• sport
    3.6k
    Za one koji sumnjaju,ne vjeruju,žele stadion a mole Boga da se ne izgradi jer na vlasti nije njihova politička opcija jedino je riješenje da čekaju izgradnju stadiona(nekoliko njih) koje im je obećao pok.M.Bandić za svoga života i dvadesetogodišnjeg vladanja.I onda još O.Barić prosipa pamet na N 1 kod tovara Ilije Radića koji je u jednoj emisiji držao predavanje kako ne treba graditi stadion(e) u Zagrebu ni gradskim ni državnim novcem.Pa tko mu je napravio Poljud to nije pitanje jer se tada nije rodio ali ja jesam i nije me nitko pitao pristajem li da država gradi smrdljivu školjku.Po Baricu je to puno novaca a Opus arena je koštala 80 m dok je sve bilo jeftinije prije uvođenja eura.Otto je dinamovac koji se želi dopasti i onima u Splitu,fuj.
  • Neron53
    960

Znaci oni koji ne vjeruju u rokove su sta?
    Idioti? Lopovi?
    Cudi me da itko suvisao i sa trunkom inteligencije vjeruje u navedene rokove.
  • zg041
    150
    bez ulazenja u političke rasprave,mene samo zanima dal ce ovi kaj pljuju po stadionu jer ce ga TT izgraditi(valjda),dolaziti na njega..ili nece, jer ga nije izgradila politicka vlast koja je njima bliža.
    Uglavnom sve sto je dobro za građane i grad treba podržati, bez obzira na stranku na vlasti u tom trenutku
  • ElDorado
    422
    Eto Baric je natprosjecno inteligentan pa zna. Kak nije bio tak inteligentan kad je bio Bandiceva podguzna mušica.
  • Neron53
    960

Tko pljuje po stadionu jer ga TT gradi?
    Tko nece na njega jer ga TT gradi?
    Jebala vas politika.
    Sve od reda koji je i na ovaj nacin uplicu u izgradnju stadiona i dolazak/nedolazak na stadion.
    Dinamo je nasa politika....
    Dao Bog da se izgradi ne za 18, ne za 15...nego za 12 mjeseci. I onda za jos 12 mjeseci Maksimir.
  • serbus
    4.3k
    Ma dobro ljudi su se naslušali svakakvih obećanja pa se puše i na hladno ako stvarno Tomašević napravi dva stadiona ima jebenu ostavštinu mogu mu samo stisnuti ruku za njih I reći svaka čast ispao si gradonačelnik svih građana grada jer nije mala snaga koja se grebe da ga nema.

Naš pokojni "počasni predsjednik" Bandić nije milimetar napravio za svoj klub a ovaj barem gura pa i ako ne dobije izbore idući mora to pod mus dovršiti.. Bitno da se krenulo.
  • Peškaman
    5.1k
    Manipulator je manipulator bez obzira kojoj stranci pripada,a kakva nam je politika ima ih hrpa u doslovno svakoj političkoj stranci.
    Najglasniji su kada treba obećati nešto.
    Apsolutno me briga tko i koja će stranka "izgraditi" stadion.
  • sport
    3.6k
    Od svih onih koji o tome pišu na ovoj temi unazad godine dana ti si se jedini osjetio prozvanim iako se o rokovima nisam referirao.Oni koji od početka prodaju maglu da su za stadion,ali.........se ne javljaju zasad.A politika u ZGB me ne zanima jer nisam stanovnik metropole.
  • Neron53
    960

Pa pisao si poslije mene i citirao si mene...ne sve one koji pisu unazad godinu dana.
  • sport
    3.6k
    Ha jebi ga, ništa osobno slučajno tako ispalo
  • Neron53
    960
    Ma naravno da je slucajno.
    Samo idioti bi pomislili da je namjerno.
  • čovjekjogurt
    864
    Lijepo je da još postoje ljudi koji vjeruju u predizborna obećanja.
  • Hnlovac
    1.2k
    Jedva čekam zgražanja i zuć kad ljudi skuže da su sjeli na stadion koji je izgradio frajer kaj se veže za drveće, kleči za crne u Americi i maršira z gej zastavama i da im se stadion potajno sviđa
  • Liks90
    2.5k
    Bmk ko ga gradi, jel to bitno u cijeloj priči?!? Kom se me svidja nek ne dolazi na stadion. Pisete idiotarije
  • Praskaton
    2.5k
    Ne gradi ga Tomasevic svojim novcima nego svi mi.Nebitno uopce tko gradi i ne znam dinamovca kojem bi to smetalo.Dinamo je iznad svega.Da napravi 10 stadiona moj glas nebi dobio jer to nema veze s tim.
    Al činjenice su da je pokrenuo više stvari nego njegov prethodnik.

Isto tako ne predstavlja mi preveliko veselje jer smatram da je Maksimir trebao ići prvi.Ovako sam skeptik kako ce se ta situacija razviti do kraja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.