• ZrnTSCHeZ
    393
    Nažalost neće biti prijenosa uživo.marcio amoroso

:gasp: :angry: :rage: :down: :down:
  • GaijiZG
    1.8k
    Sad sam tek vidio Riletovu izjavu. Jedva čekam da se riješimo. Lik je toksičan i gleda na svlačionicu kao na srednju školu. Mariću riješi ga se i sve ti je oprošteno.
  • NORTE
    12.5k
    Za Split očekujem rasprodan kapacitet kaveza, nema gostovanja sve do Londona za 2 mjeseca 22.1.

Split je najvažnije gostovanje. Ovo moramo shvatit ozbiljno, zaostajemo 4 boda i nema labavo, itekako se "odlučuje" prvenstvo u nedjelju, usmjerava se cijeli budući period i momčad nema pravo na kiks i mi tu moramo pomoći.

Pobjedom izjednačujemo i omjer s Hajdukom, sebi otvaramo lagodniju situaciju u pauzi i mir za pojačavanje momčadi.

Barem bod protiv Borussije bi podigao samopouzdanje našim igračima i laganu euforiju nama.
  • don
    7.6k
    2024 godina je a mi idalje imamo robote na pressicama sa ovim mikrofonima...

Uhvatite se prvo osnovnih stvari a onda ostalog..
  • Progressive overload
    135
    I sad nam netko prijavi presicu za kršenje TOS.
  • Maxova dijagonala
    1.8k
    pa dobro nije Riletova poruka toliko populistička kao što se ide prikazat.
    Realno stranci nisu svjesni veličine Dinama kao domaći momci.
    Cordoba kasni na treninge,Mmaee spušta štucne i igra kao da ga nije briga,Mbuku slavi gol u Gorici ko da je zabio za pobjedu na Poljudu u 95 minuti umjesto da ide na centar,Rpg asistira za gol i lagano samo prošeće nazad pognute glave itd...
    Mislim da momci poput Roga,Kačavende,Špikića,Stojkovića ili Kulenovića sigurno ne bi tako postupali jer su navijači Dinama koji su svjesni težine kluba.
  • badjibadara
    3.9k
    Mbuku slavi gol u Gorici ko da je zabio za pobjeduMaxova dijagonala

E jbg, ovo mu ne mogu zamjeriti. Bolje da se ispucao, nego da se vukao kao mlohav kurton. Je da mu je tajming bio kritican, ali imali su 86 minuta da natankaju Goricu.
  • Jurki
    12.9k
    Zakaj se ta Mbukuova proslava uopce spominje u tom kontekstu?
    Kao da neki nisu gledali utamicu.
    Inace, nakon njegovog pogotka je Banic lezal na travi dobrih 5 minuta i nije se tak i tak igralo.
  • Maxova dijagonala
    1.8k
    Kule je prošle sezone nakon gola na Opusu za 1-1 u sudačkoj nadoknadi uzeo loptu i odma otišao na centar sa njom(iako je bod na Opusu 5 puta manji kiks od boda u Gorici)
    To je stav kakav moraju imat igrači najvećeg hrvatskog kluba koji dominira ligom godinama.
  • Niko1986
    292
    Možda je Mbuku vidio da je RPG udaljen iz momčadi jer nije dovoljno slavio gol pa je išao posebno proslaviti da se nikome ne zamjeri.
  • ZrnTSCHeZ
    393
    Ako nam je ta proslava (koja je po meni sasvim razumljiva) najveći problem u momčadi, onda nema straha, osvajamo i LP :strong:
  • Dzoni
    798

U redu je, znamo da ne voliš strance u klubu, ali ne moraš ih sad tjerat iz kluba jer su pazi sad slavili predivan gol.
    Nije kao da bi 99% ljudi na forumu učinilo isto u toj situaciji
  • dinon7
    1.2k
    Jebote od čega tu ljudi rade dramu. Frajer došao u Zagreb s očekivanjima da će igrati. Odigrao je sve skupa 17 minuta i u to vrijeme je zabio 2 gola. Od kojih je taj drugi eurogol za izjednačenje. Nema mentalitet za Dinamo jer je pazi, slavio gol i jer se pokušava dokazati i pokazati da je bolji od konkurencije. Svašta smo mi u stanju napisati
  • GaijiZG
    1.8k

Mislim da momci poput Roga,Kačavende,Špikića,Stojkovića

Pa super, al navedeni (osim Špikića) ne dobivaju prilike.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.