuo sam ga prije dvije godine, kasnije i drugi.
    Tek otišao u Orlando za gotovo 3 milijuna s bonusima, ugovor jos 3 godine + opcija produžetka za godinu. Mislim da nema šanse.
  • Daliban
    3.3k
    Minimalno 34km/h i da nemaju teretan start. Sve stopere van toga odmah prekrižiti. Mi uglavnom nemamo takve podatke i na oko je teško procijeniti, ali klub mora imati. Ako opet potpišemo nekog kilavog stopera...
  • Droljo
    9.8k
    Bernauer je beskoristan na prekidimaMihaljević

Skroz krivo. Meni bi on sve prekide izvodio.
  • Omake
    4.1k
    Jairo Concha Universitario

Povremeni rep Perua
    Mlade Selekcije Perua
    99 godište -175cm
    200 utakmica 1. Peru
    15tak Copa Libertadores
    Sofascore 7.23
    TM vrijedost 1 mil

[img]http://qOA3Oer.png

Joe Bell Viking

99 Godište, Dešnjak
    20 nastupa za Novi Zeland
    Prošao sve mlađe selekcije
    100 nastupa u prvoj norveškoj
    30tak nastupa u prvoj danskoj
    TM vrijednost 1.5 mil
    Sofascore 7,27

[img]http://up0XCyM.png

Santiago Cartagena Maldonado

2002 godište 179cm Dešnjak
    Nedavno debitirao za Uruguaj
    prošao većinu mlađih selekcija Uruguaja
    ugovor mu istječe 1.1.2025
    70tak nastupa u prvoj uruguajskoj
    5 nastupa u Libertadores
    Klasična JA 6ica

[img]http://g6EIpGA.png
  • CastAway1986
    2.1k
    Ratnik je odličan i njega bi uzeo..Čelik još ne ,previše je napravio kikseva u zadnje vrijeme a igrati mora da mu se nabije cijena ..Njega bi volio vidjeti npr na posudbi u Lokosima pa da vidimo kako se snalazi u HNL-u..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.