• Sajla
    6.1k
    Vaha o Mmaeeu:
    "Kakav je karakterno?
    Izvanredan, to za njega mogu posebno naglasiti, taj dečko nikad nije radio probleme, barem ja nisam imao s njim nikakvih problema, ali ne znam zašto ga nisu vodili na Svjetsko prvenstvo, jer mislim da je to zaslužio.

Koje su mu najbolje strane, što bi trebao popraviti?
    – On ima sve, atletski je građen, tehnički jako dobar, možda bi mu trebala malo brža predaja, to sam i ja od njega tražio. Jako je siguran u sebe, ponekad čak i nonšalantan, možda bi trebao biti bezobrazniji u duelu, ali jako je fin dečko, moralne i psihološke strane su mu izvanredne, klasni je obrambeni igrač. Sad njegove ambicije moraju biti velike, fizički mora biti potpuno spreman, bez toga danas nema nogometa"

Ne kužim, jednostavno ne kužim. Ako nije ostavio takav dojam na Vahu, zašto bi to govorio? Zašto bi naglašavao ovakve stvari, zašto ne bi jednostavno rekao da je korektan tip jer ga ne želiš pljuvati i onda pričao samo o njegovim nogometnim karakteristikama?
    Ostavio je dobar dojam početkom sezone, šteta što je otišlo u ovom smjeru. Napisao sam nedavno da, ako treba, Neno potjera nekog kao '98. Ćiro Cvitanovića iz reprezentacije i baš mi je Mmaee bio u primisli kao kandidat za to, a sad se izgleda to ostvaruje. Šteta. Baš sam se nadao da smo doveli rješenje za stopersko mjesto koje će potrajati par godina.
  • ElDorado
    492
    Nije prosao pripreme. Dosta bitno.
  • MarK
    740
    Pozicioniranje dotičnog je katastrofalno. Prečesto zaboravlja na igrača sad jel to stvar manjka kvalitete ili viška lijenosti i opuštenosti ne znam. S obzirom na ugovor bilo bi idealno kad bi ga poklonili nekim arapima ove zime. Previše on ima godina da bi bolovao od dječjih bolesti.
  • Facke
    4.1k
    Glejte Samy Mmaee je dosel da igra Ligu Prvaka. I to je to.
    I jbg normalne da mu je pukel film kad ne igra. Same kaj je do sad pokazal? Nis posebne. Kad je dobil sansu onda je zasral i igral ko da ga boli kurac, osim na pocetku sezone.
    Sve druge katastrofalne bile.
  • Miro Vugrinec
    5.8k
    Sammy Mmae od danas nije dio prve ekipe Dinama do daljnjeg. Čini se da je svoje odigrao
  • Big Daddy
    1.4k
    Zamisli, on izgubio kontrolu kad je čuo da nije u prvih 11., nek sada izgubi dozvolu za igranje u Dinamu.
  • Maxova dijagonala
    2k
    Nek ide nosit vodu Mikiću i Šunti samo da ga više ne gledam u Dinamu.
  • Captain America
    18.4k
    Nakon najnovijih informacija, molim da se kolegu Emila vrati na forum.

Hvala unaprijed.

Cap out.
  • Haza
    6.4k
    Ne kužim, jednostavno ne kužim. Ako nije ostavio takav dojam na Vahu, zašto bi to govorioSajla

Pisao sam o tome, Vaha nije bio trener Mmaeeu nego izbornik, koji s njim provede par dana, i naravno da je Mmaee u repki Maroka bio mali miš, i bio je sretan da je uopće pozvan.
    Recenziju o igraču može dati samo onaj koji je s njim svaki dan.
  • Jurki
    13k
    nadam se da je i transfer uskoro.
    Jer bi tek bila katastrofa da ostane na placi.
  • Sajla
    6.1k
    Vaha nije bio trener Mmaeeu nego izbornikHaza

ali da se jedan Vaha može toliko prevariti...
  • NKDZ86
    2.2k
    vjerovatno je uvijek pozdravljao, pitao kako ste, nosio lopte...a kad ono crna kronika...
  • Chempers
    250
    Od ovog debila su smijesniji jedino oni koji su u njemu vidjeli Van Dijka kojeg je Ferencvaros svom silom htio zadržati al eto nisu uspjeli. Sutnut ga nogom u guzicu čim prije.
  • Haza
    6.4k

Ja sam se isto dosta navukao na komentare Vahe, ali pitanje je i kako je novinar interpretirao razgovor.
    Mmaee mi generalno od starta izgleda kao neka uvrijeđena wannabe zvjezdica, a realno, lik je do jučer igrao mađarsku ligu.
    Dogodi se da igrač i klub nekad i ne kliknu, pogledaj Drmić/Rijeka i Bočkaj/Osijek, i njih dvojicu kod nas.
    Kažem, SD sad nek ispravi grešku zvanu Mmaee s jakim novim stoperom.
    P.s. sad na zimu, realnije je očekivati dolazak igrača na posudbu s pravom otkupa.
    I još jedan p.s. jučer sam vidio Miškovića, bio je na tekmi, tko zna koje su bile teme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.