• tigric
    400
    Pa dosta dobar odaziv godišnjaka čak. Možda se i nece rasprodati sve, no svakako dobra brojka
  • Neron53
    933

Pa naravno da nije. Cemu cudjenje?Tko normalan je ocekivao da ce biti slican interes? Split nije odrediste gdje bi par soma ljudi setalo i zajebavalo se.
  • Niko1986
    286

Ja sam prigovarao i kupio kartu za Split, kao i vjerujem većina takvih. Gdje su oni kojima su podijeljene karte i kojima se u Bratislavi mora objašnjavat da ne snimaju?
  • Tom Hanks
    3.2k
    Jel ti ljudi idu na utakmicu ili se idu opijati po nekakvim krčmama?Ja mislim da je jednom navijaču utakmica prioritet a ne cuganje ispred tommyja kako su si oni zamislili
  • doubletrouble
    1.3k
    Split nije odrediste gdje bi par soma ljudi setalo i zajebavalo se.Neron53

Pa na kojim se to gostivanjima uopće može šetati okolo i zajebavati osim onima u europi? Kao da je jedini smisao gostovanja da ti je omogućeno razgledavanje grada
  • DrawTube
    5.5k
    Slažem se s Neronom. I sam bi 5x prije otišao npr u Munchen nego u Split. Em prije tekme mogu razgledati grad, tenzije za vrijeme tekme neće biti ni 2% razine tenzija za derbi

Također kad čujem priče i hendlanju gostiju kao stoke kod Dugopolja, čekanja satima tamo, pa i one videe kamenovanja autobusa s navijačima, neka derbi prije pogledat na Tv ili kad je na Maksimiru. I tako razmišlja još dosta ljudi.

Također ne bih išao jer iako mogu dat 100% na navijanje vjerujem da bi uzeo mjesto čovjeku koji bi možda dao 150% a u kavezu od ~1750 mjesta ka derbiju svaki čovjek je bitan

Pa na kojim se to gostivanjima uopće može šetati okolo i zajebavati osim onima u europi?doubleteouble

Ak maknem tramvaj gostovanja tj Goricu i Loksu, može se bez problema setati po gradu u Puli, Koprivnici, Varaždinu i Šibeniku. U puli možda ne sa šalom i bbb duksom, ali nema nikakvog problema s šetnjom prije a vjerujem ni s kojom pivom prije tekme
  • don
    7.5k
    Nešto preko 1.000deda

pa to nije uopće loše za sad
  • SAS1987
    15.1k
    nemre se nać studente za te pare, pa naravno da ne mozes, pa ko ce radit za 5e, piva je 3.5e, kokice 5e...ne budite židovi, platite naše ljude ili dofurajte nepalce!NKDZ86

Mmae :lol:
  • NKDZ86
    2.2k
    više nema čekanja na dugopolju ni slično. ide se s autima do stadiona i tamo se parkira. također ide se drugim putem, zaobilazi se glavna cesta.
    isplati se itekako otić.
    mozes se setat i u tim gradovima koje si naveo pa ako naletis na krivo mjesto u krivo vrijeme ...
    razumijem kaj oces rec, al na poljud dolaze i obitelji s djecom, dedeki, itd, ak oni mogu...
  • Neron53
    933

Pa o tome se i radi....nemamo mi 5 soma zainteresiranih osim kad se ide u Minhen, London....malo setnja, shoping , naslikavanje...
    Sta se cudite ko pura dreku...
  • IstokKa96
    780
    Meni je draže u st 500-700 ljudi u kavezu, nego od 'jucer' 1700 jer razumijem kako šoder Dugopolja, Prometove 'harmonike' i poljudska 'skoljka' neće privući IG vatrice i FB lajkove poput LP gostovanja, a i ne treba 3 dana godisnjeg ni 1000 e...
  • Peškaman
    5.1k
    Di su sad svi ti bratislava, munchen, Salzburg navijači koji su pričali kao šta se radi popis Itd? Te kaj samo zanima Europa, zakaj se neide u Split sad?!Liks90

Nije nitko komentirao popis grupe koja je dobila koliko je dobila. Pričalo se o tome da je ostatak karata za Bratislavu ispod stola podijeljeno. Klub još uvijek nije izašao s objašnjenjem kako je došlo do toga a čini mi se,niti neće.
    Gostovanja u Europi izazivaju veću potražnju u svim klubovima pa tako i kod nas,veće natjecanje,veći izazov,veći glamur.
    Ne znam do kada se mislite čuditi što simpatizeri radije potegnu do Londona nego do Splita.
  • criticus
    2.6k
    Inače za Celtic nema više karata za SG. Ostalo je još nešto po krajevima ZG.

Oduševljen sam kako napredujemo iskreno. Od 1000 ljudi na tribinama domaće utakmice do negodovanja jer je samo 1000 prodano za gostovanje dok još zaštićena prodaja za članove traje. Di će nam tek bit kraj kad bude onih što su izvisili za Slaven Belupo jer nisu došli u 3 ujutro.
  • Liks90
    2.5k
    prešutit ću tvoj komentar djelomicno…nema smisla…Al Ak te bas zanima idem od 2008. svuda :wink: napiso sam ono kaj pola ekipe kaj ide na tekme misli…i bok
  • Liks90
    2.5k
    Za celtic:

SG 420
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.