• i more je plavo
    1.1k
    Neznam zakaj nismo isli po Elšnika ovo ljeto, decko je dobar i stabilan.
    Jedino ako to zvezda nije debelo preplatila sa crnom lovom, jer bila je prica o milju i pol ili malo više, a Kek nemre zamislit repku bez njega, a i u zvezdi je zabetoniran u momcadi, ne ozljedjuje se.....
  • Maxova dijagonala
    1.7k
    Ne znam čemu negativa? Svakako bi spušili od Borussije a ovako su svoje prve ozbiljne uloge dobili Kačavenda,Stojković i Pavić i odigrali su dobro.
    Odmorili smo Batija,Neno se napokon riješio prevare Mmaeea i otvara se više prostora za oporavljenog mladog odličnog stopera Perkovića.
    Ovi bi nas sašili i sa Petkom,Mišketom i Sučićem i to je realnost.
    Danas smo još jednom dobili odgovor zašto ja preferiram mlade hrvatske igrače prije stranih divljih igrača...toliko krvi u Stojketa,Kače i Pavića...čudo
  • Orc123
    8.8k
    Kaj je to z ovim terenom nasim.....mokro je ali brate svaku tekmu se klizu svi po njemu u pm
  • Moubandje
    8
    Bilo bi lijepo, ali ako mogli Ademi i/ili Mišić, naravno da upadaju…
    Kod Bjelice je tesko upast i ispast iz kombinacija. Ako krene zapostavljat nekog igraca, obicno tako ostaje zauvijek, sto se dogada s Cordobom, Mmaeom, djelomicno RPG i Stojkovic. U proslom mandatu zapostavljanje Majera koji je poslije donio ozbiljan novac
  • Jos-Optimus
    3k
    baš to, nismo se osramotili, dapače, bez najboljih igrača, a dobili smo neke dečke
  • i more je plavo
    1.1k
    Ja te ruke ne kuzim.
    Meni izgleda da je bila ruka.
    Je iz blizine, ali lopta je isla prema golu ???
  • BlWfl
    25
    Ne smatram ovo lošom predstavom, ali npr Hoxha je zaboravio igrati nogomet, dok Rog nažalost osim stalnog zalaganja nije više ona razina koja je potrebna Dinamu.
  • MasniBrkMarkaViduke
    14
    Rile,bas si da ne kažem kaj
  • Maki85
    68
    S obzirom na ozljede, nije ovo nikakva sramota, dapače.
    Nažalost Rog je pokazao zašto igra Ademi ispred njega, nadam se da smo bar to sad riješili.
  • Maxova dijagonala
    1.7k
    današnja utakmica je idealan primjer zašto ja pop...im kad dovedemo nekog stranca koji zauzima mjesto ovako talentiranim i žestokim momcima poput ove trojice...
    Mariću fokusiraj se na naše dečke prije Mmaeea,Ogiware ili Oliverasa ili odlazi iz kluba.
  • gledatelj
    637
    Jel kule imao koje točno dodavanje ili osvojen duel?
  • Markelo
    2.8k
    Rpg kad trči s loptom kao da ima utege na nogama
  • dd29
    548
    Potop
  • Ere86
    87
    Igrali na nulu dobro je hahahah
  • Moubandje
    8
    upisao je 4 odbijanja lopte 5 metara u prijemu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.