• Nino Bule
    14.6k
    "Nama još nitko ništa službeno nije rekao, niti gdje ćemo niti kad ćemo"
    Hahaha, kakav klub nek se ugase odma, cuj njima nije nitko rekao gdje ce.
  • badjibadara
    3.9k
    Hahaha, kakav klub nek se ugase odma, cuj njima nije nitko rekao gdje ce.Nino Bule

Mozda im je obavijest izasla na njihovoj stranici za prodaju online ulaznica.
  • Ali
    2.3k

Zašto bi ih gasio?

Čovjek sa pravom pita, 29.11.24. najmoprimcu kažeš da mora napustiti do 31.12.24. stadion. A jesi li mu ponudio neku alternativu ???
    Pa i on je klub u najvisoj razini natjecanja u RH, zašto Grad nije briga za njih? Ha ha znam, nema glasova ... a zar nebi trebao trebap jednako tretirati i brinuti o svim sportasima u istoj razini natjecanja bez politickog utjecaja zar ne.

Inače da te podsjetim s obzirom da bi ih gasio i na : Majera, Šunjića, Ivanušeca, Kastratia, Kramarić, Zagorac, Rahmani, Kačavenda, Stojković, Čavlina, Živković....zar misliš da bi se ovi igrači razvili da su bili po Murama i Koperima...
  • Nino Bule
    14.6k
    Pa i on je klub u najvisoj razini natjecanja u RHAli

Tako je sa par milijuna eura proracuna i 0 ulaganja u infrastrukturu od kad postoje, i sad kad se nesto ulaže imaju petlje srat nesto i to u stadion koji ce i oni koristit.
    Oni svakako na stadionu nemaju nista, pa ljubic i puksar su pricali da bi znali na dan utakmice cekat nekog iz lokomotive da ih pusti na stadion jer nikog nema tako da grad njima bas nikakvu alternativu ne treba nudit, nego se oni trebaju organizirat i platit nekom da igraju na njihovom terenu (zapresic, gorica) ili ulozit u rudes pa tamo igrat, a po meni najbolji ishod bi bio da ne dobe licencu i budu izbaceni iz lige
  • SAS1987
    15.1k
    Onak iz prve sam jako zadovoljan stadionom. Prema renderima bi naklon tribina trebalo biti između 30% do 31%. Za usporednu, najveci naklon u Australiji ima gornja tribina bankwest stadiona u Sydneyu od 34%.

Idealni material za stadionsku akustiku je drvo ili metal pa bi metalni paneli oko stadiona trebali odbijati zvuk natrag u stadion. Isto tako je krov nizak sto znaci da ce se zvok odbijati na teren :cool:

Dinamova La Bombonera :cool:
  • NORTE
    12.4k
    "niti će Lokomotiva moći igrati na novom stadionu u Kranjčevićevoj kad krene gradnja Maksimira."

Haha znači ovaj nebitan mali klubić (i ostali zg klubići) ostaje bez unajmljenog (besplatnog?) stana na idućih cca 5 godina, počevši već za 3 tjedna.
    To nisam znao.
    Odlično.
  • Ali
    2.3k
    Lokalni izbori u Zagrebu 2025. godine održat će se treću nedjelje u svibnju, odnosno 18. svibnja 2025.

Koga čudi da će bager krenuti 40tak dana ranije
    Powered by Woolmark..

Ajmo malo matematkie, u 42 mjeseca aktualni gradonacelnik je uspio izraditi 3 video animacije i jednako toliko presica, a sad bi mi trebali povjerovati da ce isti tim srusiti sve i staviti pod krov i otvoriti za 21 mjesec !

Moj glas neće dobiti. Jer nezelim da me netko gura u tor, isto kao sto ni Bandicu nisam povjerovao, koji je u otprilike jednakom time-lineu obećavao slicno
  • NORTE
    12.4k

Na stranu glas za nekoga, ali ova gradska vlast je napravila kao nijedna do sad i to po pitanju izgradnje dva nova stadiona.
  • Neron53
    960
    Sumnjam da ce stadion na kraju uopce tako izgledati.
    Ne vjerujem da ce krenuti izgradnja u ozujku.
    Siguran sam da nece biti gotov 26.-e. :)
  • OsamŠest
    3.6k
    Neka Loksa dođe i napravi neki montažni od 3000 mjesta u Španskom ili Vrapču, ionako nam fali malo sportskih aktivnosti a skupilo bi se ljudi sa Zapada grada :grin:DrawTube

Ili nek samo prek ceste stave golove na oba kraja hipodroma i sve su riješili..
  • ElDorado
    422
    Jebe mi se za politiku. Činjenice:
    - nakon 20 godina praznih obecanja, nerijesenih papira i dozvola ovi su:
    - sredili vlasnicke odnose Maksimira
    - sredili vlasnicke odnose Kranjče, ishodovali sve dozvole i kreću u gradnju s jasnim rokovima.

I sad se javljaju pametnjakovici i kriminalci i pocinju srati. Barić i Lovrić korumpirana Bandiceva gamad imaju obraz javljat se nakon 20 godina sranja i bespotrebne zicare od miljardu necega.
    A što se tice Lokse nece njih obavjestavat gradonacelnik nego ZSS jer su oni korisnici preko njega. A oni su obavijesteni. Kriva adresa.
  • Izet Hajrović
    2.4k
    Barić i Lovrić korumpirana Bandiceva gamad imaju obraz javljat se nakon 20 godina sranja i bespotrebne zicare od miljardu necega.ElDorado

Apolitičan sam, ali smiješan mi je bio komentar Barića Juniora danas kako on zna da će izgradnja stadiona koštati barem 50% više, znači po njegovom cca. 60 mil., a isti taj je prije samo godinu dana nudio lego stadion na Sveticama sa sličnim kapacitetom za samo 10 mil.
  • Fanboy
    2.8k
    Jel nije država uskočila za Maksimir i Crkvu te riješila lokacije za nove crkve po gradu ..
  • ZGV
    3.4k
    Lokmke smeće i gura se stalno sa nekim komentarima koje ljudi čitaju i onda kreće rasprava.
    Naravno da bi po njemu bilo najbolje da on projektira stadion...kokošar
  • ElDorado
    422
    drzava gradi a grad daje zemljista
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.