• ksapi
    3.2k

Ovo je pravi shit of the day.
    I unatoc takvom pretresu su ufurali 20ak komada :rofl:
  • Mali Zeus
    14.5k
    I unatoc takvom pretresu su ufurali 20ak komada :rofl:ksapi

Pa imali su jebeni vatromet na tribini, doslovno. :D
  • NORTE
    12.4k
    Koliko bi nam sad Bulat i Brodic bili korisni.Kruno

Štednja pred playoff LP u kojem smo bili nositelji.
    Neodgovornost prema klubu i teškoj polusezoni. Lako ćemo.
    Znam da sam pisao i "hvalospjeve" o širini ekipe, ali ne treba ni bježati od kritika.

Međutim, mi smo svoje Hnl bodove gubili dok smo bili kompletni!
    17 bodova smo izgubili u 14 kola (to je jednako 5 poraza i jednom remiju), to je previše za ovu ligu i cijenu naše momčadi.
  • Crni86
    4.9k
    Koliko bi nam sad Bulat i Brodic bili korisni.Kruno

Nije problem istih, mislim da bi se većina ovdje složila da bi igrači dinama trebali biti kvalitetniji. Problem je što za njih nisu dovedene adekvatne zamjene. Pogotovo za brodića, na poziciji osmice imamo ionako previše igrača , iskreno ne znam di bi bulat igrao pored batija, pere, kaće, stojketa, roga i ademija (+ vrba na posudbi). Bulat ne bi ništa novo donio, trkački je slabiji od svih naših igrača, nama je prijeko potreban jedan agresivni i rastrčani veznjak, po mogućnosti da je 6.
  • bongo
    857
    @Paggini

Čisto da se nadovežem da smo na top svjetskoj razini nogometa gledali premještanje Cristiana Ronalda sa krila u čistu špicu jer je nakon 30+ godina izgubio onu brzinu i agilnost od ranije, a nije imao ni blizu problema sa ozljedama kao Pjaca.

Dakle Pjaca kao napadačko rješenje bio bi najlogičniji potez općenito, a pogotovo u situaciji kad nam fali špica.
  • NitkoBitan
    19.4k
    Hoxha je igrao spicu u Slaven Belupu. Ima brzinu, solidno gradenje i visinu.
  • masacusec
    4k
    Bjelica je jučer u vatru ubacio i ove klince; Pavića, Kačavendu i Stojkovića. Na taj način je zadovoljio sve dežurne kritičare koji s kurcem u rukama čekaju naše nove kikseve i paljbu po treneru. Izuzmemo li ovu višu silu (ozljede) i posljedično trenutno krnji sastav momčadi, ova jučerašnja utakmica indikator je insuficijencije igračkog kadra. Stoga, trener Bjelica slaže i delegira ekipu od trenutno najboljih pojedinaca koje ima na raspolaganju i ne vidim u njemu krivca.

Spustimo loptu na zemlju i smirimo tenzije, i vidjet ćemo da nije sve tako crno.

Pred prošli derbi na Maksimiru, svi su pisali: „hajduk se raspada“. Dinamo to razvaljuje, Dinamo je opet prvak“ i sl.
    Vidim velike sličnosti te tekme s ovom nedjeljnom.
    Svi u split!
  • Droljo
    9.1k
    Zanimljivo bi bilo vidjeti lijevo hoxhu, desno mbkuua, u špici pjacu a iza njega baturina. :yum: i idemo na gol više.
  • The Undertaker
    5.9k
    Znači jučer naša B ekipa odigra protiv Borusije A solidnu utakmicu i zaključak je da nemamo kvalitete. Ima tu još posla ali temelji su dobri. Ne znam što je u svlačionici i kakvi su planovi za Hajduk pa neću previše kritizirati ali igranje bez napadača mi je jedna od gorih ideja u zadnje vrijeme, pogotovo kad imaš Mbukua i Hoxhu na klupi a nije vjerovatno da će igrati u nedelju.
  • marcio amoroso
    37.7k
    Mi ne možemo iznijeti loptu ni protiv Rijeke jer imamo previše igrača koji su loši na lopti i nama gore treba napadač koji protiv stopera može dobiti zračni duel.

Jučer doslovno niti jednom do sedamdesete minute nismo pokušali izaći po zemlji. Nabijali smo naprijed i nadali se drugim loptama.

Pjaca može igrati naprijed, ali također ne može dobiti dvoboj glavom protiv stopera i u ovoj konstalaciji ne bi bio koristan naprijed.
  • OsamŠest
    3.6k
    Jednostavno ova momčad nema kvalitetu za razinu natjecanja kakva je LP.
    Posebno ne bez Petkovića..

Protiv ekipa iz EL (kakvi smo i mi sami) možemo odradit kvalitetan posao, što smo i napravili (Slovan, Salzburg, vjerujem i Celtic), sve ostalo je bonus.

To je realnost..
  • Droljo
    9.1k
    nama gore treba napadač koji protiv stopera može dobiti zračni duel.marcio amoroso

Znači ni dudu sa 25 godina nam nebi služio. Mi smo taoci loših trenera koji su svu taktiku temeljili na petku i spuštanju, zadržavanju lopte te proigravanja na brza krila pogotovo oršića. Zato i nemamo igru ali imamo rezultate i šta sad reći?
  • Simpatizer
    397
    Jel se zna vezano uz prodaju dresova, kako to u Hrvatskoj funkcionira u smislu zarade?

Jel funkcionira tako da klub dobije određen postotak svakog prodanog dresa (a ostatak Castore-u, Nike-u, Adidas-u), ili se potpiše ugovor da klub odmah dobije novce za više sezona a sav revenue onda ide proizvođaču dresova tih par sezona?
  • Haza
    6k
    nama gore treba napadač koji protiv stopera može dobiti zračni duel.marcio amoroso

Po meni jučer nam nije trebao napadač koji će dobiti zračni duel, već napadač koji će napadati dubinu. Mi jučer nismo odigrali ništa u tranziciji, niti jedna uigrana akcija, tipa Kačavenda prođe jedan na jedan nitko ne napada dubinu, da bar on pokuša dodati u dubinu pas.
    Jučer smo odigrali utakmicu takvu da gol ne bi dali da se igra još deset dana, to je najveći poraz Bjelice jučer.
    Isto se dogodilo protiv Rijeke, i ne treba bježati od činjenice da Bjelica nije napravio upgrade od 1 posto u odnosu na Jakira, to pišem kao nekakav fan Bjelice, a sve manje vjerujem u njega, i sve manje mi se sviđaju izlike nakon svake utakmice koje ima.
    Jednostavno izgledamo bezidejno, a to nije problem od jučer. Hoxha je ušao na Euru, i doslovno radio dar mar našoj obrani, ali zato jer je imao kome dodati nakon što je napravio igrača više. Hoxha kod nas polako nestaje.
    Napadačka kretanja su nam jako loša, a Rijeka, koja isto nema napadača, nas je u tranziciji rastavila, Osijek također, Gorica također, nama je jučer tranzicija bila nula. Jedini bljesak u kontekstu tranzicije su bili Slovan i Salzburg.
  • Droljo
    9.1k
    Napadačka kretanja su nam jako lošaHaza

Al smo zato u obrani šuplji.
    Zajebavam se malo ali dinamo (nogomet) je pobjede i porazi. Sve to ide u staž. Ja sam optimist i mislim da bude sve u redu na kraju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.