• Danko
    2.2k
    "Boto ponudio Dantasu dvogodišnji ugovor, klub odbio?
    Talijanski insajder Lorenzo Lepore sada je pružio svoju verziju događaja, u kojemu navodi sljedeće — Boto je navodno ponudio dvogodišnji ugovor Dantasu, što su igrač i njegov agent prihvatili. Međutim, Lepore ističe i da su klupski čelnici insistirali na jednogodišnjoj suradnji, što bi veznjaku omogućilo da postane slobodan igrač u siječnju."

Mariću ponudi mu 3 godine ugovor i dovedi ga u zg.
  • Orc123
    12.6k
    Tog Dantasa bi doveo odmah na zimu da se mene pita ili u najgorem slucaju potpisao predugovor i da dodje na ljeto besplatno...top igrac koji nam je tu pred nosom.....

Mislim da bi bili ludi da ne gledamo prema njemu jer nam takav bas vezni i treba, moze pokriti i 6 i 8....Sucic ce otici ako ne na zimu onda na ljeto, s Rogom je nejasna situacija, vezni nam i onako kronicno fale.
    Mi takvog veznog ne mozemo kupiti ispod 3-4milje eura, a njega mozemo dobiti ili za siću ili besplatno na ljeto!
  • Peškaman
    7.4k

Ma da,onaj Italijan.
    Super bi bilo kada bi Dantasa doveli besplatno,pogotovo ako pretpostavimo da ćemo prodati Baturinu/Sučića na ljeto.
  • Crni86
    12.7k
    idealan scenarij: produzit posudbu roga do ljeta, na zimu rijesit dantas da dode na ljeto za dzabe.

Marko je nas decko i emocionalno bi rade izabrao da rog bude za stalno nas igra, ali da se ne lazemo marko je vec u godinama, ima proslost od 3 jako teske ozlijede. Dok je dantas buducnost i igrac koji bi mogao jos napredovat i cija bi vrijednost mogla jos dosta rasti. Plus to znaci dodatna promidzba mladim talentima cija karijera stagnira.
  • Orc123
    12.6k
    moze i tako ali mislim da nam neovisno o Rogu svakako fali jedan vezni tako da ako bi sarani bili korektni isplatit im neku sitnu odstetu i imas igraca vec na zimu....problem je to što su oni uz ove s juga postali najgori.....
  • Crni86
    12.7k
    upravo zato ga potpisat za 0 eura na ljeto. I iz tog aspekta nije velik rizik, pogotovo jer ne ocekujem da ima neku jako visoku placu. Slozit ugovor 1+2 gdje mi mozemo aktivirat te dvije dodatne godine ako odigra 15+ utakmica ili nesto slicno.

Postoje dva scenarija za veznjaka, ili cemo dovest postenu 6. ili cemo se odlucit vise gurat Pavica. Po meni je osmica/ desetki dovoljno. To je reko danas i Neno. Imamo 6 igraca koji konkuriraju za dvije pozicije osmica i tesko je svima dat priliku (bati, sucke, kaca, stojke, ademi i rog).
  • Marquis Manners
    93
    Rog se vraća u Italiju ( iskreno se nadam ).
    Ademija su pregazile godine i nema više što tražiti u klubu.
    Pavić, Vrbančić, Mikić i Čavlina su flopovi kao slučaj Morena Živkovića, 85% da je tako.
    Da su spomenuti dobri, igrali bi bar nešto.
  • Joza
    645
    85% da je takoMarquis Manners
    Počasti nas kako si došao do točno ove računice
  • Marquis Manners
    93
    Gledajući spomenute i sličnosti s Morrnom Živkovićem.
    Čavlinu mogu izbaciti iz ovoga, on je kiks golman.
  • Krizy
    59.2k
    Ako Bjelica ostaje trener, na zimu nam dolazi kao pojacanje Teklic i niz otpisanih igraca u Trabzonsporu koji su igrali u vrijeme Bjelice.Marquis Manners

Ovo nema veze s istinom. Nema te tri mjeseca i uletiš sada sa postovima koji nemaju veze s realnošću.
    Produži na sportnet ili forum.hr
  • Joza
    645
    A kaj točno si gledao kod spomenutih i kako si usporedio te igrače (koji uostalom igraju različite pozicije) i došao do tog postotka?
  • Marquis Manners
    93

Pustimo da vrijeme pokaže.
    Ja se iskreno nadam da si apsolutno u pravu, ali bojim se da si u krivu.
    Imaš neke informacije ili misliš da tip poput Bjelice gleda mlade igrače kojima ne robuje kao Ademiju, Ristovskom, Špikiću?
  • Marquis Manners
    93

Kažem, da su dobri igrali bi povremeno.
    Jakir je pokušavao nešto sitno i vrlo brzo vidio, Bjelica niti ne pokušava.
  • Crni86
    12.7k
    cavlina posudba, vrbancic posudba, zivkovic posudba, mikic iga za juniore uz to imamo desno rpg-a i rileta nezz di bi on to trebao igrat. A ne znam ni kako da prvu trojicu neno stavi u igru :chin:
  • Orc123
    12.6k
    Dantas moze bez brige igrat 6icu ( igrao je to puno puta u karijeri) i nije usporediv sa Batijem, Ademijem, Kacom i Stojkom....drugaciji tip igraca...cak nije toliko slican ni rogu.....vise bi ga usporedio pozicijski sa Sucicem...slicni tipovi igraca. Nebitno jel na zimu ili ljeto takvog igraca tu pred nosom ne smijemo propustiti, bili bi jako glupi jer smo za slicnog igraca, slicnih godina na ljeto nudili skoro 3milje eura u vidu Gnezde Cerina. Ovakvog igraca dobiti za sitnis na zimu ili besplatno na ljeto s uskoro 24 g a vec brdo iskustva je ravno dobitku na lutriji.....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.