• Captain America
    18.3k
    Sto se tice navijacke strane cinilo mi se jedno od boljih izdanja sjevera, ako neki "zapadnjak" ili tv gledatelj ima komentar... Bas me zanima objektivan dojam.NitkoBitan

Fantastični ste bili. Bio sam na istom mjestu kao i protiv Milana. Milanovi navijači su se tada čuli više nego sjever iako sam bio bliže sjeveru, ali jučer je baš grmilo.
  • jedan u nizu
    9.3k
    "Na utakmicu u Zagreb stigao je i veliki broj njemačkih navijača, a čini se da su neki od njih imali neugodno iskustvo na Maksimiru.

Naime, tijekom ulaznih kontrola na južnu tribinu neke su navijače navodno ispipali po intimnim mjestima. Zbog toga su podnijeli službenu pritužbu europskoj krovnoj organizaciji, odnosno UEFA-i, piše Bild."

Ne znaju oni da se na ulazu u Maksimir svi pozdravljaju sa 'prst u pak, dinamo prvak'. Jos si sretan ako dobijes happy ending uz to :sweat:
  • Mali Zeus
    14.4k
    Što reći koju posluku porati.

Jedan poraz nakon kojeg nisam utučen i nakon kojeg sam iznenađujuće miran. Dečkima ne mogu prigovoriti ništa, htijenje i angažman bili su tu kao i energija dok je išlo. Borussia je jednostavno prejaka i kad ih krene onda je to teško pratiti, a mi smo pratili čak i dobro do gola. Kad smo išli prema naprijed uvijek je falio taj neki završni pas ili bi lopta bila prekratka ili sklizav teren.

Šteta za primljen gol pred kraj poluvremena, fino je čovjeku sjela, poklopilo se da ostane na šutu tak. Poslije smo pokušavali, ali nije išlo, Zagorac još jednom dobar i to jako.

Iako smo izgubili ova tekma je Bjelici pokazala da može računati na Kaču, Stojkovića i Roga i da im je trebao davati i više prilika. Pokazala je i da je Pavić baš dobar i talentiran i da je i on trebao igrati malo više. Poslije Rijeke je Bjelica rekao da ga nije htio baciti u vatru, a sad ga je ipak bacio u vatru i to u LP i Branko je dobro reagirao, ne može mu se ništa prigovoriti. Ako i Ademi i Mišić ili jedan ili drugi budu napola fit ili fit za nedjelju nadam se da ih Bjelica neće forsirati, osobito Mišića, jer bolje zdravi Kačavenda i Rog nego poluzdravi Mišić.

Kužim što je Bjelica htio s formacijom iako je bila čudna. Možda bi se lakše otvorili i bili opasniji da smo igrali s Kuletom naprijed, ali poslije je Bjelica rekao da i on ima neki problem i čuvao ga je za nedjelju.

Ništa, otići na Poljud sa stavom, frajerski i ugasiti ih još jednom.

Navijanje top topova, grmilo je od prve minute, na tragu Monaca, na trenutke još i bolje. Izgleda da i mi na tribinama čuvamo najbolja izdanja za LP kao i igrači. :)
  • Mali Zeus
    14.4k
    Bjelica je rekao da ga do kraja godine vjerojatno nećemo gledati na terenu.Keyser Soze

Ozbiljno?!

