• NORTE
    12.4k

Dobro kakva ti je ovo jakna?
  • Mali Zeus
    14.5k
    ↪Mali Zeus mozes li slikat autogram karticu, ko ju je potpisa i je li pravi potpis kao onaj na ademijevoj memorijabli ili je samo fotokopirana u bezbroj primjerakaMislav

To ti je u biti kartica sa slikom igrača za autograme.

20241128-151656.jpg

Ovisi u koji shop ideš, jučer su u Ilici imali hrpu Baturina i jednog, dva Petkovića. :)
  • Paggini
    27.2k

Hahaha kaput je buraz, ne mogu dolazit u sveti shop na svetoj zemlji ko klošar
  • NitkoBitan
    19.4k
    Nije bilo muskih boja?
  • Paggini
    27.2k

Vidim dečki da zaboravljate da imam ovlasti baniranja, a utakmica s tovarima za dva dana...
  • Dzoni
    797
    Ako netko zna, može li se na dres od prošle godine staviti print prema igraču ili ga se personalizirati u fan shopu?
  • Droljo
    9.2k

Ak ti je sila zbog zajebancije samo rokaj. :wink:
  • Efes Pilsen
    8.7k
    Tolika prica o famoznom popustu, a roba jeftinija i ima je vise na svabskoj stranici sponzora. Ono atraktivnije je 5% jeftinije od clanskog popusta, bas slabo.
  • Paggini
    27.2k

ne dopuštam zajebanciju na svoj prekrasni herringbone kaput na jednostruko kopčanje... neke stvari se moraju poštovati, pozdrav!!!

Tolika prica o famoznom popustu, a roba jeftinija i ima je vise na svabskoj stranici sponzora. Ono atraktivnije je 5% jeftinije od clanskog popusta, bas slabo.Efes Pilsen

Pa očekivani su popusti, isti su bili i prošle godine ako se ne varam. Trideset posto bi bilo savršeno, ali jebiga, nismo mi te sreće. Jedino bih možda dodao "dodatnije" popuste na adidas asortiman, da i to ode
  • ivanzg
    233

Jel vrijedi popust s članskom danas na ove snižene cijene ?
  • Efes Pilsen
    8.7k
    da, 30%.. Valjda imaju svoju matematiku, ne znam koji je uopce cilj, ako je neka veca prodaja sumnjam da ce otic..
  • Sajla
    6k
    ne dopuštam zajebanciju na svoj prekrasni herringbone kaput na jednostruko kopčanje... neke stvari se moraju poštovati, pozdrav!!!Paggini

četvrtak ujutro, sneno i muuuutno
    u kaputu očeeevooom
    malčice prevelikoooom
    ja došao sam na vrata shopa
    da provjerim novu ponudu

a jaaaaaa [kadar se prebacuje na Ogija]
    ja želim kupit sveeeee
    Zeko, Zeko kreditiraj me
  • Paggini
    27.2k
    ne znam koji je uopce cilj, ako je neka veca prodaja sumnjam da ce otic..Efes Pilsen

A kak se uzme, tipa dosta Dinamovaca rijetko ima priliku iskoristiti članski popust jer nisu često u Zagrebu a i web još uvijek nije sređen, pa im ovo dođe kao top prilika (tipa moji stričevi koji su nakupovali jutros svega).
  • Efes Pilsen
    8.7k
    mogu clanski, al ne mogu loyalty :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.