• Liks90
    2.5k
    Stanje za celtic:

SG 55, ZG 475
  • NKDZ86
    2.2k
    nemre se nać studente za te pare, pa naravno da ne mozes, pa ko ce radit za 5e, piva je 3.5e, kokice 5e...ne budite židovi, platite naše ljude ili dofurajte nepalce!
  • Vk1986
    16
    Ima li kog na karatani?
  • Liks90
    2.5k
    Jel se zna koliko je prodano za st?
  • Papastrumf
    12.9k

Jel znaš uopće kolika je satnica? Što se praviš pametan?
    Dođi radi, nauči sustav, nauči blagajnu, nemoj gledati niti ići na utakmice jer moraš raditi do kraja poluvremena.
  • NKDZ86
    2.2k
    ako je satnica 5e, nije čudno da niko neće radit to za te pare...
    koja je druga solucija ako nitko neće radit?
    ...
    a za st vjerovatno će ostat i za sutra karte...
  • Vk1986
    16
    na karatani 10 ljudi
  • Paggini
    27.1k
    nemre se nać studente za te pare, pa naravno da ne mozesNKDZ86

Buraz doslovno svi studenti rade za 5 eura, radim u agenciji i dosta mojih klijenata ima studente kojima iz kojekakvih razloga moja agencija isplaćuje ugovore. Za puno ozbiljnije, zahtjevnije i zajebanije poslove od upisivanja imena i prezimena ekipa dobiva 5 eura.

Nemoj srat po svome klubu samo da sereš, malo istraži pa ćeš vidjeti da je 5 eura standard.

Samo usporedbe radi, to je 40 kuna i to je minimum. Prije 10 godina kad sam ja radio kao student, satnica minimalna je bila 15 kuna.
  • Simpatizer
    397
    Buraz doslovno svi studenti rade za 5 euraPaggini

Super mi je kako je klub onda tim studentima izišao u susret i ponudio im nešto jeftiniju cijenu ulaznica kao i većina drugih europskih klubova
  • NKDZ86
    2.2k
    kak misliš?
    ...
    ja to razumijem , ali ako niko neće radit kaj ne možemo povisit malo tu satnicu (6, 6.50 e) pa možda nekog nađemo , koja je druga opcija?
  • Simpatizer
    397
    ma bio sam sarkastičan. Uglavnom većina klubova u Europi izađe u susret studentima ili ima neko pravilo da su jeftinije ulaznice za "young adult" demografiju da i ti koji zarađuju 5€/sat mogu doć na tribine

Kod nas tog nema nego plaćaš isto imaš li 19 ili 65 godina.

Što je po meni glupo jer nije da nam je stadion pun svaku utakmicu i da je potražnja za kartama ne znam kakva , a većini studenata ti je onda za redovne dolaske jedina opcija sjever

Ovo za karatanu sam uvjeren da kad bi povisili satnicu da bi bilo potražnje za tim poslom, imaš hrpetinu studentica koje ne prate nogomet niti ih je briga za Dinamo ali bi se angažirale za 7-8€/sat jer rade po trgovinama za minimalac gdje je 10 puta teže bit na blagajni, ali šta ja znam o tome
  • deda
    34.3k
    Satnica nije 5 eura. Više je. I ima dovoljno studenata trenutno. To što se moralo čekat 15 minuta nije valjda takva tragedija. 90% ljudi je jučer kupilo karte u roku od minute.
  • Simpatizer
    397
    nije 5 eura. Više jededa

Onda nema problema
  • ksapi
    3.2k

Odakle tebi uopce informacija da nitko ne zeli raditi i kolika je satnica?
    Bolesno koje vi gluposti ovdje lupate, samo da bi srali nesto
  • deda
    34.3k
    Karata ima za Split još dovoljno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.