Plava vam je boja suđena?
- Znam na što ciljate, i ispada da jest. Jer, otkad znam za sebe, tata mi je usadio ljubav prema Dinamu. On je vatreni, vjerni dinamovac, i sjećam se kad me kao klinca vodio na Maksimir, pobijedili smo u Europskoj ligi Hearts sa 4-0, a onda smo kasnije išli i u Vinkovce, što nam je iz Broda bilo bliže nego ići u Zagreb. Danas toliko ne stignem sve pratiti, ali jest, plava je boja standard - smije se.
Kad smo kod poziva...?
- Izbornik mi je poslao poruku nakon ovih golova i utakmice, i to mi puno znači, ali znam da je sve na meni. Samo naprijed. Jer, to je jedino o čemu razmišljam i čemu se nadam. Njemačka ili Hrvatska? Za mene je postojala samo Hrvatska, pričali samo hrvatski, išao sam u hrvatsku školu, pratio sam reprezentaciju i Dinamo... za mene, dakle, nije bilo dvojbe. No nikad nije ni bilo njemačkog poziva, tako da je bilo još i jednostavnije. Ali da je i bilo, ne bih dvojio niti sekunde. Ovo je srce. Strast. Meni osobno - sve.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.