• ZrnTSCHeZ
    382
    Nažalost neće biti prijenosa uživo.marcio amoroso

:gasp: :angry: :rage: :down: :down:
  • GaijiZG
    1.8k
    Sad sam tek vidio Riletovu izjavu. Jedva čekam da se riješimo. Lik je toksičan i gleda na svlačionicu kao na srednju školu. Mariću riješi ga se i sve ti je oprošteno.
  • NORTE
    12.4k
    Za Split očekujem rasprodan kapacitet kaveza, nema gostovanja sve do Londona za 2 mjeseca 22.1.

Split je najvažnije gostovanje. Ovo moramo shvatit ozbiljno, zaostajemo 4 boda i nema labavo, itekako se "odlučuje" prvenstvo u nedjelju, usmjerava se cijeli budući period i momčad nema pravo na kiks i mi tu moramo pomoći.

Pobjedom izjednačujemo i omjer s Hajdukom, sebi otvaramo lagodniju situaciju u pauzi i mir za pojačavanje momčadi.

Barem bod protiv Borussije bi podigao samopouzdanje našim igračima i laganu euforiju nama.
  • don
    7.4k
    2024 godina je a mi idalje imamo robote na pressicama sa ovim mikrofonima...

Uhvatite se prvo osnovnih stvari a onda ostalog..
  • Progressive overload
    133
    I sad nam netko prijavi presicu za kršenje TOS.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.