• Petar86
    947
    zavrsit ce tvoja objava po ko zna koji put na X-u
  • Paggini
    27.8k

Čekaj da dobijem odgovor da je novac sjeo na račun i da je sve sređeno heheheh
  • Markelo
    2.9k
    Nevjerovatno da se naš hajduk oglašava kako bi obilježio 10 godina od prosvjeda na rivi na kojoj je tako promašena anticipacija događaja u našem nogometu da se to stvarno ne viđa često. Dinamo je u tih 10 godina em ostvario doslovno proljeće(europska natjecanja) em figurativno(održavanje izbora) Ne znam jel se moglo više toga ostvarit u tih 10 godina. Šta nam je još ostalo kao cilj?
    -stadion( to se sprema)
    - proljeće u ligi prvaka(i to se sprema :)

Šta su tovari za to vrijeme napravili?

-Ništa. Nema titule prvaka države, nema natjecanja u Europi, nemaju ni igrače u najboljim europskim klubovima koji su ponikli iz hajduka pa da se bar time pohvale. Mogu se komotno vratit i u 2014, koja im je razlika? Bar će im hrana bit jeftinija
  • ZrnTSCHeZ
    408
    Tovarić je priča za sebe, taj će me čuti jednog dana kad ga sretnem.Rakovica1986

Izletjel mi proljetos po mraku biciklom pred auto...u zadnji tren sam se uspjel zaustaviti.

Sad mi već vozilo ima podosta kilometara, kočnice nisu više što su bile, a i s vremenom refleksi slabe
  • badjibadara
    4k

UDRUGA Hajdukovih navijača Naš Hajduk, koja drži 30.6 posto dionica splitskog kluba i okuplja 125 tisuća članova.

Čak i index namjerno ili slučajno spominje da neka fantomska udruga, a ne hajduk ima članove.
  • Droljo
    9.3k
    Dok na indexu i u sn pišu o ovome kao o nečemu normalnom na 24sata su bar u naslovu realni. Tekst nisam čitao.
    https://www.24sata.hr/sport/nova-skandalozna-torcidina-poruka-guba-purgerska-gazi-1018745?24sata_ref=frontpage-home
  • Haza
    6.4k
    Dugo me nije bilo strah neke utakmice kao ove na Poljudu. Ne znam kakvo je stanje sa Mišićem, ali bez njega će nam biti jebeno teško. Čak mi i Ademi fali, da uđe u 70 minuti i onako agresivno krene rokati sve oko sebe.
    Očekujem postavu
    Zagorac
    Rile Teo Raul Gabriel
    Mišić
    Špikić Kačavenda Baturina Pjaca
    Kule
    Prilika nam je njihova desna strana, tamo će biti Kalik i Melnjak, puno očekujem od Pjace i Gabriela koji su nemjerljivo bolji igrači od klokana i Melnjaka.
    Dvije će stvari presuditi derbi, prekidi, tu su oni nažalost jači od nas (lopte idu uvijek na Pukstasa ili Livaju kod prekida), i ne bi mi zato igrao Bernauer.
    Druga stvar vezna linija, tko tu dobije prevlast, diktirat će tempo igre.
    Ključno je preživiti prvih 20 minuta, kad oni uz publiku krenu malo žešće, ali isto tako bit će jako bitan kriterij suca, svakako izbjeći prigovaranje, i jeftine kartone.
    Već sad osjećam nervozu dok ovo pišem, po meni ovo je utakmica koja će nam usmjeriti cijelu polusezonu, -7 bi bilo grdo, -1 bi nam dao mir do prijelaznog roka, i veliku dozu samopouzdanja.
  • Bosskovitz
    12.9k

Činjenice su prolazne, narativ je vječan.
  • Mali Zeus
    14.5k
    Da, bit će zanimljivo kako će Bjelica krenuti. U svakom slučaju nikakav bunker, blok, čekanje kontre, napast ih i ne dati im da razviju igru. Dapače, nametnuti svoj ritam. Za Mišića se slažem i trebao bi igrati samo ako je 100 posto, nikakva polovična rješenja.
    Tvoja postava je logična, samo fali brzine u njoj tj. općenito u našoj momčadi fali toga. Zato je Kačavenda ključan da unese malo energije i brzine u sve to, plus kaj još imaš Baturinu koji nema baš obveznu igru kad nema loptu. Samo se nadam da nećemo krenuti mlako i sporo, ako im je stalo neka to pokažu na terenu. Tih 90 minuta se ne razmišlja o umoru ako i postoji.

Ono što je u srijedi bilo dobro je bila trka i zalaganje, samo neka tako bude i u ned i to je dobar početak.
  • Maxova dijagonala
    2k
    Iskreno mislim da će oba trenera ić na nulu.
    Obojici to paše...Hajduk zadržava prednost a mi ostajemo na dostižnih -4.
    Oba trenera forsiraju pragmatičan nogomet i sigurno nećemo gledat neku rapsodiju od utakmice.
    Ovu utakmicu jedino neko može dobit na genijalnost Livaje ili Baturine i Pjace na drugoj strani.
    Također,očekujem 40+ faula i 12 žutih kartona na utakmici.
  • Moubandje
    10
    Bojim se naše obrane, stajanja predaleko u kontrama, utrčavanja iz drugog plana i dugih lopti (na Livaju), to je redovno dosad prolazilo, i protiv njih a i protiv drugih.
    Nadam se da zalaganje neće izostati, što je često znao biti slučaj. Mislim sa bi tu možda mladi čak mogli donijeti puno. Sretno nam, iskreno bih bio zadovoljan s bodom, u ovakvom ritmu, s prilično lošom prikazanom igrom dosad u HNL-u, 4 boda zaostatka za Hajdukom realno nije strašno.
  • vjeko1701
    9.8k
    Očekujem nešto slično, samo je problem da mi takve u principu gubimo i toga se bojim.
  • Maxova dijagonala
    2k
    nisam se dugo bojao neke utakmice Dinama kao ove ,mislim da od stresa neću moć to ni gledat.
    Previše smo kiksali u prvenstvu,oni su namirisali krv i ajme ti ga nama izgubimo li ovo...
    I -7 je dostižno ali ja bi odma potpisao i x.
  • vjeko1701
    9.8k
    Prošla sezona, 2xPoljud?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.