• Sajla
    6k

ne znam sve detalje kako je složeno natjecanje, ali način kvalificiranja je bio drugačiji za mlade ekipe.
    u League path dio ždrijeba ušli su klubovi kojima su seniori prošli u LP (Dinamo), a u Domestic champions path klubovi koji su to zaslužili plasmanom u domaćoj juniorskoj ligi (Lokomotiva). i onda je to sve trebalo natrpati u kalendar pa se ligaški dio igra samo do zime (za razliku od seniorske LP gdje se liga igra i u siječnju), a u 2025-oj se spajaju League i Domestic champions path.
  • MasniBrkMarkaViduke
    11
    Kome je u interesu igrat na ovakvom terenu?
  • Orc123
    8.8k
    Nakon odgledanog prvog pol da napisem neke dojmove....sviđa mi se da smo radna ekipa, motoricna ekipa a ne ko prije ekipa sa par individualaca i igra ko da igramo mali nogomet. Izdvojio bi 2 igraca kao najbolje u vidu najboljeg Rimca koji mi je najvece iznenadenje i bit ce odlican napadac...nakon na sva zvona hvaljenog Koscevica i malog Cutuka kojeg su neki gurali vec u 1. Momcad na ljeto iako momak nit nije napadac klasicni, a bome nije niti krilo jer nema dovoljno brzine a za centarfora nema masu i snagu, isto tako ni brzinu....fizicki ga pojeo bek Borusije, gdje bi se onda on hvatao u seniorskom nogometu na poziciji centarfora? vise igrac slican Kramaricu jer zna uci u priliku i zabiti ali takav profil kod nas se nece kruha najesti.. nakon ta dva precjenjena napadaca mladi Rimac je pravo osvjezenje....tehnicki odlican, jak na lopti, u duelu, razumije nogomet...uz njega bi izdvojio i Mikica....od ostalih jos zanimljivi Zebic, Sepic i Horvat...ostali prosjek ko i proslih godina.....naravno tu fale jos Sunta i Pavic......
    Solidna radna momcad....
    Teren uzasan, jbg.....

I da, l. Bek Borusije bi sutra mogao igrati u nasoj 1. Postavi! Fizicki strasan, tehnicki odlican i na ovoj oranici od terena....mocan igrac.....nek ga nasi zakapare odmah heheh ....
  • Omake
    3.6k
    Oduševljen Bakovićevim kretanjem između linija, prvim dodirom, izvođenjem prekida. Baš ga je pun teren.
  • Guinness
    2.3k
    ↪Guinness zato sto juniorsku ligu prvaka igraju pobjednici svojih prvenstava i oni ciji su se seniori kvalificirali, tako da je sistem malo drugacijiSven
    u League path dio ždrijeba ušli su klubovi kojima su seniori prošli u LP (Dinamo), a u Domestic champions path klubovi koji su to zaslužili plasmanom u domaćoj juniorskoj ligi (Lokomotiva)Sajla

Hvala obojici, to mi ima smisla, zaboravio sam skroz na tu podjelu.
  • Dzgšb
    1.1k
    Koliko su mladi danas bolji od Dortmunda, strašno da lopta neće u gol..
  • Maxova dijagonala
    1.6k
    Mali Horvat je odličan a ne zaboravimo da igra protiv 2,3 godine starijih momaka.
    Baš šteta što nismo iskoristili loš momentum Rijeke i Hajduka i pobjegli im u hnlu da taj mali može već polako dobivat 10,15 minuta na seniorskoj razini.
  • marcio amoroso
    37.7k

Slažem se sve. Rimac stvarno odličan. Generalno smo odigrali jako dobru utakmicu.

Njihov lijevi bek je top, ali već nastupa i za prvu momčad tako da je njega dovesti znanstvena fantastika.
  • NKDZ86
    2.1k
    ma uzmemo mi rađe razne cordobe, mmaee i ine...kaj će nam mladi, nek navrše 25. pa nek se jave, a do tad ko propadne sretno
  • Mr Anderson
    8.8k
    Nisam mogao gledati, ali po statistici ispada da smo ih nadigrali.Tko je gledao? Bili smo stvarno toliko bolji?
  • Sajla
    6k
    nije htjela u gol, šteta. više sam gledao u drugi ekran pa je ovo za mene bio više radijski prijenos, ali ono što sam gledao je bilo baš dobro.
  • marcio amoroso
    37.7k

Ja sam gledao. Osim prvih 15-20 minuta smo ih baš nadigrali i bili bolja momčad.
  • Peškaman
    5.1k
    Na koju foru naši ovdje nisu postigli gol,šteta.
  • Sven
    19
    Jel vidio netko ovu situaciju na Bakovicu u zadnjoj minuti? iz usporene snimke mi se cinilo kao gazanje ali su samo jednom ponovili
  • Maxova dijagonala
    1.6k
    znaš i sam da ja nisam fan stranaca ali od ovih juniora danas nijedan još nije spreman za uć među 22,23 igrača seniorske ekipe.
    Njih treba prvo polako uvodit u kontroliranim uvjetima na +10 a to ove godine nažalost neće bit moguće jer će bit borba do kraja sa Hajdukom.
    Treba nam ta filijala još danas!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.