• Sajla
    6k
    Kelava kod Silvija Maksana na net.hr

Negdje oko 30:00 počinje priča o posjeti Kochu.
    "Bilo mu je jako jako drago kad me vidio. Predao sam mu poklon od kluba. Imao je on neku svoju crnu šiltericu i čim je vidio Dinamovu ovu je skinuo, stavio je Dinamovu i ogrnuo se Dinamovim šalom. Čitavo vrijeme se iz toga nije skidao. Dinamo je klub koji je njemu jako jako prirastao srcu. Kad me ugledao dočekao me s par eksplicitnih na tečnom hrvatskom. Bilo je onako dosta emotivno, malo i teško, ali tako je, kako je. On je pozitivac i borit će se dokle god može"
  • Omake
    3.5k
    Nikad više Tribina. Koje gluposti čovjek čuje, da je Hajduk bolji od Slovana i da suci štite Dinamo.
  • Efes Pilsen
    8.7k
    Hajahah jel moguce da su konacno izasli iz ormara? :rofl:
  • Omake
    3.5k
    Miho kao Winston Smith s kraja 1984, sve po partijskom nalogu.
  • vjeko1701
    9.6k
    Nisam gledao zadnjih par tribina. Zbilja su se na to spustili?
  • Sibirski plavac
    2.3k
    da je Hajduk bolji od Slovana i da suci štite Dinamo.Omake

Kad će epizoda o Ružomberočkim galacticosima? Siguran sam da su oni bolji i od Slovana i Salzburga a bome i od "splickog Reala". :snicker:
  • Dzoni
    790
    Otkad su rekli da je Pukštas bolji od Baturine ih ne cijenim, a otkad su govorili o Bjelici i "korporaciji" ih ne gledam. Ovo im nije ni prva, a siguran sam ni zadnja glupost izrečena.
  • Maxova dijagonala
    1.6k
    Veliki stručnjaci su ti sa tribine nema šta...
    Kladim se da nijedan ne može ispepat loptu 5 puta na nozi a pričaju o nogometu :rofl:
  • Noel
    7k
    Već dugo pričam o njima kao mali dio velike mašinerije i velike medijske kampanje koja djeluje (neuspješno) godinama i pokušava od propalog i prosječnog HNL kluba napravit nekakvu veliku priču i kandidata za titulu. Ništa novo ni čudno od njih. Imaju svoju platformu gdje mogu radit kaj žele i pričat kaj žele. Mene više brine HRT javna televizija i Marko Šapit. Ako plaćamo taj servis svi u državi onda bi trebali imat javno neutralne i objektivne novinare. Razumijem da jedan Šapit navija za Hajduk i nemam problema sa tim ali imam sa tim da kao djelatnik javnog servisa sudjeluje u programu Hajduk TVa. Također da gura nekakve dokumentarce o Hajduku na programu HRTa gdje doslovno neki "čovjek" priča kako bi ubio sina da sazna da mu navija za Dinamo. Kao javna državna televizija da to dopušta je sramotno.
  • Progressive overload
    133
    Ma meni je najbolji dio kad seru da se ne sude prekršaji na Ratiću kao Mišiću. A Raketi je par žutih oprošteno ove sezone i penal u Koprivnici kojeg naravno da nisu pokazali Skomini jer je morao gledati našu "krađu" u Puli
  • mali M
    5.8k
    Ponavljam, pogledao sam Tribinu 7 minuta prije dvije godine i odustao, pa 4 minute prije godinu, pa 37sek ove sezone, jer stalno iznova pokušavam im dat šansu jer ju pojedinci ovdje hvale, ali nemogu, bljuje mi se i mozak isčaši u minuti kad ih gledam/slušam. Meni su oni oduvijek zvučali i djelovali kao dio "štorije" i baš su loši kao ekipa i voditelji. Mumljanje u bradu, interne forice i smijuljenja, navlačenje za jedan klub i iskrivljavanje očitih situacija... Ja se divim vama koji ih godinama pratite, divim...
  • flexXy
    2.4k

Nemoj tako, ako dovoljno puta ponovis fraze half space i trazenje dubine kao ekipa s Tribine, automatski si nogometni strucnjak bar na razini Bjelice.
  • Maxova dijagonala
    1.6k
    Jučer sam pogledao Denisov podcast sa Kvasinom koji ima jako dobre informacije za HNL transfere izuzev promašaja sa Rakitićem. Pogodio je transfere Gojaka,Dogana,Cordobe,Pjace,nedolazak Džeke...
    Jučer je rekao da ima informaciju da će Benković doć na zimu i da Neno pregovara sa još dva svoja bivša igrača iz Trabzona.
    Ne bi bilo ništa čudno u tome da nije rekao da je jedan od igrača sa kojim smo u pregovorima dalmatinac...
    E sad,tko malo više pravi nogomet zna da je njegov bivši igrač iz Trabzona i uz to dalmatinac Tonio Teklić.
    Ako u tome ima imalo istine tu priču odma treba odbacit u startu i to je to,ne može igrač koji igra drugu tursku ligu i vrhunac karijere mu je Varaždin bit pojačanje za Dinamo.
    Imamo Stojkovića,Kačavendu i Vrbančića.
    Iskreno se nadam da sam krivo povezao!
  • ElDorado
    387
    Joj taj Kvasina je teški debil. Zadnje sam ih gledao nakon tekme u Puli di je srao da ga je sram da nije dosuđen penal za Istru. To su sve likovi koji natucaju i napikavaju pa ak pogode onda je spika "jesam vam rekao". Tih podcasta se nakotilo a svi, nažalost pogotovo ovi sa sklonostima prema nama, su jednostavno tragično bijedni.
  • jakov1
    265
    Rezultati.com, audio komentar za Bayern - PSG, je li to Ratko Martinović ili sam ja lud?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.