• ibro1986
    251
    Jedino Umjesto maxa Rog i uz baturinu Kacavenda/Stojkovic
  • Pavinho
    84
    Kad je press?
  • rakurs
    333
    mislim da sam negdje pročitao u 18:30, odnosno pola sata poslije press konferencije za Borussiu
  • Crni86
    4.9k
    Pala mi je na pamer jedna situacija iz prvog neninog mandata kada se spominje mali pavic. Da li zna netko koliko je minuta marko djira upisao za dinamo do utakmice na maksimiru kada je usao protiv shakhtara i odigrao odlicnu tekmu pa cini mi se izborio i drugi zuti za iskljucenje shakhtarovog igraca?

Nema senatora, jednostavno ce morat igrat oni najprikladniji ideji igre.
  • Praskaton
    2.5k
    Uništit će nas između linija.

Daj Bože da griješim, ali i sa šesticama slabo branimo taj prostor, kako bi bez njih...
    austrijanac

Mislim da nam to nece bit problem jer cemo bit jako plitko.I to je ok,patit cemo sutra svakako u igri.Idemo probat skupo prodat kožu.Sve sto ocekujem sutra je borba i vjerujem da cu to dobit.Ako ja mogu potegnut 500+km samo radi njih i pokisnut pjevat 90min mogu i oni odigrat jednu utakmicu s mudima.

Drago mi je da ce igraci iz drugog plana dobit priliku.Ukoliko ne dozivimo raspad kao iz prve utakmice protiv njemaca,ti decki ce dobit krila i ovo potencijalno moze promjenit sezonu.
  • Droljo
    9.1k
    Da li zna netko koliko je minuta marko djira upisao za dinamo do utakmice na maksimiru kada je usao protiv shakhtara i odigrao odlicnu tekmu pa cini mi se izborio i drugi zuti za iskljucenje shakhtarovog igraca?Crni86

Isto tako je sudac jedva dočekao penal mu sudit iako nije bio pa je vidio drugi...
  • Crni86
    4.9k
    ma dobro, al je odigrao top tekmu i neno je imao muda ga stavit. Realno do tad je bio bez neke zapazene minutaze, a nama kljucna utakmica sezone u ligi prvaka. I marko je odreagirao sjajno i vratio najboljim mogucim nacinom.

Ako se Neno odluci sutra za Pavica vjerujem da ce Branko na to uzvratit odlicnom tekmom.
  • Krizy
    47.1k
    Da li zna netko koliko je minuta marko djira upisao za dinamo do utakmice na maksimiru kada je usao protiv shakhtaraCrni86

268 minuta, od toga čak 190 protiv Intera koji je tu sezonu uvjerljivo ispao iz lige, poluvrijeme protiv Opatije u kupu te 13 minuta protiv Lokomotive i Osijeka.

Dakle, nije imao niti jednu utakmicu protiv ozbiljnijeg protivnika.

Inter - 90'
    Inter - 90'
    Opatija - 45'
    Inter - 10'
    Lokomotiva - 8'
    Osijek - 5'
  • Crni86
    4.9k
    hvala Krizy legendo nasa
  • Paggini
    27k
    na ovom forumu sam tisuću puta pročitao kako je Max nesuđeni zadnji vezni kojega je netko uvjerio da je stoper, pa eto da vidimotp1997

Među kojima sam i ja, ali radije bih Pavića!
  • The Undertaker
    5.9k
    Koga smo za vrijeme prvog mandata Bjelice imali na tom mjestu?
  • Crni86
    4.9k
    Hoce biti live pressice?
  • Droljo
    9.1k
    Hoce biti live pressice?Crni86

Upalio sam yubi tubi i ovo me dočekalo:
    Screenshot-2024-11-26-17-50-55-614-edit-com-google-android-youtube.jpg
  • Crni86
    4.9k
    ja gledao prije 5 minuta i nije bilo nicega. Odlicno, hvala ti
  • Neron53
    927
    Prognoza nam sve manje ide u prilog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.