• Infinity
    16.6k
    Moglo bi se dogoditi da prvi tim prvi put u povijesti ima vise bodova u Ligi prvaka nego juniori. S obzirom da ce juniori igrati dva kola manje, to je gotovo pa sigurno, ali bi se ovaj 'uspjeh' prvog tima mogao dogoditi i ako gledamo samo prvih sest kola.
  • deda
    34.3k
    Situacija je prilično jasna. Za prolaz u sljedeću fazu natjecanja dečki moraju doma pobijediti Celtic za 14 dana.
  • Teofil Kateran
    1.4k
    Borussijin golman je baš sve skidao, šteta. Jako lijepo su naši odigrali, pozitivno su me iznenadili sa pristupom i igrom.
  • Ivdzo11
    4.4k
    Šepić > Ogiwara
  • Orc123
    8.8k
    dobar je Šepic ali precjenjujete juniorske utakmice..daleko je to od seniorskog nogometa, od toga inteziteta...
    Od Juniora ono na sto u buducnosti možemo racunati su redom po kvaliteti
    Mikic, Pavic, Sunta, Rimac, Sepic, Zebic, Horvat i onda ostali...ako netko iskoci slucajno jos....Cutuka se guralo vec ko 3. Napadaca a on fizicki ne moze ni u juniorima, u seniorima bi ga pregazili.....Jakirovic ima nesto ali je strasno spor i losiji u postavljanjima, ali ima vremena za njega.,....ostali vezni su cisti prosjek kao sto smo imali svake godine.....
  • Sven
    19
    Mali Bakovic je puno vise od prosjeka, jako zanimljiv igrac koji nogometnom inteligencijom krpa sve fizicke nedostatke. Vidjet cemo u kojem ce se smjeru razviti s obzirom da je 07 ja mislim
  • Orc123
    8.8k
    uvijek moze netko iskociti...iskreno meni se nije dojmio ali to ne znaci da mozda on za godinu-dvije nece biti mozda i jedan od najboljih spomenutih ....netko kasnije iskoci, netko nikada, a netko se istice ko daleko najbolji od svih pa se izgubi putem ala Halil ili Coric....
  • DiddyGuela
    2.2k
    Mladici su bili stvarno dobri danas s obzirom na protivnika. I vise nego dobri zapravo. Imamo nekoliko klinaca koji bi mogli izrasti u ozbiljne igrace ako na vrijeme dobiju pravu priliku u seniorima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.