• Maxova dijagonala
    2k
    nisam se toliko bojao jer su igrali bez Uremovića,Melnjaka,Žapera,Lučića... a i znao sam za njihove tadašnje probleme u svlačionici sa Livajom,Oba Kalinića,Sahitijem,Dajakuom...
  • Haza
    6.4k
    Oni su realno sad posloženi, naučili su na greškama, i zdravi su, idu s najjačom postavom, nama objektivno fale 3 ponajbolja igrača, a i Mišić ako će igrati, to će biti nakon što dva tjedna nije trenirao.
    Nije me strah kontri, oni nemaju profil igrača za kontru, strah me jeftinih greški, odnosno izgubljene lopte pod njihovim pritiskom, tako su dali prvi gol Osijeku, i prekida, oni agresivno napadaju u prekidima i suci im dopuštaju igru na rubu faula, dovoljno je vidjeti nastraj Livaje na Jurišića protiv Osijeka, kako je na kraju ispalo.
    Nama fali Petko, Sučić za ovu tekmu, koji su nam za ovakve tekme ključni, Sučić zbog trke i pokrivanja terena, a Petko zbog zadržavanja lopte, i mirnoće pred golom, svi su mogli vidjeti zadnjih par tekmi kako se lopta odbija od Kuleta, on jednostavno postaje beskoristan kad nema prostora, a neće ga imati u nedjelju.
    Na kraju dana, i ja sam dojma da će to biti tekma na nož, pregledavanje Vara, bakljada, masa žutih kartona, hrpa prekida, i sl. To ipak više odgovara njima.
    Ne daj Bože ako povedu, možemo očekivati bacanje lopti u teren, izležavanje, ciganjenje, tu su ipak svjetski prvaci.
  • Dani Olmić
    542
    Ocekujem od tekme da ni jedan trener nece ic u rizik … hajduku cak i odgovara nerijesen ishod a dinamu bi pobijeda jako puno znacila ali je rizik za to pre velik da bi se nesta pokušavalo i ne daj boze palo na -7…ako se bude sta otvorilo ok, ali sumnjam da ce ekipe bas ic na pobijedu i na „sve ili nista“…prema tome ocekujem klasicnih i dosadnih 0-0
  • Bosna86
    11.8k
    S jedne strane Edvard Munch sa sjevera, s druge hajducija s juga… Civilizacijske razlike
  • Iskrenjak
    169

Tog me najvise strah. Klasicni krumpir na temelju nedosudjenog faula u napadu i odbijene lopte. I onda krece lezanje, mali tovarski debili koji ne zele bacat lopte kad odu u aut, pa bakljada, pa incident sa klupom, pa deranje kako cak pune 4 minute nadoknade na Tovarica i eto.
    Svaka njihova pobjeda je s ovim elementima gore.

Zato ladno zabit odmah, pa nek na poluvremenu opet traze nepostojece snimke iz tunela.

I zadnje - znamo da ce oni kao i uvijek dugu na debelog cigića, a znamo i da će on imat dozvolu za ubojstvo jer mu sudi aktivni član fan kluba. Nadam se da valjda netko u klubu i o tome razmislja i da imaju taktiku kontra toga.
  • NKDZ86
    2.2k
    Hahaha, 3h prije tekme treba doć i to najkasnije da bi se došlo do stadiona do kojeg treba pola sata, dobro da nisu rekli dan ranije da dođemo. Znači provest ćemo najmanje 6h na potezu od dolaska na Dugopolje do odlaska sa stadiona. Oće bit kakvi gableci za nas gladne?
  • seljak86
    2.7k
    Računaj na mogući snijeg u Lici i još sporiju vožnju kroz taj cijeli dio... trebat će u 8 krenuti da se stigne na vrijeme...
  • DiddyGuela
    2.3k
    Ocekujem negledljiv nogomet i utakmicu bez prave prilike. Realno u ovom trenutku remi lezi i njima i nama.

Njima jer zadrzavaju prednost a nama jer smo u slaboj formi i dolazimo im u goste nakon utakmice u srijedu protiv Dortmunda.

Ocekujem da ce oba trenera postaviti igru bez puno rizika pa prema tome ocekujem Maxa u nasoj veznoj liniji ako Misic ne bude bio spreman zapoceti utakmicu. Prije svega zato sto konacno moramo stabilizirati obranu i ne primiti gol iz prve protivnikove poluprilike.

A u napadu sta bude... kad i tako nemamo previse izbora za nekakva iznenađenja i takticke preinake.
  • Crni86
    5.3k
    Ne znam kaj ocekivat od tekme i rezultata, ali od decki ocekujem borbu, ocekujem da brane dres koji nose do samog kraja. Vrijeme je da mi krenemo udarat od pocetka utakmice kao i oni, samim time sudac ce imat slicni kriterij. Ako cemo kao inace glumit gospodu pa popizdit nakon nekoliko njihovih udaraca, onda ce nas krenut sudac sjec s kartonima. Muski, agresivno i smireno. To je kljucno. Udari i daj ruku. Ajmo pokazat da nema zajebancije.

Nije idealan trenutak, ali bas zato i moramo pobjedit. Sami smo si skuhali ovu situaciju, ajmo se sami i iscupat. Samim time otvaramo im opet put da potonu kao i prosle sezone.
  • Blueshadow86
    2k
    Pobijedit ćemo tovare u nedjelju.
  • Dino
    2.9k
    Kak Mali Zeus veli “vec me frce” polako
  • ZrnTSCHeZ
    410
    Uf kak je Bruno Marić otvoreno opral magarad...baš si je dal oduška
  • ElDorado
    492
    Al zakaj mi nedamo priopcenje na ovo odvratno, smrdljivo, podlo kurenje vatre. Uf koji su to besramnici
  • tp1997
    661
    Zato što bismo time postigli upravo ono što žele. Odgovorom na to priopćenje šalješ poruku da se osjećaš prozvano za iznesene optužbe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.