• Zagreb1992
    1.8k
    Bjelica koliko god da je donio bodova u LP toliko smo njegovom krivicom izgubili bitne bodove u HNL-u ..
  • Jurki
    12.8k
    Mi nekaj seremo.. po igri i igracima. Bologna (igra inace Serie A, jednu od najjacih liga Europe).. veceras tek u 5.kolu zabila prvi gol. Haloo prvi gol... a mi skupili 7 bodova..

Malo realnosti svima nebi skodilo.
    Ocekivati konkurentnost finalistu lige prvaka ako ti fali 5 stozernih igraca moze samo lud covjek.
  • Noel
    7k
    Neznam kaj su neki očekivali danas dosta solidna tekma unatoč hrpi ozljeda. Svima je u glavi derbi i to je prioritet u ovom trenutku. Derbi Belupo Celtic ključnih 9 bodova ove sezone.
  • Hnlovac
    1.2k
    Screenshot-20241127-235011-Cut-Paste-Photo-Seamless-Edit.jpg
    Ono kad se pol navijača svađa i dramatizira nakon poraza al tebe to ne dira jer si chill lik
  • Kermit
    136
    Igramo bez 5 stožernih igrača. To ne mogu nadomjestiti niti City niti Real. Skupiti se za derbi i odigrati muški po tri boda. Isto os Celticom.

Na zimu riješiti par igrača i bit će to dobro.
  • Maksim Maksimirski
    6.3k
    Realno, sve očekivano. 5 klasa su jači od nas i to je naša realnost. Svaka pobjeda u ligi prvaka, a da nije Bratislava, Salzburg, Young Boys ili takva ekipa je čudo i dogodi se samo kad se pogodi milijun stvari.

Protiv Monaca ti se pogodi enormna količina kiše, očajan teren, sramota protiv Bayerna koju zelis isprat i novi trener di svi idu duplo jače da zgrabe pozicije. Naravno i oni te malo podcijene i onda odigraš 2:2 uz maestralnu tekmu svih. Ovaj Salzburg je kanta za napucavanje u ligi prvaka, Slovan također i to je nešto sto nije da je očekivano, ali i nije neko čudo kad daš 200 ppsto i staneš čvrsto, organizirano.

Ali po meni, ekipa nam je trenitno daleko od idealne, rekao sam na početku sezone da mislim da smo precjenjeni i da je ovo možda i najlošiji Dinamo u zadnjih 6 godina(sve ekipe su nam bile brutalne pa ima i do toga). I kako sezona odmiče sve sam u to sigurniji.

Imaš u rosteru puno osrednjih igrača, koji su kao ajde dobra razina za hnl, ali ne i za nešto vise. A pravih klasa gotovo ni da nemaš uz Bata i Sucica. Petko je nažalost ozlijeđen(ima ogromnih problema s Trbušnim zidom, to igrači znaju vuc po par godina i pitanje oce li ikada vise biti spreman 100 posto). Ostatak igrača od Roga, Ademija, Ristovskog, Tbeophilea, Pjace pa i Misica to su sve stari istrošeni igrači čiji je najbolji dio karijere prošao i svakih par mjeseci su samo lošiji.

Na stoperakoj poziciji smo loše pokriveni, Theophile kojeg smo prije dvije godine otpisali jer je star nam je glavni i najpouzdaniji stoper, Torrente je drugi stoper, a brzinom je to nažalost jako tanko i za hnl. Kad se stane s 5 igrača kompaktno, tu je on dobar jer je drzak i ide u kost, ali čim je na širem prostoru znaš da si gotov.
    Na desnom beku ti je stari Rile koji nikako ne bi smio biti nedodirljiv, a on to je. Na lijevom raubas najspremnijeg igrača RPG-a. Zadnjeg veznog zamjenu nemamo. Špica imaš samo Kuleta zdravog. Krila imaš ih 6-7, ali nitko ko bi sam rješavao tekme i ko bi dobosio u kontinuitetu nešto.

