• Droljo
    9.1k
    Eto, možda tri gola!Paggini

Jedan je za u21 metno. Zato 3. :lol:
  • Daliban
    2.5k
    Od kad je otišao iz hnl-a uspješno je zabio 3 gola. Aj rest maj kejsDroljo
    *2

Zabio je i 3 u HNL-u, nije mu sezona počela prelaskom u Union. Tko osim Kulenovića ima više ligaških na kontu kod nas?
  • Orc123
    8.8k
    kompa Pasalic, takoder onaj kojeg treba dovesti za samo 5mil eura zabio isto cijela 2 gola u super sport ligi! Koliko Mbuku za 100min ali on je macak u vreci jer dosao za 0 eura a Pasko bi kostao samo 5!
  • Droljo
    9.1k

Ok. U pravu si. 5 mil ivanović. 5 mil pašalić i samo 4.5 mil Galešić. Niti 15 miljona nebi potrošili a imali bi brutal ekipu i 3 gola ivanovića. Koliko bi Pašalić zabio?
    Preduhitrio me orc :lol:
  • Daliban
    2.5k
    Ne, u pravu ste vi kaj ste navijali da dovedemo ono drvo Buksu.
  • Paggini
    27.1k
    Zabio je i 3 u HNL-u, nije mu sezona počela prelaskom u Union.Daliban

Od prelaska u union je prošlo tri mjeseca, na taj period se obračunavamo jer pričamo o transferu.

I da se razumijemo, ja čak mislim da je kupovina Uniona smislena i da bi se on mogao tamo snaći i postati igrač jer mislim da je liga super za njega i klub se čini stabilan i pozitivan, ali opet ću ponoviti - tri mjeseca, dva gola, a napadač....

Poanta svega je da se ne produsuđuje nakon dva dana, nakon dva mjeseca nego nakon dvije sezone, jel.

Uvjeren sam da će Cordoba biti majstor. Uvjeren sam da će Kača biti jako dobra rotacija i super u prvih 11 u HNLu, a nadam se i više. Uvjeren sam da Torrente ide za 7-8 milijuna na ljeto. Uvjeren sam bio da će se i Mmaee dobiti, ali eto.

Jedini vjerojatni promašaj će biti Filipović (iako je i sama uloga bezveze, al ajd) i Oliveras jer ne vidim kak će on ikad igrat.

Problem, po meni čak i nisu igrači koji su se doveli, nego igrači koji se nisu doveli. Sviđa mi se profil igrača koji se tražio, način razmišljanja pri dovođenju i micanje od inflatiranog HNL bazena, samo eto - ako su novci bili problem za transfere koji su se htjeli izvesti, sad to nije problem.
  • Daliban
    2.5k
    Problem, po meni čak i nisu igrači koji su se doveli, nego igrači koji se nisu doveli.Paggini

Ti si zreo za politiku.
  • Orc123
    8.8k
    2 cijela u Prvenstvu....nema sta, rjesenje za dugi niz godina...
    Lik u godinu i pol u 1. Super sport ligi zabio 6 golova i kostao bi 5mil eura i o njemu se govori kao rjwsenju za dugi niz godina.....tolko skoro Emreli zabio u polusezoni pa ga otpisali....
  • Droljo
    9.1k
    , u pravu ste vi kaj ste navijali da dovedemo ono drvo Buksu.Daliban

Nemam pojma tko je to.
    Uglavnom, ti bi trebao navijati za lajpcig ili minimum salzburg i da vidiš koliko prospekata po 5-10 miljona se dovode. Ali onda pogledaš realno i oderemo taj salzburg u lp a lajpcig ima 0 bodova u istoj :rofl:
  • Paggini
    27.1k

Dobro pametnjakoviću, znaš šta sam mislio - nije se dovelo šesticu, lijevog beka i trećeg napadača i to je problem prijelaznog roka, a ne ovi koji su dovedeni. Ovi koji jesu dovedeni, po meni, će biti pojačanja osim nabrojene dvojke i uopće mi je glupo divljati i derati po njima (osim po Mmaeeu) jer takoreći nisu ni imali priliku da se ustabile i uigraju.
  • Daliban
    2.5k
    Dobro pametnjakoviću, znaš šta sam mislio - nije se dovelo šesticu, lijevog beka i trećeg napadača i to je problem prijelaznog roka, a ne ovi koji su dovedeni. Ovi koji jesu dovedeni, po meni, će biti pojačanja osim nabrojene dvojke i uopće mi je glupo divljati i derati po njima (osim po Mmaeeu) jer takoreći nisu ni imali priliku da se ustabile i uigraju.Paggini

Dovelo se lijevog beka i dovelo se stopere. Problem je što nisu dovedeni dobri.

Napadač i šestica nikad nisu ni bili ne znam kakav problem, samo sada ispadaju veći problem zbog ozljeda. Nešto s čim se svaka ekipa na svijetu nosi i uvijek će se morati nositi.

Kad već spominjemo dovedene igrače, dovedena su i 3 krila pa nijedno nije neupitni starter. Dva nisu ni na mapi, a Pjaca bljesne na mahove. Bitno samo da se po Pašaliću pljuje.
  • Maxova dijagonala
    1.7k
    Jedini Marićev odličan posao u prijelaznom roku je riješavanje ugovora Jurića,Rukavine,Topića,Šaranića i sličnih.
    Torente je dobar stoper koji mora puno radit na kombinatornoj igri želi li se vratit u ligu petice.
    Mmaee je jedan od najvećih promašaja u modernoj povijesti kluba,Filipovića i Oliverasa neću ni komentirat a za Mbukua i Cordobu ćemo tek vidjet ma da ni oni ne obećavaju da će izrast u nove Oršiće ili Ivanušece.
    Najgore od svega je što ispod radara prolazi činjenica da je Marić htio prodat Sučića u Como za 8 milijuna i dovest mu Elšnika kao zamjenu...srećom,nadzorni odbor je blokirao taj transfer i hvala im na tome jer će tim potezom u budućnosti zaradit dodatnih 10 milijuna.
  • Daliban
    2.5k
    Najgore od svega je što ispod radara prolazi činjenica da je Marić htio prodat Sučića u Como za 8 milijuna i dovest mu Elšnika kao zamjenu...srećom,nadzorni odbor je blokirao taj transfer i hvala im na tome jer će tim potezom u budućnosti zaradit dodatnih 10 milijuna.Maxova dijagonala

:up:
  • Neron53
    934

Kako se za niti jednog igraca, ma tko bio, ne moze garantirati da ce se uklopiti a tako se takodjer za niti jednoga ne moze sa sigurnoscu reci da se nece uklopiti u momcad.
    Jednostavno, dovodjenje igraca je lutrija u kojoj pobjedjuju oni kod kojih se 50 ili vise posto igraca uklopi.
    Mi, za sada se pokazalo, nismo dobitnici na nasoj lutriji. :)
  • Droljo
    9.1k
    Mmaee je jedan od najvećih promašaja u modernoj povijesti klubaMaxova dijagonala

Pre brzo se donose zaključci. Obranu treba uigrati. Stopere upariti. Veza pomagati itd. Možda je dečko naš najbolji stoper ali izgleda da nikad nećemo saznati...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.