• Orc123
    8.7k
    Mene mali Jakir uopce ne odusevljava...spor je jako, dobre tehnike ali spor brate i lose se postavlja. Naravno jos je mlad i mora se razvijati ali brzinu nece dobiti. Ne bi me roliko zabrinjavala brzina ali dosta lose se postavlja i to mislim opcenito ono sto sam ga gledao u juniorskoj LP....puno stvari se tu da ispraviti ali vidjet cemo. Meni se vise na toj poziciji sviđa Cvetko u Jarunu koji je malo fizicki slabiji ali to se da doraditi. Puno je okretniji, brzi, a nista losiji i na lopti. Meni cak Zebic bolje izgleda.....vidjet cemo...to su sve jos mladi igraci, kako cw se razvijati.

Kaj je s Fayeom i Suntom? Znam da su ozljede ali kakve prirode? Koliko ih nece biti? Sunta je bas eksplodirao u zadnje vrijeme...
  • Hambi
    27
    neće bit nijedan,da si gledao koju tekmu ove sezone bilo bi ti jasnije na sto se aludira.
    Ovo je tragikomično,preskočila nas lokomotiva u radu debelo.
    Tragedija nazalost za Dinamo.
  • Hambi
    27
    nije još jedan kiks,nego ti strucnjak pogledaj malo dublje utakmice kadeta,juniora pa će ti sve bit jasnije.
    Kasniš za lokomotivom 7 bodova..dobio si u zadnjih 5 kola tek Goricu jedva 1:0.
  • Jurki
    12.5k
    moze oklada u rucak? Evo znaci od igraca Jakir, Mikic, Pavic, Faye, Cutuk i Šunta bar dvojica budu u prvih 11 kroz 3-4 godine ak ne i prije.
  • Hambi
    27
    može Jurki moj
  • Sven
    16
    Zebic, Rajic, Cvetko. Ovo je stvarno jako dobra generacija ako ne i zlatna generacija tako da nema mjesta za pesimizam
  • Jurki
    12.5k
    jbg neki misle da smo u totalnom *rcu i da nam ne valja ni skola ni nist.. al za rucak cu se uvek okladit, pogotovo za nekaj kaj sam siguran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.