• Jurki
    13k
    osim da su mu Kapetan sa megafonom ili Papučar rekli, ima 20 dana, da žele napustiti tugu sa juga.Toni90d

To je rekla kazala ili im je dopizdilo igrati u najluđoj atmosferi na svitu koju tuđi covik ne razumi?
  • Toni90d
    803
    To je rekla kazala ili im je dopizdilo igrati u najluđoj atmosferi na svitu koju tuđi covik ne razumi?Jurki

Moja teorija. Žabar do sada uvijek skrene pažnju sa sebe kad mu loše ide, prvo Perišić, pa sudci i poštivanje publike, zadnje kako bi HNS morao napraviti terene Hajduku.

Morala nemaju, pa znaju izmisliti priče, pričati o imaginarnim snimkama.

Imaju i oni sigurno svojih internih problema, samo više ne izlaze u javnost kao prošlih sezona. Navodne ozlijede, ne igranje Antunovica.
  • NORTE
    12.6k
    sa jako puno prekršaja, na rubu crvenih kartona, koje Tovarić neće dosuditi, jer mora poštivati 30 000 ljudi na tribinama, sigurno će pokušati još ponekog našeg igrača ozlijediti jer znaju da nam je kadar tanak, u njihovoj nadi, da ćemo sa ozljedama izgubiti još koji bod u sljedećim utakmicama.Toni90d

Oni će odmah krenut lomit Kulenovića jer mi nemamo zamjene za njega ni u derbiju na klupi, a tako ni u idućim tekmama.

Imaju i oni sigurno svojih internih problema, samo više ne izlaze u javnost kao prošlih sezona. Navodne ozlijede, ne igranje Antunovica.Toni90d

Naravno da je "sve super" kad i dok su prvi na tablici.
    Poraz u derbiju bi ih dosta spustio na zemlju, a poslije toga im dolazi i Rijeka.
  • IstokKa96
    781
    Zagorac - RPG, KTC, Torrente, Perković - Max, Rog, Baturina - Pjaca, Špikić (više bih volio Mbukua u prvoj, ali Špika je discipliniran u obrambenim obvezama) - Kulenović
    4231/433

Ili 541

Zagorac - RPG - Ristovski, KTC, Torrente - Hoxha/Ogiwara - Max, Rog, Baturina, Kačavenda - Kulenović

Za konačnu pravu HNL tekmu i pobjedu.
  • Navijač Dinama
    8.8k
    Samo bih od ovog sjajnog uvoda od strane @Eduardo od svega nadodao i jedan komentar kolege @Neki tip od prije par derbija:

Da utvrdimo koji to klub i grad imaju četnički background riješite kviz ispod:

1.) Četnici su se 20-ih godina prošlog stoljeća postrojavali:
    a) na trgu Bana Jelačića u Zagrebu
    b) na splitskom Peristilu
    c) u pulskoj Areni

2.) Jakša Račić, četnički povjerenik za Dalmaciju bio je od 1929. - 1933 gradonačelnik:
    a) Karlovca
    b) Zagreba
    c) Splita

3.) Grga Budislav Anđelinović, čovjek odgovoran za ubojstvo hrvatskih domoljuba (prosinačke žrtve) i član četničkog pokreta u 2. svj. ratu bio je 1913. predsjednik:
    a) Hajduka
    b) Građanskog
    c) HAŠK-a

4.) Po srpskom majoru Stojanu Trnokopoviću, svojevremeno je nazvan:
    a) trg u Zagrebu
    b) perivoj u Varaždinu
    c) pristan (gat) u Splitu

5.) Tito Kirigin, poznat po tome što je svirepo ubio hrvatskog domoljuba Vojka Krstulovića bio je najuspješniji predsjednik u povijesti:
    a) Hajduka
    b) Dinama
    c) Osijeka

img-1-1702300377428.jpg
  • Droljo
    9.4k
    Morala nemajuToni90d

Imaju more. Jebe se njih :rofl:
  • IvanS
    212
    Oni će odmah krenut lomit Kulenovića jer mi nemamo zamjene za njega ni u derbiju na klupi, a tako ni u idućim tekmama.NORTE

Svi smo nabrijani na situaciju i jedva čekamo derbi i sve, međutim, ja se ne bih bavio tim stvarima da ovi imaju i u primisli ozlijediti nekoga od naših igrača jer smo deficitarni na toj poziciji...

