• Dinamosaur
    1.7k
    Kad bi se razmatrale ponude za naša dva najbolja eksponata, Baturinu bi pustio ove zime, Sučića ne
  • Majki2111
    3.4k
    Gledam ljude poslije tekmk, ja tužan sav, a ekipi OK normala, kažu nije bitna utakmica. KAKO NIJE BITNA, KAKO JE BITNIJA OVA U NEDJELJU?!

Priliku pobijedit Hajduk imaš 4 puta godišnje, 2 put na Poljudu svake sezone. I remi tamo je isto dobar rezultat i ostavlja realne šanse za naslov. A pobijedit finalista LP imaš priliku jednom u životu. Neki bi se stvarno trebali zapitat. Pobijedom dolaziš na preko 80% vjerojatnosti da prolaziš u iduću fazu natjecanje koju nikad u životu nisi prošao.

Bitnija je jedna pobikeda na Hajdukom? Jesu li stvarno tako bitni?
  • Jurki
    13k
    pobijediti Dortmund i sa kompletnim sastavom je jako tesko i vjerojatno od 10 utakmica dobili bi 1,2 maks, mozda 1 nerijeseno i ostalo bi spusili.
    U Ligi prvaka imamo jos lufta vloviti prolaz dalje.
    Protiv Celtica, pa i Milana mozemo traziti bodove.

Pobjedom u Splitu.. smanjujemo razliku na -1.. i vrlo lako moguce da bi kroz 10 dana preuzeli vodecu poziciju na tablici..
    te cinjenice okrecu momentum lige, guse euforiju dole, daje im do znanja da i uz nas natrpan raspored su im sanse minimalisticke.
    Osvajanjem titule imamo vrlo vjerojatno direktan plasman u Ligu prvaka.. a to opet povlaci sve benefite dugorocne financijske stabilnosti kluba.

Ako se ne ulovi prolaz dalje, nebu smak svijeta.. ali ak se ne ulovi titula bit ce veliko sranje i problemi za klub.

Tak da.. nedjelja je bitnija od Dortmunda.
  • Droljo
    9.4k

Majki frende desetkovani smo bili jebački. Bez cijelog veznog reda. Ali dečki su grizli, ako takvi izađu na poljud imat ćemo 0:3 na poluvremenu. Tovare se mora dobiti da bi imali šansu na godinu opet ganjat dortmunde i ine. Ovaj put nije prošlo, ali imamo još utakmica. Celtic je naša istina.
  • vjeko1701
    9.8k
    A pobijedit finalista LP imaš priliku jednom u životu.Majki2111

Kako volim ovakve dramatične izjave a prije dvije godine smo dobili osvajača LP (usput i finalista).
  • The Undertaker
    6k
    A u siječnju 2025. igramo sa još jednim takvim.
  • NKDZ86
    2.2k
    mi imamo previše igrača koji ili nisu za dinamo ili su dali svoje (strani igrač na klupi nema smisla): Zagorac, Rog, Ogiwara, Bernauer, Theo, Mmaee, Ademi...
    već smo trebali uigravati naše dečke (Pavić, Vrbančić, Mikić), a ne ove raubati do kraja...
  • serbus
    4.4k
    Nebi previše o terenu jer kako Bijelica kaže oni s diplomom su tak odlučili.
    Mene lagano počinje živcirati prodaja pive koja je postala perfektna i brza a to je ujedno i loša stvar. Ja kad sam vidio more "navijača" jučer na 0:0 kako se dižu tokom tekme a pogotovo tamo malo prije 40min kad smo još bili živi kako sline prema pivi i kobasi za par godina smo navijački rang amera.

Treba zatvoriti izlazak sa tribine dok traje tekma na sjevernoj tribini osim klincima za wc, a gunđamo za ekipu kaj ide prije sa zapada a ovdje se pak daje za pivu.
  • MarK
    740
    Cordobu bih na zimu proslijedio na posudbu u Istru ili Loksu da se prilagodi na ligu i uđe u pravi ritam.
  • flexXy
    2.5k
    Apsolutno mi je svejedno hoće li se stadion u Kranjčevićevoj izgraditi ili neće, to nije naš dom i nikad ne smije bit.
  • nemapredaje
    3.8k

To će nam biti vikendica dok se dom renovira(blago rečeno).
  • flexXy
    2.5k

Dok se ne rjesi sve oko Maksimira mi je to sve u domeni obecanje, ludom radovanje.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    po prvi put pocinjem sumnjati da se ova sezona moze okrenuti, mislim da ce jubilarna 20 godisnjica biti i zadnja.
  • Mandelinho
    427
    Stojim uz tebe i kada ti nejde, i kada je tesko… sa tobom sam ja…
  • Endeavour
    626
    Da, ovo postaje malo veći izazov od prijašnjih sezona. Alo stalno ponavljam, mora se i to jednom dogoditi.

Biti će sezona gdje ćemo se čupti za svaki bod. Postoje draži i u tome, a ne samo +15.
    Jedini problem koji vidim je da se ljudi okrenu protiv igrača/trenera, što bi imalo katastrofalne poslijedice. Ne smijemo dozvoliti da se zatruje atmosfera oko DInama.

Podrška uvijek, a pogotovo u ovakvim situacijama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.