Znaci imamo svega puno, ali fali nam opet toliko toga. Sto bi se reklo nit smrdimo nit mirisemo i takva nam je i igra veći dio sezone. Morat ćemo u zimskom roku, dovest 4-5 pojačanja ali pravih modernih igrača, čvrstu šesticu, pravog lijevog beka, desno prebaciti RPGa, a možda se i dobri stari Moha vrati. Dovesti treću špicu i dovesti jedno pravo hitro krilo. Za to sve ti treba 7-8 milja, a s obzirom na zarađeno od lige prvaka i ne velike transfere na ljeto morali bi imati novaca za to.

Sad je pred nama ključna tekma možda sezone, okej rano je još, daleko je titula, ali izgubimo li tovari nam bježe na -7 i imaju nakon Rijeke 5 lakših tekmi, a mi i dalje u ritmu srijeda-subota. Znaci od devkiju očekujem da daju zadnji atom snage i prizemlje tovare i to bi mogao biti ventil da se okrene ovaj turobni i los dio polusezone. Svi zajedno, fokusirano i fajterski do 3 boda. A kasnije za mjesec dana posvetit se pojačanju rostera
    Miro Vugrinec

Bravo! Sve je rečeno.
  • Str1nger Bell
    1.4k
    Ovo danas je poraz sportskog direktora.
  • Dudu 9
    354
    Očekivalo se valjda da ćemo sa Pavićem, Kačavendom i Stojkovićem pobjediti finalista lige prvaka.
    Jest ovo navijački forum, ali malo realnosti ne bi bilo na odmet.
  • Bruh
    985
    Joj ove spike o realnosti... igra se na jednu utakmicu u kojoj se može sve. Prije je bila realnost jer bi jednu možda odigrao x il dobio a drugu bi te nakantali. Sad svatko iznenađuje svakoga. Tko je evo mislio da će Real nakon 5 kola LP imat 6 bodova i bit još uvijek ispod dinama...
  • Boycie
    1.5k
    Ne boli me ovaj poraz ni malo, ako smo dali krila Stojketu, Kaci i Pavicu, super.
    1 gol mozda previse.
    Normalan stadion, doma smo jaci 30% po defaultu, ledili bi krv u zilama, doslovno.
    Tovari nas cilj br 1.
    Celtic nas cilj br 2.
    Samo ludjaci ti jos i vjeruju.

Ludjak.
  • Dudu 9
    354

Nisu to nikakve spike nego činjenica. U rosteru si danas imao 3 igrača bez iskustva u LP, jedinu dostupan napadač ti nije bio 100% spreman. Ne znam na koji foru smo to mi njih trebali nadigrati.
  • Guela16
    7
    Pronađen zlatni prsten na sjevernoj tribini, ako neko slučajno zna ko ga je izgubio nek se javi, bilo bi dobro negdje ovu informaciju izdvojiti
  • jedan u nizu
    9.3k
    Izgubili smo od prošlogodišnjeg finalista LP 3-0, i to bez 5 (PET!!) standardnih prvotimaca (medu kojima je nas najbolji igrac i prvi golman).
    Vau.
    Big faking vau.

Bilo pa prošlo, idemo sada zgaziti tovare i sanjati onaj Celtic!
  • NitkoBitan
    19.4k
    Ovo danas je poraz sportskog direktora.Str1nger Bell

Ajde molim te... Kaj je nama tocno trebalo da izvucemo bod ili pobjedimo ovu utakmicu? Jel bi pomogao mozda Bulat ili Brodic? Koji je to X faktor?
  • Str1nger Bell
    1.4k

Faktor da SD nade zamjenu za Misica za koju svatko od nas na forumu zna da ju nemamo, faktor da smo dali neke novce za Mmae-a koji je izbacen iz momcadi, faktor da nam lijevog beka igra desni bek, faktor da jedino clanovi uze familije Oliverasa znaju di se on trenutni nalazi.

Faktor da NEMAMO napadača za odlučujuce utakmice lige prvaka i prvenstva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.