Na isti način mi možemo njima riješiti Livaju i onda je ajtibok situacija i njima. To ne treba raditi i razmišljati na taj način.

Koliko god smo igrački oslabljeni, naši ostali igrači iz rostera su također kvalitetni. Samo se sjetite da je jedan Stojković već rješavao i Hajduka i ostale klubove za vrijeme igranja u Lokomotivi. Kača je isto davao puno.
    Hoću reći, nismo neiskusni (za razliku od igranja u LP-u prije koji dan, jer ti dečki uključujući i Pavića su prvi puta dobili ovakvu priliku), koliko vidim Stojke je i fizički na nivou, Kačavenda je također skupio podosta minuta.

Uostalom, mogao bi Mišić biti spreman za tekmu.

Obrana nam sad već neko vrijeme igra u istom sastavu, Bati će se odmoriti, Pjaca je adut u jednoj tekmi i može puno dati.
    Čak i Zagorac je na nivou.

Ako gledamo i Hajduka, što su napravili zadnjih par utakmica?? Provlačenje u Osijeku na najjače, Varaždin ih je deklasirao itd. Apsolutno im ne cvjetaju ruže.

Na njima je po meni veći pritisak, samo se u medijima i prema navijačima komunicira da Dinamu gori. E pa prošle sezone smo bili i u većem zaostatku pa smo ih ostavili na -14.

Ajmo malo više optimizma i to riješiti u našu korist! Apsolutno smo igrački jači i tako se treba i postaviti!
  • Mali Zeus
    14.5k
    Njima upitan nastup Rakitića. Možda Gattuso dovede doktora na presicu koji će nas sve uvjeriti da je sve ok.

Oni su niš posebno, nisu u nekoj formi i sad su već par tekmi bez pobjede. To sad nije top tema jer su prvi, ali imam osjećaj da bi mnogo toga isplivalo da u ned pobijedimo.

S druge strane nismo ni mi u nekoj poziciji, uzdrmani smo, spali smo na 3 stopera, nije nam neka forma i naslućuju se i kod nas neke nervoze i u oko svlačionice.

Očekujem ipak da će ih Bjelica nabrijati na tekmu i da će izaći tamo kao lavovi, a ne kao ovce na klanje.
  • Jos-Optimus
    3k
    Bati, Kule, Pjaca, Stojke, Kač...samo nek oni budu u sastavu i sve drugo je nebitno, razmontirat ćemo ih
  • nemapredaje
    3.8k

Neka se ponovi po svim aspektima. Tu smo ih bili pojeli i na terenu i na tribinama.

Meni najdraža utakmica na Poljudu.
  • Rakovica1986
    739
    Ma magarad je one trick pony. Prljavac koji nosi broj 10 je njihov početak i kraj. Vjerujem da će mu Torrente pokazati di se kuja veže.
    U svakom slučaju velika je odgovornost na Bjelici da ostane pribran i prenese to na ekipu da ne padamo pod njihov pritisak i ulazimo u neko mlataranje cijelu tekmu. Naši nogometaši su bolji, to svi znamo, samo još to trebaju pokazat na terenu.

Tovarić je priča za sebe, taj će me čuti jednog dana kad ga sretnem.
  • Paggini
    27.8k
    ACAb3Mt.png

Dečki, ne bojte se ništa, sredio sam ja sve s Patrikom
  • Mali Zeus
    14.5k
    a ne onaj kukavički kao za vrijeme JakiraToni90d

Istinabog za vrijeme Jakira smo ih na Poljudu maznuli dva puta zaredom.
  • Toni90d
    803
    Istinabog za vrijeme Jakira smo ih na Poljudu maznuli dva puta zaredom.Mali Zeus

Isto tako imamo traume od tih utakmica. Jedino vrijedno su pobjede i prvih 45min kupa, gdje ih je Lučić spašavao. A nas je jednom Max spasio i greda.
  • jedan u nizu
    9.6k
    GGKNK Dinamo :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.