• Omake
    3.5k
    nije simbol protiv rasizma nego simbol ukrsetenih pušaka, jer se u Kongu i dalje ratuje i ljudi umiru kao na traci. Nije baš kao u Sudanu, ali je situacija loša.
  • marcio amoroso
    37.7k
    Dečki molim vas da ponovite pitanja koja ste slali na mail za javnu tribinu. Bilo je nekih tehničkih problema koji su sada riješeni. Javite dalje ekipi koja nije tu, a za koju znate da je slala mailove sa pitanjima. Znači na isti mail, samo ponoviti.
  • DiddyGuela
    2.2k

Boze dragi sta se sve moze procitat na ovom forumu.
  • Bosskovitz
    12.7k
    Sad nakon skoro 3 mjeseca otkako smo ušli u LP igramo tek drugu tekmu doma i opet će bit jebena kiša.NORTE

Ako nam kiša donosi bod(ove) u LP, potpisujem kišu na svakoj tekmi. Spreman sam ubaciti i neku prehladu gratis :)
  • Mladi Starac
    226
    Spreman sam ubaciti i neku prehladu gratisBosskovitz

tako je!!
    ja sam taman načet, tak da bring it on.
    dva neofena u sebe prije tekme i idemo :D
  • Toni90d
    710

Ponovit ću pitanje, jer možda ti znaš odgovor, pošto PopCorn ne odgovara.

Hoće li biti mogućnost live prijenosa tribine? Putem Dinamo+ aplikacije, Youtube? Postoje sigurno neke opcije, gdje se "ulaznica" može platit i pogledati tribinu uživo, za nas koji nismo u mogućnosti fizički doći. Zašto bi klub, tj naklada izgubila još 200-300 "ulaznica", koje bi se prodale za prijenos događanja.
  • Sven
    19
    Mislim da je bas tesko to izvesti bez da se zloupotrebljava, eventualno se na yt moze napraviti zasticeni link ali je dovoljno da taj link jedna osoba proslijedi dalje i ovo s "kupovinom karata" ode u vjetar. Jedino ako bi prihvatili da tipa 100 ljudi dobre volje plati, a 200 gleda mimo kupovine karte. Svakako bi klub tu bio u plusu
  • Sajla
    6k
    dinamo+ aplikacija stoji neiskorištena. ne znam zašto prijenos ne bi bio premium sadržaj na toj platformi?
  • Toni90d
    710

Pogotovo na youtube postoji opcija, da samo onaj koji je platio sadržaj, da taj isti vidi, samo taj profil, pa može on poslati 1000x link, svih 1000 će youtube pitati da plate ako žele gledati.
  • Paggini
    26.8k
    Elegantnije rješenje za buduće ovakve tribine (jer je sad prekasno) bi bilo da se integrira player unutar Dinamo aplikacije i samo ljudi s povezanim članstvom imaju pristup tom integriranog playeru i mogu postavljati pitanje.
  • marcio amoroso
    37.7k

Nažalost neće biti prijenosa uživo.
  • Toni90d
    710
    Sad glupo pitanje, zašto? Jer preko dva tjedna su do događanja, vjerujem da se može naći i eksterni suradnik (firma, jedna osoba, sasvim svejedno) koja bi ti to mogla odradit.
    Zašto se odmah ne napravi neki događaj od A do Z. Hoćemo biti veliki klub, a određujemo stvari kao neki mali seoski. 400 ulaznica nije puno, a imamo 51 000 članova, od kojih sigurno veliki dio nije iz ZG, pa ne može tek tako doći na tribinu.

Nadam se da će se bar snimati i da će snimka biti onda postavljena, bar, na Dinamo+, da ta aplikacija od 20€ ima nekog smisla.
  • Eduardo
    21.1k
    najbezbolnije i najpoštenije rješenje. Podržavam prijedlog.
  • masacusec
    4k
    [img]http://d.jpg
    Naziv fotke: ostvareni san

Zamisli ovu scenu prije nekih 10-ak godina....
  • BlWfl
    19
    Meni je osobno dinamo+ aplikacije na mobitelu za eto..popuniti valjda prostor. Uzeo sam premium pretplatu, ali sadržaj ne opravdava definitivno. Gore spomenuta opcija praćenja tribine i sličnih događanja bi bio pun pogodak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.