Ja sam mislio da se dobro oporavlja.
  • Oluja
    4.6k
    Ukratko i samo pozitivno, jako sam zadovoljan kako su igrali Stojković i Kacavenda te ukupnim pristupom i zalaganjem.
  • Jos-Optimus
    3k
    Ako je i bilo nejasnoća oko sastava - Bjelica ih je otklonio nakon utakmice, po meni je plan bio dobar, ali frajer ti zašilji golčinu i možeš se slikati. Stojke, Kač i Baturina su pokazali da mogu napraviti ozbiljan nered. Ljudi dragi, igrali smo bez Petkovića, Mišića, Sučića - to su nam, uz Batija, 3 najbolja igrača i toliko bitni za naš stil igre da je to neprocjenjivo. Ja sam sretan nakon tekme jučer jer su dečki pokazali da se može na njih računati, ozbiljno računati...i uz par kupovina možemo imati baš snažnu i respektabilnu momčad. Tovare ćemo izbiti, ozbiljno mislim da ćemo ih baš iskasapiti
  • Dudu9
    953
    Utakmica je pokazala da nemamo kvalitete, pogotovo jer nema Sučića,Mišića i Petkovića, ali da su i oni igrali teško je protiv ovakvih jakih momčadi uzimati bodove, ja nisam razočaran jer i nismo imali nikakve šanse da bi mogli uzet bodove jer nismo imali ni jedan udarac prema golmanu, dinamu preostaje da pobjedi hajduk ovu utakmicu zaboravit
  • Marley
    2.1k
    Sad kad su se dojmovi slegli, zapravo sam jos vise ponosna kako su neki nasi "klinci" jucer igrali. Barem mladi neka grizu.
    I dalje mi nije ovih 0-3 nikakva katastrofa. Traumaticne su mi bile onaj Bayern, Slaven i Osijek. Ovo sinoc sasvim nesto drugo. Bilo bi mi draze da smo barem jedan gol uspjeli zabiti, ali sto je tu je.

Ali brine me zdravstveno stanje ekipe. Nisam jos slusala sinocnju pressicu vec samo letimice prosla vijesti.
    Bruno je izgleda ozbiljnije nego sto se cinilo, sto je uzas. Sad ispada da ni Kule nije ok??? Da li ono rame ili nesto drugo u pitanju... treceg ni nemamo.
    Sucica smo izgubili, totalni peh, sad i Misic i Ademi tko zna kak ce biti i koliko ce potrajati.
    Nevistica vise nitko ni ne spominje, kao nije na raspolaganju cak ni na klupi, a na videu se vidi da trenira s rukavicama. Meni tu vise nista nije jasno? Sad vec pocinjem smisljati price u glavi, da mu mozda ne daju igrati jer ga tako hoce "prisilit" na operaciju, kao sto se vec bilo spominjalo. Mozda zele da se problem rijesi do kraja, a ne da se stalno vrte u zacaranom krugu. Sorry ako zvucim paranoicno, samo razmisljam "naglas".
  • jedan u nizu
    9.3k
    "Borussia Dortmund je suvereno pobijedila Dinamo rezultatom 0:3 u dvoboju petog kola Lige prvaka na Maksimiru, no dvije stvari su izazvale određenu zabrinutost u njemačkim redovima.

Prvo je ozljeda Juliana Brandta koji je na poluvremenu morao izaći iz igre, a drugo je teren na Maksimiru. Prije utakmice su bili uvjereni da će teren biti dobar za igru, no uskoro su shvatili da bi mogli imati problema:

"Teren je prije utakmice izgledao dobro, ali to je bila samo šminka. Imali bismo puno više prilika na boljem terenu", kazao je trener Nuri Sahin.

S njim se složio i branič Nico Schlotterbeck koji dodaje da je teren bio jako slizak:

"Bilo je užašno. Izgledalo je jako dobro, ali bilo je jako sklisko, no zato smo stavili željezne čepove na kopačke, one duboke", prenosi njemački Kicker."

Tko bi rekao da ce teren biti mokar nakon dva dana kise, koja je prestala padati 2-3 sata prije same utakmice.
    Misterij jbt.
  • Nolifer
    8.7k
    Mogu bit samo ponosan na ekipu i stručni stožer, jer jučer su odigrali lavovski..Iako desetkovani, nisu se predali, igrali su skoro iznad svojih mogućnosti.

Biti na terenu s momčadi koja je igrala prošlogodišnje finale, može ti biti samo čast i još jedno iskustvo.

BvB je klub koji ima sve, a mi smo klub koji se tek počeo graditi na zdravim temeljima i može samo učiti od njih i biti još bolji.

Tako da nedjelja je nama ključna utakmica i moramo bit pravi, vjerujem u tu ekipu i sve će to biti dobro. Ajdeee, daaaj mi samo pobjede!!

:strong:
  • deda
    34.3k
    Ja sam zadovoljan. Dečki su odigrali koliko su mogli u ovom trenutku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.