• NKDZ86
    10k
    ipak nije to liga prvaka, nema guranja za rukav i karata koje izlaze na stražnji izlaz.
    jako bitna tekma, šteta, nadam se da budemo ipak napunili taj kavez
  • Liks90
    5.3k
    Di su sad svi ti bratislava, munchen, Salzburg navijači koji su pričali kao šta se radi popis Itd? Te kaj samo zanima Europa, zakaj se neide u Split sad?!
  • Probirštift
    1.6k
    Te kaj samo zanima Europa, zakaj se neide u Split sad?! — Liks90

Valjda im je daleko :rofl:
  • Olmic
    6.1k
    Jedno pitanje, smo ove godine opet stoka pa nas u busevima na dugopolju trpaju ili smo gospoda do stadiona?
  • Dand
    16

ja ne znam gdje bi smjestili jos 60-tak vozila na onom malom parkingu i izmedu pomocnih terena ...
  • bbb medimurje
    5.3k
    Tolko vike i krike oko nepravilnosti tovara za kavez i sad kad je pravilan i iznosi 5% mi ne rasprodamo
    Svaka nam cast.
  • deda
    48.5k
    Rano je jos reći dečki. Ne idite pred rudo.
  • Neron53
    2.8k
    Ekipa, nije bas neka fora da se izrugujete/ismijavate malom interesu. To nam bas neide u cast.
    Trebali bi biti sretniji da ulaznice planu, da je interes veci od ponude.
  • Liks90
    5.3k
    svi želimo da je interes ogroman, Al očito nije kao za europska gostovanja…po čemu je Bratislava, munchen ili Salzburg bitniji od Splita?! Ni po čemu…
  • Yery
    115
    Koliko nepotrebnih gluposti ovdje neki pišu. Pa ti buraz koliko si postova nabio u kratko vrijeme na forumu sigurno nigdje niti ne ideš. Ovo ruganje je totalno nepotrebno. Uvijek isto pišu ljudi pred neku veću utakmicu. Sami sebi se rugamo i drugima dajemo materijala.
  • seljak86
    3.2k
    Planut će u slobodnoj prodaji sutra. Mislim da je najmanje ljudi koji su članovi, a bez godišnje.
  • deda
    48.5k
    Inače vas 95 % skače pred rudo na bilo kojoj temi. Čekajte dok "debela baba otpjeva svoje" pa onda udrite. A to vam ozbiljno savjetujem i u bilo kojoj drugoj sferi zivota da učite i prakticirate.
  • tigric
    1.4k
    Jel ima info koliko je prodano do sada?
  • deda
    48.5k
    Nešto preko 1.000
  • jedan u nizu
    20.1k
    Di su sad svi ti bratislava, munchen, Salzburg navijači koji su pričali kao šta se radi popis Itd? Te kaj samo zanima Europa, zakaj se neide u Split sad?! — Liks90

Ti ljudi koji su prigovarali zbog nastale situacije oko Bratislave su kupili kartu.
    Samo sada nema nekoliko stotina\tisuca ljudi kojima je ovo hit europsko gostovanje kao Bratislava, pa da u slobodnoj prodaji ostane samo 100 komada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.