• OsamŠest
    8.4k
    I još jedan p.s. jučer sam vidio Miškovića, bio je na tekmi, tko zna koje su bile teme. — Haza

@Dani Olmić kaj ti veliš na ovo?
  • Droljo
    32.2k
    Zamjena galešić - mmaee i mi plaćamo obojici plaću te dodajemo 4,5 mil eura rijeci. Ako se miškovića pita...
  • Medvedgrad
    972
    Zamjena galešić - mmaee i mi plaćamo obojici plaću te dodajemo 4,5 mil eura rijeci. Ako se miškovića pita... — Droljo

Plus Janković.
  • Droljo
    32.2k
    Plus Janković. — Medvedgrad

Bravo majstore. Kak sam to uspio zaboravit. :lol:
  • T90d
    3.3k
    Zamjena galešić - mmaee i mi plaćamo obojici plaću te dodajemo 4,5 mil eura rijeci. Ako se miškovića pita...
    — Droljo

Plus Janković.
    — Medvedgrad

Nećemo biti cicije, igramo LP, dodat ćemo još 5 milijuna i dovesti Pašalića u paketu.
  • Jaro
    12.8k
    Mmae je "odradio" ugovor bez igre u Ferencvarosu, bude i tu jbg... kolko jos - 3 i pol godine?
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Nadam se da je sada malo jasnije na koga se zločesti senator Rile referirao u svojim izjavama.
  • Noel
    25.4k
    Evo nakon Mihaličenkovih bokserica imamo i Mmaeove zimske gume.
  • Maximo
    1k

Al da smo potpisali ugovor s tim likom na 4 godine...a s RPG-om na 2...
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Pazi ti njega očekivao je da bude u prvih 11 protiv Borusije a Nestorovski penzioner ga siluje :lol: :grin:
  • San Lorenzo
    24.3k
    Sammy Mmae od danas nije dio prve ekipe Dinama do daljnjeg. Čini se da je svoje odigrao — Miro Vugrinec

Super vijest koju sam očekivao par dana nakon Osijeka...nije sramota biti loš, ali ono kako se on ponašao na toj utakmici se ne oprašta, liku je svejedno jel 0-3 ili 3-0...scene na koje sam zamračio su one pred sam kraj utakmice kad svi jurcaju da pokušaju zabiti neki gol, a Samy ležerno vraća loptu s centra golmanu, minutu nakon toga mu treba 30 sekundi da izvede aut na našoj polovici.

Ne ponovio se više takav bilmez u našoj svlačionici.
  • Dani Olmić
    2.4k
    nadam se da su galesic i selahi bili tema
  • morales
    232
    Za ove sto kazu dosao igrat ligu prvaka pogledajte ponovno utakmicu s bayernom igrao je nonsalantno ko da je napusen.Kazete nije maric kriv sto se ne zalaze,svi su osim njega znali da lik debil kojeg ne zanima nogomet i dadnes mu ugovor na 4 godine.Netko je i ovdje na forumu nmg se sjetit tko pisao kako su se navijaci ferencvarosa smijali na spomen njega.
  • Jaro
    12.8k
    ko da je napusen. — morales

Vidim, ima ekipe koja fino upija tekstove "novinarcica" - doslovno preuzeto iz novinskih clanaka s (blagorasistickim) usporedbama s nalusenim Bob Marleyem... Bravo!

svi su osim njega znali da lik debil kojeg ne zanima nogomet — morales

A ovo je jos veca laz:

cestitke struci na uspjesno obavljenom poslu

Lajkam ovakve igrače, Afrikanac born and raised in Europe. Best of both worlds

Dobrodošao igračino!

Po svemu viđenom mislim da je riječ o dosad najvećem pojačanju ovo ljeto

Mislim da je veliko pojacanje, nesto kao Cufre.

Nas 1.stoper, stup obrane, fajter i ZID.
    Doktor, doktorcina od stopera.

Samo neke reakcije "svih koji su znali da je debil kojeg ne zanima nogomet"...
  • morales
    232
    imao je i probleme u ferencvarosu jedva su cekali da ga se rjese,lik se protiv bayerna u lp šeta po terenu kad nema motivacije za takve utakmice kakvog ga ocekivat u hnl u
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.