• NKDZ86
    2.2k
    ipak nije to liga prvaka, nema guranja za rukav i karata koje izlaze na stražnji izlaz.
    jako bitna tekma, šteta, nadam se da budemo ipak napunili taj kavez
  • Liks90
    2.5k
    Di su sad svi ti bratislava, munchen, Salzburg navijači koji su pričali kao šta se radi popis Itd? Te kaj samo zanima Europa, zakaj se neide u Split sad?!
  • Probirštift
    576
    Te kaj samo zanima Europa, zakaj se neide u Split sad?!Liks90

Valjda im je daleko :rofl:
  • Olmic
    3.7k
    Jedno pitanje, smo ove godine opet stoka pa nas u busevima na dugopolju trpaju ili smo gospoda do stadiona?
  • Dand
    1

ja ne znam gdje bi smjestili jos 60-tak vozila na onom malom parkingu i izmedu pomocnih terena ...
  • bbb medimurje
    3.3k
    Tolko vike i krike oko nepravilnosti tovara za kavez i sad kad je pravilan i iznosi 5% mi ne rasprodamo
    Svaka nam cast.
  • deda
    34.3k
    Rano je jos reći dečki. Ne idite pred rudo.
  • Neron53
    929
    Ekipa, nije bas neka fora da se izrugujete/ismijavate malom interesu. To nam bas neide u cast.
    Trebali bi biti sretniji da ulaznice planu, da je interes veci od ponude.
  • Liks90
    2.5k
    svi želimo da je interes ogroman, Al očito nije kao za europska gostovanja…po čemu je Bratislava, munchen ili Salzburg bitniji od Splita?! Ni po čemu…
  • Yery
    94
    Koliko nepotrebnih gluposti ovdje neki pišu. Pa ti buraz koliko si postova nabio u kratko vrijeme na forumu sigurno nigdje niti ne ideš. Ovo ruganje je totalno nepotrebno. Uvijek isto pišu ljudi pred neku veću utakmicu. Sami sebi se rugamo i drugima dajemo materijala.
  • seljak86
    2.7k
    Planut će u slobodnoj prodaji sutra. Mislim da je najmanje ljudi koji su članovi, a bez godišnje.
  • deda
    34.3k
    Inače vas 95 % skače pred rudo na bilo kojoj temi. Čekajte dok "debela baba otpjeva svoje" pa onda udrite. A to vam ozbiljno savjetujem i u bilo kojoj drugoj sferi zivota da učite i prakticirate.
  • tigric
    400
    Jel ima info koliko je prodano do sada?
  • deda
    34.3k
    Nešto preko 1.000
  • jedan u nizu
    9.3k
    Di su sad svi ti bratislava, munchen, Salzburg navijači koji su pričali kao šta se radi popis Itd? Te kaj samo zanima Europa, zakaj se neide u Split sad?!Liks90

Ti ljudi koji su prigovarali zbog nastale situacije oko Bratislave su kupili kartu.
    Samo sada nema nekoliko stotina\tisuca ljudi kojima je ovo hit europsko gostovanje kao Bratislava, pa da u slobodnoj prodaji ostane samo 100 komada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.